Mamici de sept-oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ralucutza eu sunt bine, slava Domnului. Multumesc mult ca ai intrebat de mine (wow, e pentru prima data cand cineva se intereseaza ce mai fac )N-am mai scris tocmai pentru ca totul e ok si n-aveam intrebari sau ingrijorari, dar nici noutati. N-am mai fost la echo de pe 1 mai, si cu greu rezist, si doctoritza asta care m-a chemat in sapt 22-24!!!!!!... Cred ca saptamana viitoare ma duc din proprie inititiva.
MamiLili drum bun si ai mare grija de voi! Dar poate totusi vei avea acces la internet si pe-acolo. Eu una as duce lipsa sfaturilor tale prompte (si competente ) in astea 2 saptamani...
Am inceput si eu de mai bine de o saptamana sa il simt pe bebe in fiecare zi. Cel putin asa cred si sper, ca el este. Miscarile sunt usurele, perceptibile mai ales cand stau relaxata in pat, seamana cu niste mici pulsatii neregulate, si le simt mai ales pe linia slipului, cum ziceati si voi.
tuturor si noapte buna!

Eloise 18+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

stateam acuma la tv si ma uitam la film,sotul imi facea pe burtica si cand colo,o ia spre dreapta.s-a intarrit putin ca si cum /adica sigur) bebele s-a colacit in parteamea dreapta.sotul s-a speriat,dar nici mie nu mi-a fost totuna.acum a revenit la normal.ati patit-o si voi?

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna dimineata la toate OSNA am patit si eu exact ca tine,de mai multe ori,asta cand stateam mai mult culcata pe spate ,dar ami reveneam la normal in cateva secunde,asa ca daca ti-ai revenit repede nu-ti fa griji, dar cel mai bine intreaba-ti si doctorul sa fii mai linistita(parerea mea)

tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata, burticutze!

Lilina, bine ai venit printre noi!

Fetelor, sunt chiar geloasa vreau si eu sa stiu odata ce este bebe: baietel sau fetita...Dar mai am pana miercuri cand mergem la 4D si morfologie ...off

Sandra 20 FIX

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Vroiam sa va intreb daca voi mai mancati carne pui cu toate stirile astea de la TV. Eu am trecut pe vita si sotului ii mai iau si porc.

Am adaugat o poza de 20sapt la burticile noastre si o multime de alte poze frumoase facute in herastrau ieri in multe poze frumoase

Pupici

Sandra 20 FIX

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ralukutza, felicitari pt. sef!!! Bravo lui.
Gety si Eli felicitari pt. fetita, respectiv baietel! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Noi azi avem o zi grea: asteptam o gramada de musafiri si vremea nu pare sa tina cu noi (vroiam sa punem masa afara in curte), dara pana pe la 2-3 cand or sa inceapa sa apara, poate avem sanse sa iasa soarele. O sa fac si ceva poze si o sa vi le arat.
Cam atat de la noi.
MamiLili, drum bun si sa te intorci cu bine. Off, ce-as mai vrea si eu sa plec pe undeva ca-s satula de Bucuresti...

23+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor,

Lexi, distractie placuta azi. Iti doresc sa aveti vreme favorabila!!! Ce bine ca stati la curte!!! Azi e ziua sotului meu deci vom fi si noi in petreceri dar in casa...caci...de unde curte...

Fetelor, sa aveti un weekend placut!!!

putzuruca 20+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Lexi petrecere frumoasa si cu mult soare azi!

Putzuruca LA MULTI ANI sotului tau!Sa fiti fericiti!

Noi acum ne pregatim sa mergem cu Alesio la tuns....sunt curioasa daca va sta(ultima data a fost ffff cuminte...)!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Pufymic merci pentru reteta...dupa ce mi-ai trimis-o am si facut...mama mia ce bunatate a iesit

Putzuruca LA MULTI ANI sotului tau si sa va iubiti toata viata..
Lexi petrecere frumoasa!!
Si noi maine o sa sarbatorim deoarece este ziua sotului...acusi merg sa ii pregatesc un tort...yam yam abia astept

Pupici la fete frumoase si un weekend cat mai placut cu mult soare...la Iasi azi sunt 27 grade.

19+

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa sa-ti fie de bine!LA MULTI ANI sotului tau!!!
Sa ne zici si noua ce tort ai facut!

Eu dupa ce-mi culc comoara fac cornuletele alea moi!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput