Mamici de sept-oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Crisnemes ma bucur ca nu ne-ai uitat!Noi chiar nu ne intalnim daca tot ma duc si eu prin Cluj lunar?

Eli26 felicitari pentru !!!!

Gety felicitari pentru !!!!

Fetelor dragi va rog sa-i adresati Ilenei(Adameasca) cererile voastre pentru modificarile in listuta ca ea e cea care a deschis capitolul acesta!

Chiar asa: Ileana pe unde esti?????

Fug la bucatarie ca am primit comanda ferma de la Alesio sa-i fac "apete ton" adica spaghete cu ton!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

MamiLili iti doresc sa ai drum bun, bb sa fie cuminte si tu sa nu te obosesti prea tare!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Pufymic vreau si reteta la spaghete cu ton...ym yam suna tare bine...si mi-ai facut o pofta...

Eli26 felicitari pentru
Gety felicitari pentru

Va pup...

19+

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Mexxa nu e nici o reteta ; pur si simplu fierb spaghetele si le amestec cu o conserva de ton in ulei(cu uleiul stors).Dar Alesio e topit dupa spaghete cu ton!
Se mai poate face un fel de sos daca vrei ceva mai complicat asa: calesti niste ceapa(cuburi) in putin ulei, adaugi un pic de ardei taiat cubulete mici, eventual si niste rosii, le lasi putin sa fiarba, apoi adaugi tonul(tot din conserva-poate fi si in suc propriu).Le mai lasi putin sa fiarba toate si gata.Asa o face comanta-mea, dar Alesio e fan spaghete cu ton cum le fac eu-macar nu-mi da mult de lucru!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, drum bun, sa aveti grija de voi doi, si eu am sa plec la un curs de perfectionare in Mamaia, dar dupa 25 iunie. Am fost si anul trecut, tot in Mamaia la un curs si a fost superb. Am o sefa buna, buna, care tot ma trimite, chiar daca am burtica acum. aBIA ASTEPT SA PLEC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

FETELOR va multumesc pentru urariMamiLili ati urez drum bun si sa te intorci cu bine

tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

drum bun lili!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am modificat listutza.

Raluca, felicitari pentru reusitele din familie!
Lili, drum bun!

Eu o sa stau acasa o perioada, cel putin pana se va mai stabiliza tensiunea mea (sper sa se intample asta la un moment dat). Luni ma duc la cardiologie si sa-mi repet analizele la sange si la urina, poate n-or fi aparut si proteinele in urina... Nici nu mai stiu ce sa zic, stau si io cuminte acasa, pe cat pot si gata. Mandra e voiaie, topaie destul de des, sughita la fel de des si misca foarte tare cand il aude pe Luk prin preajma.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor,

Ralucutza, felicitari pentru vestile bune si bafta mare "sefului".

Lexi, asa da surpriza!!!! La noi este "posibil" fetita dar vom vedea mai sigur la nastere. Cu toate ca la inceput vroiam amandoi baietel acum eu parca as vrea fetita, iar sotul meu nu are pretentii. Important este sa fim sanatosi si noi si bb-ii.

Gety si Eli, felicitari pentru bb-ii bine dezvoltati. Sa aveti in continuare sarcini usoare!!!

MamiLili drum bun si sa va intoarceti cu bine. Ce frumos!!! Ii arati lui bb lumea.

Fetelor, in ceea ce priveste mierea, eu am mancat aproape in fiecare zi si nu m-am gandit nici o clipa ca ar putea sa-mi faca rau. Am avut o perioada cand mancam mar ras cu miere...mmm ce bun!!! iar aproape in fiecare zi mi-am facut limonada cu miere.

Nicolstoy, daca nu aberez, parca stiu ca stai in Titan. Azi eram cu sotul meu in zona Macaralei si am vazut o gravidutza care semana cu tine. Erai tu? Si tipa m-a privit cateva momente si m-am gandit ca s-ar putea sa fii tu.

Noi suntem bine, bb misca si burtica imi creste.

putzuruca 20+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Noapte buna burtici!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput