Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
dandusa spune:
RAMSAN,
Iti multumesc din suflet ca mi-ai povestit de tine si sincer nu as fi vrut sa te rascolesc ,dar chiar m-ai ajutat sa inteleg ca se pot lua decizii de acest gen,triste si grele ..,dar necesare si tu stii mai bine.M-ai miscat foarte tare cind am citit si atunci am realizat ca intr-adevar intr-o situatie extrema trebuie sa gindim rational,lucru pe care eu nu il acceptam pina sa citesc prin ce ai trecut tu.
Iti doresc din tot sufletul sa iasa totul bine.Sper din inima sa nu avem nici macar una dintre noi probleme cu nici un test si sint convinsa ca asa va fi.
Felicitari pentru baietel!!! Eu am 17+ si la eco la aproape 17 saptamini nu a reusit sa vada ce este.Sper ca data viitoare pe 17 iunie sa ne spuna si noua daca se vede.Acum burtica mi-a crescut mult ,asa vad eu...si daca o tin tot asa nici nu-mi pot imagina cum voi arata la noua luni.
Oricum voi fi conteaza mai putin ,important este micuta mea steluta !!!
Va imbratisez pe toate cu drag.
dandusa
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=cff8re2
Mirona spune:
Mio s-a executat.
dandusa la fel. Am vazut si pozele tale ... merci de invitatie. Trebuia sa le pun in albumul tau de la comun? sau numai ne inviti sa te vedem? spui tu ... ok?
am pus-o si eu de tensiune mica zilele astea ... de cand a dat caldura mai bine ... si nu prea e ok. cafelutza de dimineata am reluat-o. Apa multa si eventual o jumatate de pahar de vin rosu ... asta atat de rar ... ca deja i-am uitat gustul.
Mare grija.
Va pup pe toate si mai vb.
Miro
15+am o nepotica talentata
Mirona spune:
Rusinica !!!!

cu intarziere spun si eu
Florentinei G. Sa ne traiesti mamico si sa te vedem fericita cu bebelul tau in brate. Sanatate si numai bine.
Miro
Ktrinel spune:
ce spuneti voi acolo de tensiune mica...pai eu am 8 cu 5 de cand ma stiu...sapt trecuta cand m-am enervat si a crescut la 10 cu 7 simteam ca pleznesc.
datorita bolii mele, am un risc de puseu de tensiune in sarcina (am ceva anticorpi care asta zic) iar doctorita ma tine sub observatie permanent.
eu cafea nu mai beau ca nu mai pot, nu mai am pofta.dar nici inainte cand beam nu imi crestea tensiunea...asa ca ce as putea sa fac?
lasa , sanatoase sa fim .
chinico , ce mai faci , pe unde ai disparut ? mai trimiti ceva soare si pe aici ca ploua de 7 zile intr-una
.
dandusa spune:
MIRONA,te rog daca poti sa-mi pui pozele in album,la semnatura deja am si m-am tot chinuit sa le aranjez in album ,dar nu am reusit.Si mai mult le-am amestecat intre ele si am cedat nervos ca nu se mai putea.Statusem toata ziulica....sa ma chinui si nu mai puteam.
Mersi mult
dandusa
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=cff8re2
melinda25 spune:
Buna, fetelor? Mai primiti in grupul vostru o intarziata ca mine??
Datele mele: DN 12.12.1980, UM 22.02.2006. DPN 02.12.2006
Sunt din Cluj, iar dr meu este D. Muresan.
Cam astea ar fi pe scurt, datele, va multumesc si va pup pe toate!!!
Melinda
13+
Melinda 11+
ramsan spune:
Fatima merci pentru urari... sigur va veni clipa cand toate fetele vom sti ce sex are colocatarul nostru..iar pentru Veronici, cine, stie, poate vor fi
si 
Dandusa ai si tu o burtica frumoasa foc. Mereu cred ca voi avea sufletul greu de experienta prin care am trecut, dar ii multumesc lui Dumnezeu cu nu am luat-o razna si ca am luat o decizie buna intr-un moment de criza.. poate candva mi se va ierta pacatul asta (unul dintre cele mai grele)...
Ramona
15+
RUXMAX spune:
Fetelor,
la cite saptamini v-au trecut greturile (partial si total) ca eu sunt la 10 plus si nici vorba de ameliorare, tot ce maninc si maninc putin si usor ca nu am pofta, imi sta in stomac pietroi...
Madaluta,ma bucur ca esti spre bine. Ai grija de tine.
ruxmax
10+
Mirona spune:
Dandusa pus pozele. Acum poti sa le stergi de la semnatura ... sau sa le lasi colo ... dar te invatz eu sa le ascunzi.
Adica - sa le ascunzi sub numele tau ... sau sub un cuvant anume (poze de ex.)
Toata lumea stie sa copieze un link, da? Chestia aia lunga de sus de unde tastam www. ....
Asa: mergem la albumul nostru (comun sau personal) si copiem carnatzul cel lung.
Mergem la semnatura si scriem asa url="" - intre doua paranteze drepte. Intre ghilimele bagam link-ul ..., apoi cuvantul dorit (poze sau numele) si apoi iar /url - intre doua paranteze drepte. Si va iesi ... in cazul dandusei:
dandusa
Intr-o exprimare mai babeasca:
(url="aici scriem link-ul")aici scriem cuvantul poze(/url)
parantezele rotunde se vor schimba cu paranteze drepte.
Miro
bubi26 spune:
Ramsanobserv ca vei naste in aceeasi perioada ca si mine si tot la Cuza Voda. Difera numai medicul...
Sper sa ne intalnim la spital fericite cu bebeii nostri sanatosi in brate.
Ai sa vezi ca o sa fie bine cu triplu test. ![]()
Stie cineva daca se poate face alergie de la Utrogestan? Eu am luat pana in saptamana 12 si de vreo luna de zile am o eruptie de mici bubite pe frunte si in zona sanilor.Vi s-a mai intamplat? Nici nu stiu cu ce sa ma dau, nu ma mananca.
Dandusa, intr-adevar ai o burtica frumoasa.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ce sa fac cu bubitele alea mici.
Bubi 26
16 saptamani