Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Magga, si Vladut e fascinat de capacele la sticle,inca nu s-a prins cum se insurubeaza si e foarte interesant. E si mai interesant cind e sticla plina cu ceva

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, pediatra mi-a zis sa fierb si laptele la cutie, m-am conformat la inceput, dar mi se parea total aiurea si pierdere de timp. Nu e mai usor, la 6 dimineata, chioara de somn, sa iau bibe din frigider si sa-l incalzesc la microunde?? Pai sa stau sa fierb seara un bibe de lapte, sa-l racesc...sa-l incalzesc iar dimineata si nici macar nu se omoara cu laptele, apoi sa-l arunc?? Si oricum cel la cutie nu necesita fierbele, este ultrapasteurizat! Nu am auzit pe nimeni sa-l fiarba si nici Vlad nu a avut nici o problema de la laptic! Si pe voi v-am intrebat cand am facut trecerea, ca aveam o dilema mare!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

A avut si 2 scaune diareice pana acum, asa ca azi o las mai moale cu fructele, mai ales ca am gasit seminte de kiwi in scaunul lui.
Azi a mancat mai bine decat de obicei, noroc cu sotul ca mi-a adus mancare ca numai de gatit nu aveam chef.
Acum e treaz si isi " ia" singur temperatura in ureche.

Abia a adormit dupa amiaza o ora si ceva, ca eu picam de oboseala si el era bine merci.
Eu nu pricep de unde atata rezistenta la el. E frant dar face orice sa nu adoarma si cand eu pic de somn ma " bucura" nespus chestia asta...

Magga, si Rayan are obesesie pentru multe, nu neaparat pentru capace, dar pentru altele activitati pt care poate petrece zeci de minute fara sa se plictiseasca.
De ex: deschide si inchide usi ( deja ajunge la clanta), deschide si inchide gemuletul de la cabinetul de sub tv, scoate si pune la loc termometrul in cutia lui si daca imi amintesc iti mai spun.

Ana Maria, nu inteleg unde e gafa. Ai procedat foarte bine.
Eu fac si mai rau crede-ma.
Ai procedat foarte bine, aparand sanatatea copilului tau, asa ca nu mai zi ca ai facut gafa ca nu e asa.
Don't care ce spun sau gandesc altii, important e Victor si sanatatea lui.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Legat de lapte, la noi inca nu e cazul, deoarece ii dau lapte praf si intentionez sa ii dau cat se poate de mult, dar, cand vom trece pe lapte de vaca din comert va spun clar ca nu o sa-l fierb.
O sa iau ultra pasteurizat si gata. Sper sa ii placa.
Deocamdata, de cand am venit aici el bea doar un biberon pe zi, un bib de 250 ml dimineata, insa seara mananca cereale cu lapte de la Milupa, deci au si alea lapte.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Magga, ti-ai gasit perechea La noi insurubatul/desurubatul sticlelor a fost obsesia principala timp de vreo 2 luni! Deja de o luna a pierdut interesul:) Dar atunci era exasperant, plus ca la inceput nu stia sa le desfaca, si trebuia sa faci chestia asta pentru el de zeci de ori, si dupa ce il insuruba, strangea prea tare si nu-l mai putea desface, urmarea, tipa sa-l scoti din necaz... dar a trecut. Stai linistita, trece si vin altele

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Pe cutia de lapte UHT scrie ca nu necesita fierbere.Natalia bea un litru si jumatate de lapte pe zi.Si ea deschide comoda tv de sute de ori si aseaza acolo prosoapele de bucatarie,covrigii pe care nu-i mai poate manca,bucatele mestecate de castravete,diverse jucarele,pantalonii ei de trening,mingiile si tot ce mai crede ea de cuviinta.

Ce a inceput sa ma enerveze pe mine e ca la 2 zile,daca nu cumva zilnic reusesc sa umplu masina de spalat cu hainute ale Nataliei.Dimineata clar face caca si ii iese prin scutec,deci body la spalat +pijama,apoi o pereche de sosete pana la pranz sunt negre,tricou,rochita sau ce altceva poarta pana la somnul de pranz au rosii pe ele,capsuni(ii plac f mult),biscuiti,pufuleti(pe care nu-i poate manca pur si simplu ci ii baga in gurita,ii scoate,iar mai baga ce nu s-a topit,se mai sterge pe vreo covertura sau covor....).Dupa somnul de pranz,curata si transpirata de atata somn,servim masa,si chiar daca avem barbita reuseste sa scuipe sau sa scoata ceva din gura pe care trebuie sa-l vada neaparat si iar se murdareste.Nu mai zic de paturele pe care i le intind pe jos sa stea sa se joace pe ele,sunt pline de ce mananca ea intre mese sau de laptele pe care nu-l mai poate bea si atunci trebuie plantat pe mobile,covoare,perne.

Si la voi e la fel?

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Noi suntem mai bine, Bia se chinuie sa adoarma fara san. Imi i-a cate putin lapte, dar in schimb imi bea f multa apa plata( in 24 h, mi-a baut aproape 2 litri). Probabil din lipsa sanului si mai ales datorita caldurilor care ne-au coplesit.

Astazi am fost la dr. Stanciu si avem o viroza. Ne-a spus sa evitam locurile aglomerate vreo 5 zile si ne-a dat tratament: vibrocil, sinecod, nurofen, karvol si peritol. Toate le aveam deja, caci am mai avut viroza , acum vreo 2 luni.
L-am ? cat mai trebuie sa iau VIGANTOL, si mi-a spus ca pana la 18 luni, mai avem 2 luni. Si eu stiam din maternitate ca trebuie sa-i dau fara intrerupere pana la 18 luni. Apropo de cele care intrebau despre acest lucru!
Mi-a recomandat ceva bun pt oprirea lactatiei si nu prea stiu ce sa fac: DOSTINEX ( 2 pastile costa 740.000, mi se pare enorm). Eu stau binisor cu sanii si vrea sa mai astept pana maine seara, daca nu se vede o schimbare, probabil ca le voi cumpara. Am inceput sa beau si ceai de salvie.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Le multumesc, din nou fetelor care mi-au sugerat cate ceva, celor care au ? de noi si nu in ultimul rand celor care ne-au ajutat. Va pe toate!

Viroza cu care ne-am pricopsit am luat-o din parc. Am o prietena a carei fatita e mai mereu bolnaviora si vine sa-i ia Biancai jucariile. Nu sunt de acord absolut deloc cu schimbul de jucarii, sau ceva de genul : pot sa stau si eu in tricicleta ta... Nu stiu cum s-o mai evit, mai ales dupa ce ne vom, vindeca! Aveti vreo idee cum sa procedez? Fetita mea intelege ca nu e voie sa ia jucariile altor copii, sau o distrag cu ceva mult mai interesant. Dar aici, probabil, intervine, in primul rand, educatia mamei.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Mamaaaaaaa, Lavinia, un litru jum de lapte pe zi??? Eu as vrea macar juma de litru sa bea! Si Vlad se murdareste...normal, dar nu f. rau! Si el mananca biscuiti, covrigei si ii scoate din gura , mai imi da si mie sa pap , apoi afara murdareste tricoul si pantalonasii scurti, ca se aseaza pe jos peste tot, f. rar ii mai dau a doua oara niste pantaloni, poate cei de blugi care sunt mai rezistenti. La masa el mananca fara barbita de pe la 10 luni, tragea de ea pana se strangea de gat cum i-o puneam, asa ca am renuntat la ea. Doar la ciorbica mai pica 3-4 picaturi pe bluzita, in rest nu se murdareste absolut deloc. Aaa, cand era mai mic prinsese un obicei sa scuipe mancarea, dar i-a trecut!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

V-am zis ca am gasit in dulapul cu oale, o pereche de sosete de-ale lui Vlad, pusa intr-o craticioara si cu capac deasupra??
-Azi Vladutu meu baga cartile din biblioteca in masina de spalat!
-Si e la ordinea zilei sa-mi scoata rufele din masina de spalat si sa bage el jucarii sau sosete din sertarul lui...sau am gasit si 2 portocale acolo! De cand zic sa iau un cos de rufe...si tot uit!
-Mi-a bagat mobilul intr-un sertar si eu nu-l mai gaseam, il auzeam cum suna dar nu stiam unde!
-Azi a luat un biberon gol si l-a umplut cu clestisori de rufe si se chinuia sa puna capacul
-Ii place tare mult acum sa faca baie in cada mare, iar cand il spal pe cap se arunca pe spate in apa!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput