Mamici de mai-iunie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Lu, mortale pozele, iar bebelusha e in elementul ei! Hei, si ce reuniune frumoasa!
Deja ma roade invidia ca trebuie sa mai astept pana o sa traiesc si eu clipele astea, pozici si alte alea!

Lacri 37+5

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

La multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor.

Luana mi-au placut pozele la nebunie, mai ales alea cu evantaiele rasfirate. Sa vezi mai incolo ca n-o sa i se mai cunoasca atatea liniute pe talpite. Iar chestia cu geamul depinde ce vecini ai, a mea de ex. de fiecare data cand stau in geam e imposibil sa nu scuture ceva si sa ma enerveze ca nu se asigura deloc sa vada daca am geamul deschis sau nu.

Neda imi pare sincer rau pentru situatia in care esti. Suntem alaturi de tine si cu D-zeu inainte totul o sa fie bine. Fruntea sus ca mai sunt bebei nascuti asa mici si chiar mai mici. Sfatul meu e sa te mulgi chiar daca lu' bebe inca nu ii da laptic ca sa nu pierzi. Asta daca te mai tin puterile. de la mine si fi optimista.

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Monica dopul nu e obligatoriu sa-l pierzi tot odata. El se elimina si treptat si poate dura cateva zile bune. Depinde de organismul fiecareia dintre noi.

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Brrrr!!!!
Ce balarii mi-au iesit mai devreme! Ma-ntreb prin ce butoane mi-or fi intrat degetele!!!

Mesajul incepea asa:

LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!!

Doroti si Alexutza sa va traiasca puicutele cu nume de imparateasa!

Neda

Ne rugam pt tine! Cere-i lui Dumnezeu ca totul sa fie bine; numai El iti poate darui acest lucru. Nu-ti pierde speranta si curajul: copii cu greutate chiar mai mica de 1300g au crescut mari si sunt sanatosi! In plus, sunt convinsa ca la voi exista ceva mai multa pricepere, daruire si profesionalism din partea medicilor, ca sa nu mai vorbim de tehnologie!!! Peste 5 zile de la operatie te vei simti suficient de bine incat sa poti faci orice miscare fara durere, iar peste 7 aproape ca nici nu mai simti operatia! Doamne-ajuta!!! [/ruga]

poze mami,...,Sara
poze baieti

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Vivighe superdraguta pustoica! Nici nu zici ca de-abia ai nascut-o! E asa curatica si nebotzita!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Vorbeste cu un pediatru, poate nu e nevoie sa intrerupi deloc alaptarea! Ma gandesc ca uneori ne pripim sa ne autodiagnosticam si poate raspunsul la problemele noastre este mai simplu si mai la-ndemana decat ne asteptam: pune mana pe telefon!

Bafta Raluca !

poze mami,...,Sara
poze baieti

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 12 zile

Mergi la inceput

Bey, sunt membru senior! Yupiii! Nu credeam c-o sa postez atat inainte de a naste! Si Samburica se bucura, imi "frige" niste lovituri in vezica de numa'
Si trecu' si de miezul noptii, asa ca, putem schimba semnatura

Lacri 37+6

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare burtici,mamici, bebei si tatici

Am ajuns si noi in sfarsit acasa, sanatoase si voioase. Nu am avut timp inca sa citesc nimic, dar sper astazi sa reusesc.
Pana atunci, aici o puteti vedea pe Luana Claudia.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/9179scd

Ne auzim curand. Va pup pe toate iar celor care va pregatiti de intalnirea cu bebelusii, va urez nasteri usoare si bebelusi sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumim angelica pentru urari.
In sfarsit am reusit sa pun si eu cateva poze!

poze

Mergi la inceput

Virgi bine ai revenit acasa. Am vazut pozicile. E superba galushca ta. de la mine.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Virgi, sa-ti traiasca printzesuca!
Asteptam povestea nasterii...

Lacri 37+6

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput