Mamici de mai-iunie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Vivighe da-i ceai de colici daca ai.Si eu am patit-o aseara caci am mancat ceva un pic mai gras.Si Victor s-a chinuit toata noaptea.Eu sper ca ia trecut si ii va trece si fetitei tale.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Luana pt. icter tine fetita la lumina solara cat mai mult, adik pune-o in fata geamului inchis si las-o putin si in soare daca poti da nu mult ca astia mici sunt sensibili rau.

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Alia „La multi ani!” vrem povestea bebelusei Maya!!!

Luana e tare hazlie povestioara! Am ras cu lacrimi de una singura pe aici de cred ca m-au auzit si vecinii.

Adriella 38+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

repede raspuns.....VA ROG!!!!...........cum sunt durerile dinaintea nasterii?ca m-a cam durut aseara burta si azi de vreo ora nu mai pot de durere.....e ca la stop si apoi ma ia si iar ma lasa.....am si frisoane de durere......nimic iesit din comun....seamana cu contractiile?sa ma astept sa nasc???

RAALUCUTZA39s+2zcuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Da Ralucutza.Pot fi durerile de nastere sau un travaliu fals.Vezi daca sunt regulate sau nu.

Mergi la inceput

Alia!
Maria!

Mergi la inceput

Raalucutzaaaaaaaaaa pai incepem galeriaaaa:
Fruntea sus si asteptam vestea nasterii lui Raul.

POZE

Mergi la inceput

La multi ani Alia
Mariuca La multe lunishoare
Papadiutzo, cu intarziereLa multe lunishoare si Pescarushului tau dulce

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani, Alia! Sa fii sanatoasa , fericita si sa te bucuri de familia ta minunata!

Fetelor, am vorbit cu Virgi. Ii e tare dor de noi pentru ca nu a iesit inca din spital si nu mai avea vesti de pe aici. Bebelina e bine mersi, sanatoasa , cuminte si papacioasa, ea s-a refacut putin mai greu dupa operatie dar e in regula. Are laptic destul, aia se uita la ea ca la felul 14 pentru ca acolo nimeni nu alapteaza. Ce ciudatienie! Ea pompeaza la greu, a facut putine rani de la supt asa ca in continuare va folosi pompa cateva zile! Probabil luni sau marti va ajunge acasa si va reintra pe forum. M-a intrebat de toate fetele si abia asteapta sa ne vedem la "Scutece"! Va pupiceste!

Pupicei si eu!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Mamicilor,

Intrebare intrebatoare: ce unghiera si ce pompita de nas ati folosit pana acum? Care sunt mai bune?

Multumesc,

pe toate,

zax 36+ bebe Tudor

Poze si Povesti

Voinicel

Mergi la inceput