Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna fetelor!eu sant noua printre voi si speriata de bombe.as avea nevoie de un sfat de la voi,cele care ati mai trecut prin situatii macar asemanatoare daca nu identice ca ale mele.am 33 de ani si sant insarcinata cu gemeni,sant in a 12-a saptamana si cam de cateva zile am niste dureri de burtica....confuze.cam ca atunci cand ar trebu sa-ti vina menstra,nu ma doare tare burta,doar ca simt acele dureri de care vorbeam la intensitate mai mica.stiu ca se intind ligamentele,uterul se mareste,se produc o ogroaza de schimbari in perioada asta,dar parca nu am liniste.as vrea sa va aud si parerea voastra.urmatorul termen la doctor il am pe 1 iunie,dar pana atunci,ce sa fac?sa ma perpelesc?as mai avea o problema.nu prea mananc,inainte as fi mancat si lemne,iar acum nu ma pot uita la mancare.si cateodata mai sant si depresiva,plang repede numai la un gand care-mi trece prin cap.inainte eram o temperamentala,acum sant ca o leguma,nu am vlaga,nu prea mananc si imi este si cam rau.incepe raul dupa amiaza care tine pana seara.voi ati mai trecut prin situatii de astea?va rog din suflet sa-mi raspundeti.sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi26 spune:

Mironanu e vorba de transpiratie. Eu transpir f. putin si nicidecum nu in zona sanilor, pe omoplati si pe frunte...e ca o alergie la ceva, mici bubite parca ar fi cosurele
Zilele trecute ma gandeam ca am facut rubeola... Sper totusi sa fie doar o paranoia de a mea. A avut cineva de aici asa ceva, cum se manifesta? Eu n-am mai apucat sa fac testul ala pt. anticorpi pt. rubeola si nu stiu daca acum nu este prea tarziu
Ramsan tu ai facut echo in sapt. a 12-a? Ce ti-a zis doctora, ca din cate stiu eu e f. buna> Nu ti-a zis nimic de pliu nucal? Oricum, e f. bine ca faci testul, pt. linistea ta. Si eu as vrea sa-l fac, desi mie nu mi-a indicat. Mi-a spus dupa echo-pliu nucal normal, nu se constata malformatii specifice primului trim. de sarcina.
ama.lia senzatia aia de febra in zona burtii, unde este fixat bebe am avut-o si eu de vreo 3 ori.Si asta din cauza ca ori facusem efort prea mare, ori statusem f. mult in picioare- de la curatenie prin casa mi se tragea.Asa ca m-am linistit o perioada .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Mirona, draga mea, multumesc pt ajutorul cu pozele.
Deocamdata va pup repede pe toate ca am ceva treaba inca.

Mio 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Se vorbeste de greturi???? La mine sunt haotice (adica cand dimineata, cand la amiaza, cand seara) si destul de dese (aproape zilnic). Am noroc ca nu dau afara nimic! Insa ma apuca greata de la aproape orice miros. Pana si lumanarile parfumate din sufragerie le-am aruncat, aparatul acela pentru improspatarea aerului din camera, l-am pus si pe ala deoparte, pana si balsamul de rufe ma enerveaza...Sper sa-mi treaca repede!

Saptamana asta merg si eu la echo...abia astept sa vad bb-le, ca data trecuta, la doar 6 sapt., nu am vazut mare lucru!

10+

Mergi la inceput

Raluca_u: Imi pare tare rau pt. ce i s-a intamplat sotului tau, insa, vorba ta, in tot raul e si un bine...macar sta cu voi mai mult . Si eu am avut entorsa si recuperarea e totusi destul de rapida! Sa ne aduci vesti de la echo azi si poate si o poza cu bb....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetele, am pus si eu pozne:)

Pupicei, Ingeras9+

Mergi la inceput

Buna Kokorina si bine ai venit printre noi. Parca mai avem pe aici o graviduta cu gemeni (Veronici cred, sper sa nu gresesc), asa ca nu esti singura. In ceea ce priveste starile tale, absolut totul este normal. Si eu sunt cam fara vlaga, desi, de felul meu, sunt un om energic, greturi am si eu; dureri de burtica asemanatoare menstrei am avut insa in saptamanile 6,7 si 8, acum au trecut. Eu spun sa stai linistita ca nu e nimic anormal, sa nu faci efort fizic prea mare si sa te odihnesti ori de cate ori ai ocazia. Oricum, bineinteles ca pentru linistitea ta e mai bine sa vorbesti cat de repede cu un medic, dar eu cred ca nu ai motive de ingrijorare.
Sa ne mai scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

multumesc din suflet,draga asiza.m-am mai linistit,eu oricum de felul meu(in privinta sarcinii)sant cam speriata de bombe.eu de fapt am facut un tratament absolut strict pt a ramane insarcinata,si de aceea orice se intampla cu mine....nu am liniste pana nu aflu ca asa este normal sa mi se intample.in mod normal,ar trebui sa nasc pe 9 decembrie,dar pt ca sant gemeni,sigur vor veni pe lume ceva mai devreme.primul termen,de 9 decembrie,mi l-a dat doctorul in momentul in care mi s-a confirmat sarcina si nu se stia de doi.apoi dupa ce s-a vazut la ecografie ca sant doi,mi-a spus ca vor veni intre 4-6 saptamani mai devreme pe lume.sa dea Dumnezeu sa decurga totul normal.va doresc la toate numai bine si sarcina usoara!sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor ,
o asistenta de la maternitate mi-a spus sa nu mangaiem prea des burticile ptr ca stimuleaza contractiile . acea frectionare a burticii e buna doar inainte de nastere ......in rest NU !
vroiam sa stiti si voi !

[url=http://www.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Nu mai vreau sa-mi fie rau, cum vine seara mi se face rau, daca mananc nu e bine ca am mancat, daca nu mananc mi-e rau de foame. Vreo 2 saptamani (10-11)scapasem de greturi, acum s-au intors. Vreau sa treaca!

Cristinaaaaaa asteptam poze !

Pupicei !
Amalia13+

Mergi la inceput