Mamici de iulie-august 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
iulenca spune:
Taty super muzica de pe site-ul ala, relaxanta.
Pe mine ma innebuneste caldura mai fetelor. Am aer la birou dar nu prea il suport, beau apa la greu dar si transpir la greu, mai ales pe sub burtica. Si ieri mi se pare ca a crescut burta foarte mult. Asa dintr-odata parca a crescut curu lu fiimea. Azi trebuia sa merg la doctor dar nu am timp si daka tot nu mi-am facut analizele si ma simt bine ma duc sapt viitoare cu analizele facute.
Azi cred ca a venit Pumpkin de la mare, a fost o vreme super misto, am fost si eu in weekend. Cred ca o sa vina bronzta ca lumea facea plaja.
Sa stitzi gagici ca nu e asa o tragedie daca nu mancati caarne. proteine se gasesc si in alte alimente nu trebuie sa fie neaparat proteine animale. Eu vreo 4 luni nu am suportat carnea iar acum nu mai pot manca ca e foarte cald. Bebe are de unde sa creasca atata timp cat noi ne hranim echilibrat. Oricum eu zic ca si nemancate daca am sta (desi nu e cazul) avem resurse suficiente pt bebe.
Madyn tu la 28 de sapt te-ai dus cu analizele facute la dr. T? Ti-a facut ca de obicei doar eco nu? Ca eu nu am chef de consult.
Muuh ce mai faci ca nu prea ai mai intrat.
Cinta, Sabana si restul fetelor care sunteti cu vandut aranjat reamenajat casa va urez sa terminati cat mai repede si sa iasa cum vreti voi. In scurt tipm incep si eu si de-abia astept sa termin. Oricum doar o sa trimit mesaje cu instructiuni ca nu o sa pot face nimic.
Nush ce naiba am mancat ca a facut urticarie si ma mananca rau si ma scarpin si mi-am facut bubitze pe picioare.
Vb de soacre. hahaha
Ce bine ca stau departe de ea. Eu o am si pe soacra si pe sora lu' sotzu si cand le apuca mama-mama. In general ele sunt fete bune si recunosc ca ne ajuta, dar uneori nush ce le apuca ca ma enerveaza de mor. Noroc ca eu nu prea pun la suflet si uit repede. Dar au un stil de a se baga in viatza noastra. Numa socru-meu e beton. Mama intr-adevar e altfel. Dar pe cat de dragutza e cu ginere-su pe atat de rece cu pretena lu frate-miu. I-am zis ca osa fie poama acra si ea zice ca nu da'. De bagat nu se baga in viatza lui dar e cam rece cu saraca fata care e o scumpa.
Eu ieri am primit de la nasa mea care are o bebica de 10 luni o sacosa imensa de lucruri de-ale bebicei. Nici nu cred ca e nevoie sa mai iau decat cateva chestii pt ca va si primi la greu de la toata lumea. Doar niste paturici vreau sa iau. Sunt asa mici lucrusoarele. Sunt niste sosetutze de 3 cm si sandalutze la fel. ca pt papusici. De fapt si fiimea tot o papusa va fi. Am mai capatat si eu cateva lucruri si vreau sa imi iau niste fuste lungi vaporoase si papucei. Nu mai pot purta fuste 3/4 ca sunt alba rau si mi se umfla gleznele si mai am si celulita.
Hai va pup.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
shihana spune:
Buna burtici,
N-am mai scris de mult,dar v-am urmarit in fiecare zi..Eu am intrat se pare in 28 sapt.si dr mi-a zis ca bebelina are doar 900g..Mi se pare cam putin,voi ce parere aveti?..La inceput imi spunea ca e mai mare decat "varsta" ei,dar acum pare mica, nu??..O fi de la intreruperea Maternei??N-am mai luat cu gandul la faptul ca au aparut atatea fructe si legume incat imi pot lua vitaminele pe cale naturala...In rest ,si pe mine ma omoara caldura si bebelina mea e f. agitata asa ca , deja l-am "gonit "pe sotul meu in alta camera noaptea ,ca sa ma pot odihni..As vrea sa-mi fac o echo 4 D,s-o vad mai bine pe zapacita mea ,dar nu stiu unde..Dr Iosup e liber abia peste 5 sapt si mi se pare prea mult( La CMU)..Stiti voi si vreo alta clinica cu echo 4D si un medic bun??..Nu ma intereseaza morfologia fetala,asta am facut-o,vreau doar imagini imortalizate cu bebelina..Si sa-mi zica daca e greutatea in limite normale..
Va pupic pe burtici si va urez sarcina usoara in continuare..
Shihana 28+