Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna25 spune:

buna fetelor.nu am mai scris de mult caci am avut ceva probleme-am facut un cerclaj.Mai e cineva in situatia aceasta?
Fetele din Cluj ce parere au de dr.Sbarciu Mihai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna25 spune:

in maternitate nu vreau sa mai ajung decat la nastere. Dar fiind acolo internata am vazut multe sarcini cu probleme.Dar si multe mamici fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna ziua fetelor....bine v-am regasit...

danita, mie mi-a spus doctorul sa nu ma mangai jos acolo pe burtica sa nu provoc contractii si a avut dreptate..intr-o seara am vrut sa simt si eu bebe si am apasat acolo unde era el doar o singura data..au urmat o serie de intepaturi si impunsaturi care nu au incetat pana a doua zi dimineata si muream de frica..DECI NU VA MANGAIATI PE BURTA !

bine ati venit noilor venite...

am vazut pozici noi suntem toate foarte frumoase..dandusa ai o burtica de invidiat

noi mai avem putin si face poza de 12 saptamani..abia astept sa ne privim ochi in ochi si sa ne declaram dragoste vesnica...

va doresc o seara frumoasa, cat mai putine greturi si dureri de burtica...

desiree 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mirona,esti o draguta si iti multumesc pentru ajutorul cu pozele si comentariile nici ca erau altele mai potrivite!Am incercat sa ascund acel "cirnat"cu "poze" si sper sa fi reusit....Multumesc mult!Iti trimit citeva floricele dragute.
Ce ma bucur ca va place burtica mea..,dar daca va spun ca acum este mai mareeeee si mie mi se pare ca este chiar mareeee.
Apropo de scarpinat eu am repriza in fiecare seara si numai seara...,nu stiu daca are vreo legatura cu sutienul dar nu port acelasi sutien in fiecare zi...,deci?!?Eu cred ca sinii s-au marit si se mai maresc si deci ....inevitabil pielea se intinde,atunci nu ne ramine decit sa ne scarpinam si sa ne hidratam.Si tot ca un "obicei" zilnic,capul imi creeaza probleme.Eu am dureri de cap .Ar fi nedrept fata de voi sa ma tot pling pentru ca eu nu am avut niciodata greturi si nici stari de somn sau molesala...etc,dar durerile de cap au existat din totdeauna,deci...ar trebui sa accept ca trebuie sa ma doara si pe mine ceva ca doar sint insarcinata...!!!
AAAAA,sa nu uit...,eu stiam ca este bine sa te mingii pe burtica si sa vorbesti cu bb si mi se pare chiar ciudat ce am citit intr-un mesaj anterior.?!?
Va pupacesc tare pe toate ,gravidutelor!

dandusa
(url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=2a03re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/my_photos")poze(/url)

Mergi la inceput

VAI MIRONA...,SA NU RIZI DE MINE!!!Nu stiu de ce a iesit asa...,eu am urmat instructiunile intocmai si rezultatul... este incredibil!
AAAA,si nu sint singura care a incercat si a dat-o in bara,deci ...se mai intimpla...,ce sa fac acum?
DESIREE,mi-a placut faza cu "privitul ochi in ochi "si declaratia vesnica,super frumos si foarte original.
As avea nevoie de un sfat babesc,am o tuse urita ,urita si nu trece cu ceai,lamiie,halls.Ce ma sfatuiti ?Am tot cautat ridiche neagra dar nu am gasit,deocamdata.
va pup

dandusa
(url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=2a03re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/my_photos")poze(/url)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miruna25: Imi pare rau ca ai avut probleme. Sper sa fie totul bine pentru tine de acum incolo!
Insa ma surprinde ca intrebi acum de dr. Sbarciu, intrucat am vazut in listutza ca de la inceput a fost medicul tau. Eu merg la el, iar sora mea a nascut in martie cu el, prin cezariana, un baietel tare scumpic. Este un medic bun, implicat pana peste urechi in munca lui! Mie imi place si pentru ca este extrem de rabdator cu gravidutzele! Iar cezarienele pe care le face...sunt opere de arta!
Ai fost internata la Stanca pt. cerclaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dandusa cum sa rad de tine? Doar eu am fost la fel la inceput. Las ca vezi tu pana ajungi la mesajul cu numarul 100 vei fi experta pe acilea.

Asadar: link-ul e bun. Ai urmat intr-adevar pasii dictati de mine ... dar ai uitat un amanunt. Parantezele rotunde trebuiau schimbate cu paranteze drepte. Faci asta si va iesi bine.

De cum am intrat pe pagina ... mi-am dat seama ca una dintre voi a incercat faza cu url. Daca nu executi cum trebuie ... carnatu se lungeste ... cat o zi de post ... si se lungeste si pagina.
Ai optinunea de a modifica mesajele tale anterioare, exista un buton deasupra fiecarui mesaj de-al tau ... se numeste [red]editeaza raspuns[red] pe care daca apesi poti modifica ceea ce ai scris.
Sau mai exista optiunea de a modifica in profilul personal ... sa fie OK in continuare ... si sa asteptam sa trecem pe cealalta pagina.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu am avut saptamana trecute dureri de burtica, cam ca si cele de la menstruatie. am luat no-spa si mi-au trecut.

inca mai am dureri de cap. de cate ori trece cate un nor, imi incepe durerea de cap si ma tine toata ziua.

10+
http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

revin cu vesti noi de la echo. Bebe e sanatos si voios, e tare dinamic. Desi ar trebui sa folosesc acum femininul.

Da vom avea o fetita, in proportie de 90%.

suntem tare bucurosi ca e sanatoasa.

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Am sa va dau cea mai buna veste de pina acum:
BEBE A MISCAT!!!
Si sint aproape sigura ca el a fost pentru ca au fost sapte lovituri in acelasi loc(stinga jos)si la intervale mici. La prima eram lungita in pat ma luptam cu telecomanda si deci eram linistita ,i-am spus sotului meu ca am simtit ceva dar nu stiu daca sint sigura...,apoi el a plecat si eram pe net la citit ,de data asta ma luptam cu un mar,cind...iar am simtit de trei ori consecutiv ,dupa care am mai simtit iar la interval de un min sau poate doua.De acum astept confirmarea lui miine sau poimiine ca doar daca a inceput sa bata ...,o va face in fiecare zi...!Sintem topiti amindoi si deabia asteptam sa miste iar.Este intr-adevar un moment UNIC!
Acum am sa ma linistesc la tv poate..poate mai simt ceva.
Va pup pe toate

dandusa

Mergi la inceput