Mamici de iulie-august 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

salutare fetelor,eu sunt treza de la 4 si ceva am nu stiu de ce nu mai pot dormi desi imi pica ochii in gura...
Am reusit si noi in final sa vindem casa sambata si poate asta este motivul desi am crezut ca daka o vindem ne mai vindecam si noi cu stresul asta...
Cred ca la 1 July ne mutam si noi D-ne ajuta ca daka nu o sa nasc si nici nu o sa am unde sa stau...
Fetelor se anunta surpriza cu BABY SHOWER-ul cica este surpriza (nu stie nimeni decat eu si tot satul)
Dragelor am fost la biserika ieri si sa stiti ca m-am rugat pt toate fetele cu probleme si sunt comvinsa ca Doamne,Doamne ma asculta si totul o sa fie bine cand se sfarseste cu bine...Fetelor mi se intareste si mie burta dar eu nu pot lua nimic asa mi-a zis moasa mea decat tylenol 500mg imi poate cineva spune ce contine acest no-spa?plssss!a eu am cateva injectii de no-spa credeti ca este bine sa iau cand mi se intareste burta?
Fete dragi si scumpe stiu ca LULU va dat o listuta si a-ti spus ca o sa - puneti pe prima pagina a-ti pus-o?sau n-o vad eu?daka nu va rog care o aveti trimite-ti-mi si mie va rog la esther_ntw@yahoo.com
Miky 25 sa fii sanatoasa si sa un bebe cuminte si destept si o nastere cat mai usoara.
Crissa 71 bine ai venit printre noi sa ai o nastere usoara si bbe mancacios...
[red]Norocuta]/red]am citit povestea acestei mamici si m-am crispat un pic iti dai seama ce dureri a avut fata asta de a ajuns sa spuna ca de fapt ea nu vrea copilul?.......ma gandesc cu groaza ce dureri o fii

26w6dJonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Amabela, nici eu nu pot sa mai maninc carne, si sunt disperata, pentru ca nu stiu cu ce sa o inlocuiesc. Saptamana trecuta am aruncat o gramada de carne, pentru ca o dezghetam, ma uitam la ea si o bagam la loc in frigider, iar dupa doua zile o aruncam. Pur si simplu nu imi venea sa o maninc. Mi se facea greata numai cind o vedeam.
Asa ca va rog, tu sau Norocutza, trimite-ti-mi si mie pe adresa de mail cristina_miloiu@yahoo.com, lista cu alimentele, ca sa vad si eu cu ce pot sa inlocuiesc carnea.

Cristina, 34+

Parca ma vad pe mine in fata carnii.Si eu am facut la fel de vreo 2 ori, adik am decongelat carnea in ideea ca o pregatesc, apoi am pus-o in frigider si am aruncat-o dupa 2 zile.
O sa iti trimit lista primita de la Norocuta imediat ce termin si eu de citit mesajele voastre.

Norocuta, multumesc pentru lista cu alimente.

luiza 32+ si mic si iubit
ticker bebe meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by norocuta

cristina_ana misiune indeplinita ...a se citi "ti-am trimis listuta pe email"

Cristina_Ana, inteleg ca deja ai primit listuta, asa ca nu ti-o mai trimit si eu.

ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Motzata, ti-am trimis acum lista de alimente pe mail
Amabela, am primit de la Norocutza lista cu proteinele. Merci de intentie, dar nu mai e nevoie sa mi-o trimiti si tu.

Cristina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cinta, o sa fac pozici sa va arat, momentan nu am apucat ca inca mai bibileste femeia la lucruri si la maruntisuri, le mai muta de colo-colo, plus ca am si uitat de toate cu mine la spital si cu contractiile astea. Dar cat de curand sper sa apuc sa fac niste poze.
Ai dreptate cu tapetul, nu merita sa investesti multi bani in el, ca il va picta bebe cum ii va placea lui
Nicole, chiar ma uitam si eu ca la may-iun au si fetele cativa prematuri si chiar micuti ca si gr. dar uite ca au avut noroc si zile, probabil si medici buni si ma bucur tare ca sunt bine
Sabana, stii ca ma gandeam eu fiind mamica de baiat sa nu ajung o soacra d-aia de impuscat, ma rugam sa imi dea Dzeu minte si sa nu cad in penibil, sa ma injure femeile din viata lui

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabana

Da si noi i-am taiat-o plus mama. Copii trebuie crescuti de parinti si nu de bunici. Macar tu nu stai in aceeasi casa cu ei. La mine cred ca trebuie sa pun usa de fier. Fara sa jignesc pe nimeni, stau si ma intreb de ce mamele de fete sunt mai cerebrale. Am tot stat si m-am uitat in jurul meu si am observat ca mamele de fete nu sunt chiar asa. Cel putin mama mea e super normala, mai am si cu ea unele discutii sau ma enerveaza, dar in nici un caz sa ma sufoce sau sa isi impuna puncte de vedere. Iar soacra mea inca ii spune lui Silviu puiul mamei, la 31 de ani. . Este ingrozitor.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Sabana, ai perfecta dreptate cu soacrele. Asa am constatat si eu, ca mamele de fete sunt mult mai normale. Mama e superdraguta cu sotul meu si se comporta absolut normal, iar eu mai am un frate si cu prietena lui se poarta absolut normal. Nu sufoca pe nimeni, nu e cicalitoare, nu se baga in treburile noastre. E adevarat ca nu stam cu ea in casa, nici macar in acelasi oras, dar unele soacre pot fi insuportabile si de la zeci sau sute de km. Bunica de ex, mama lui tata, care are 2 baieti, este acest gen de soacra, bagacioasa, cicalitoare, nimic nuii convine la nurori. Cred ca e foarte important sa ai macar o fata. Asa ca tu nu cred ca vei fi ca soacra ta. Mie de mine mi-e frica; sper sa mai fac si o fetita.

ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Cristina_ana multumesc mult pt listuta daka nu sunt prea indrazneta nu-mi dai si listuta cu proteinele?plssssssss

motzata

Mergi la inceput

cristina_ioana, multa sanatate si sa iti stea luca in burtica cel putin pana la 38 de saptamani.
ai primit PM de la mine?

kehleyr, sper ca acea problema cu CO sa nu ii fi creat probleme lui bebe. nu stiu daca sunt cea mai in masura sa iti dea sfaturi optimiste, dar ai sa vezi ca va fi bine: fie o eroare a dr care ti-a depistat problema, fie ea nu il va afecta pe bebe. zau ca in ultima vreme, aparatele astea ne gasesc prea multe probleme!

ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Kehleyr hai sa nu ne mai speriem si sa fim pozitive !!!
mamanati si tie pt incurajari si toate fetele care se gandesc la mine !!!

,
miti 29+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va invit la un nou capitol

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput