Mamici de mai-iunie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Diana79 spune:
Roxana da stiam de tine ca mi-ai spus, ca doctora ta e de garda atunci. M-ai facut sa rad in legatura cu epidurala...
Asa este si eu vreau epidurala, mi-e tare frica asa intr-un fel de nastere pe de alta parte abia o astept pe bebelina, sa o tin in brate sa o pupacesc. Oricum trebuie sa trecem peste asta intr-un fel sa speram ca va fi in cel mai usor mod cu putintza.
Eu am o mare frica de injectii, rau de tot am avut o experientza tare urata cand eram mai mica . Dar asta e.
Diana 37+ cu Nicole Evelyn
Roxana Claudia spune:
Ma bucur ca resusesc sa mai fac pe cineva sa rada, chiar si la 5 dimineta si cu falca umflata. Sa stii ca nu doare deloc introducerea cateterului pentru epidurala. Mie mi-a explicat clar ca este un tub subtire cu diametrl doar cu putin mai mare decat firul de par. Si cred ca la cat ma va durea pana ajung la dilatatia necesara, am inteles 4, cred ca o voiu ruga pe anestezista sa ma intepe unde vrea ea ...
Am devenit si nerabdatoare, vreau sa-l am pe Catalin in brate cat mai curand. Da chiar tu crezi in haptonomie?? Pentru ca eu sunt ferm convinsa ca deja pot comunica cu puiul meu!
Roxana 38sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Diana79 spune:
Roxana nu stiu cat este de adevarat. dar eu vb cu fata mea si am momente cand vreau sA cred sau chiar cred ca ma asculta. De tati al ei nu mai zic ca au o legatura destul de stransa, in sensul ca parca stie ca in fiecare seara tati vine la 12 incepe si ea sa se agite, sa se alinte. Eu cred ca exista comunicare intre parintzi si bebe.
M-ai mai linistit cu epidurala. Dar de intravenos ce spui?? cum este? Ca eu nu stiu, Nu mi-au pus niciodata.
Roxana Claudia spune:
Intravenos...nu stiu la ce te referi. Dar orice se administreaza intravenos nu doare. Doar intepatura de care iti este tie atat de teama. In rest chiar nu trebuie sa-ti faci grji.
Roxana 38sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Diana79 spune:
Roxana merci de raspunsuri! Doamne ajuta sa fie bine. Eu merg la somnic, sper sa pot dormi. Iti doresc o sambata placuta. O sa revin mai tarziu. Ai grija de tine si de bebe Catalin.
Steluta spune:
LA MULTI ANI, ALIA!! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE MINUNEA CEA MICA!!!
IRINEL, LA MULTI ANI PENTRU MARIA!! SA CREASCA MARE SI FRUMOASA!!!!
Angelica, si celorlalte mamici cu povesti, imi puteti trimite povestirile pe adresa de e-mail (o gasiti fie in profil, fie in contul comun de e-mail).
Imi cer scuze, nu am retinut cine intreba daca la 30s, am avut contractii??!! Si eu am trecut prin asa ceva, pe la 31s, si dr mi-a recomandat pe langa No-Spa (3/zi), Magne-B6 (3/zi) si Gynipral (1/zi - dar luat cate un sfert de pastila de 4 ori/zi). Si bineinteles repaus la pat, fara plimbari... Dar la mine e si problema colului scurt si cam moale.
Steluta 35s+.
LYLY809 spune:
Alia, "La multi ani!" si sa fii fericita ! Ia' pune tu o povestioara pentru noi, asa, de ziua ta... cu nasterea bebelushei Maya..
Lacri 37+4
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
vivighe spune:
AJUTOR!nu stiu ce am mancat,cert e ca de aseara lu bebe nu-i prieste deloc lapticul...a papat si apoi l-a dat pe tot afara de m-am si speriat.Mai regurgita ea cate putin da acush l-a aruncat pe tot.La mesele de noapte mai putin ,dar la asta de dimineata iar.eu cam banuiesc de la ce i s-a intamplat,dar intrebarea e...ce fac io pana iese chestia aia din lapte.Adik io ma mulg...da ea ce papa.Am incercat sa-i dau putin lapte praf dar nu l-a vrut,cred ca stomacelul ei are nevoie de o pauza.Ce sa-i dau la maas urmatoare,ceai sau lapte praf?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
26octombrie spune:
Steluta, multumesc mult pentru poveste!!
adelapop, iulyp are dreptate, nu ti-e teama deloc. e multa nerabdare si, la unele fete, durere, la altele nu.
Alia, la multi ani si tot ce-ti doresti matale!
LA MULTI ANI Maria!!!!
Fetelor, ma bucur nespus ca v-am facut sa radeti, m-am simtit si eu nitel importanta in mijlocul minunatei depresii postnatale.
E nashpa. Imi amintesc ce mult il iubesc pe sotul meu si ma umfla un plans.... mama mama. Vine bietul de el si nu mai stie ce sa-mi faca sa ma opresc, are doua oracaitoare in dormitor. Prietena mea imi spunea ca intindea rufe si plangea de grija lor, asa ca ... nu va ingrijorati daca plangeti aiurea-n tramvai.
Acum, secretul lui Polichinele: daca ajungeti sa gasiti pozitia corecta la san a bebelului, NU DOARE, NU FACETI BUBA! Asadar, daca doare sau apar rani, asta e un semn clar ca ceva nu functioneaza conform prospectului. din pacate, nu puteti contacta producatorul pentru detalii, ala esteti matale. da incercati cu o asistenta pediatra, o chemati acasa si va jucati de-a sufocat cupilu cu tzatza, e un joc frumos si educativ. Eu am gasit medic pediatru + asistenta, o nebunie. tipa sta in blocul din spate, vine oricand, policlinica e la doua statii, iar surpriza e ca... am descoperit ca era asistenta medicului meu pediatru!! yuppi. nu agreeaza antibioticele, nu suporta copiii overdressed, nu are probleme cu animalele in casa... e un vis, ce mai.
Inca ceva: fie-mea, cea in curs de infrumusetare, ale carei poze vin acush, a facut icter, evident. Medicul din maternitate nici nu m-a anuntat de aceasta posibilitate, iar cand am sunat mi=a zis ca da, stia, ca incepuse dinainte de externare sa aiba simptome..
Acum, ce-am aflat de la asistenta minune: trebuie alaptata cat mai des!! Asa elimina bilirubina din sange. copilul va fi mult mai somnolent, insa nu e bine sa il lasi sa doarma cat vrea, hrana des!! trebuie monitorizat acest icter, in general nu problem, insa daca se prelungeste si/sau apar complicatii, poate cauza ca capshor. daca nu stati in maternitate astfel incat sa-l bage la lampa, se trateaza, DACA E CAZUL, cu fenobarbital. am consultat 4 persoane de specialitate, ca imi suna very weird fenobarbital, mi s-a confirmat ca da, sunt, totusi, paranoica, e ok, asa se face de jde ani!
Fetele care stau in apropiere de Socului, daca vreti asistenta acasa dati-mi de stire (iar scorul este absolut placut buzunarului meu, nici nu merita sa te duci pana acolo).
Iar m-am intins.. uff
Ma duc sa trac un pui mic de somn, macar un ceas.
Pupici
Luana si Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
26octombrie spune:
Vivighe, du-te la farmacie si ia glucoza 5%
nu cumva sa iei 33%, ca aia e pentru IV
ii dai cu seringa. nu-ti face griji, nu pateste nimic daca nu papa nitel, sunt tare rezistenti.
oricum, sfatul meu e urmatorul: ia de la primii pasi bibe de 250 ml, la 30 mii buc, din cora de exemplu, cateva
dupa ce papa bebe, la fiecare masa, mulge tot ce ramane, baga la frigider, iar cand se umple un bib (intr-o singura zi, evident, nu=l tii mai mult), bagi la congelator. Cand ai nevoie, SURPRIZA, are bebe papa! Iar daca il tii in frigider o singura zi la inceput, atunci il mai poti tine o zi si dupa ce l-ai decongelat, in ideea ce nu papa tot odata.
Luana si Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005