Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Ktrinel spune:
aha, deci se poate..fetelor ma bucur ca propunerea mea cu albumele a avut ecou..ia uite ce mamici frumoase avem...raluca_u : ce burtica ai !! eu nu am inca asemenea performante .
va rog sa mai povestiti si voi ce mancati . desi nu am greturi si ma asez la masa cu mare pofta, dupa 2 inghitituri sunt ghiftuita...cum vine asta? apoi peste o ora, iar mi-e foame...si uite asa mananc de 7 ori pe zi.
toate cele bune si sanatate!
cristina
13s.
m_monique spune:
ca sa nu ma constip, eu in fiecare dimineata mananc lapte cu cereale sau iaurt cu cereale.
aproape in fiecare zi mananc ciorba. de cand sunt insarcinata imi place la nebunie ciorba. supele nu imi mai plac. chiar medicul mi-a facut pofta de ciorba de burta, dar s-a facut cald afara si nu mai am chef sa fac.
in fiecare seara beau suc de portocale cu grepfruit facut de iubitul meu sot.
seara am inceput sa mananc destul de usor: iaurt, salata.
facem salata din: salata verde, ceapa verde, morcovi, ton, porumb, doar cu ulei si otet de mere.
deocamdata mananc mere, dar abia astept sa apara ciresele.cand ma gandesc ce gust au ciresele
. deja mi-am anuntat toti cunoscutii care au ciresi in curte ca peste o luna le fac vizite.
9+
http://photos.yahoo.com/micumonica
dandusa spune:
Mirona draga,poate este un subiect ciudat,groaznic sau mai stiu si eu cum..,dar eu am scris despre asta nu pentru ca am o fire pesimista ..,din contra,pentru ca simteam nevoia sa vorbesc si sa ma mai linistesc.Oricit de optimista ai fi ca fire iti vine si tie rindul cind s-ar putea sa pici in cealalta latura ,mai ales acum in aceasta perioada minunata din viata noastra cind totul se schimba in organism si eu personal, ma vad plingind din ...ma mir si eu ce motiv si deci sintem mult mi sensibile.Atunci daca nimeni nu vrea sa vorbeasca cu mine despre asta ...,nu este nici o problema...,eu m-am descarcat si pentru mine asta a insemnat multttttt!
dandusa
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=cff8re2
dandusa spune:
Mirona ,te rog mult daca poti sa ma scrii si pe mine pe listuta.
DN 27 AUG 1977
UM 25 IAN 2006
DPN 1 NOV 2006
Spitalul judetean Constanta,Dr cristureanu
Multumesc
dandusa
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=cff8re2
ramsan spune:
Dandusa si eu trebuie sa fac triplul test peste o saptamana dar mi-a fost recomandat fara prea multe argumente, pentru ca nu am decat 28 (acusi 29 de ani), nu am antecedente in familie de anomalii genetice si deci este si pentru mine o curiozitate.
Despre rezultatele acestuia stiu ca nu sunt chiar litera de lege ci doar orientative, si pentru o mai buna acuratete, se recomanda amniocenteza care da verdictul final.
Eu am trecut prin tragedia curmarii unei vieti in utero la 6 luni !! si crede-ma ca nu doresc nici macar dusmanilor mei sa trebuiasca sa faca o asemenea alegere in viata lor, dar chiar daca sufletul meu era sfasiat si vroia cu orice pret sa creada ca vietisoara ce crestea acolo era bine, rationalul imi spunea ca trebuie sa iau decizia cea mai grea. Si... am luat-o... iar acum nu pot decat sa ma conving in fiecare zi ca decizia mea si a sotului meu a fost cea mai buna. Chiar si acum, dupa aproape 3 ani de cand s-a intamplat, am izbucnit in lacrimi, pentru ca stiu ca trebuia sa-mi tin fetita in brate... imi este inca foarte greu
Tot ce imi doresc acum este ca triplul test sa fie doar o simpla formalitate si toate valorile sa iasa in limite normale, instinctul imi spune ca totul va fi bine, si voi avea un
minunat.
Raluca_u daca nu iti place cafeaua, poti incerca sa bei mai multe lichide care intra in circulatia sanguina si asa creste tensiunea arteriala. Servind o cafea (sau un energizant), poti sa te deshidratezi si mai tare...iar efectul sa fie doar momentan... bea zilnic minim 1 l de lichide (se recomanda 2l de obicei)
Fatima daca tu faci
eu voi face
, asa s-a vazut la echo iar instinctul imi spune acelasi lucru.. sa fie sanatosi BBii nostri
Ramona
15+
fatima spune:
Multumesc, fetelor, de urari...va doresc si voua bebei sanatosi, destepti si frumosi..si putintica rabdare, acusi acusi aflati si voi pasaricile sau cuculetzii...
ramsan, felicitari si tie pt
!!
luciaro, si eu tot cu programare la Iosup personal..eu am zis la receptie ca-l caut, dar n-am zis in ce problema, oricum se pare ca ei sunt la curent..
asiza, la mine functioneaza foarte bine supozitoarele cu glicerina..in mai putin de 2 minute dupa ce le introduc..dar eu le folosesc doar in cazuri mai grave..in rest incerc sa mananc foarte multe fructe si sa beau foarte multe lichide, ceea ce nu mi-e foarte greu, ca de cand sunt gravi, mi-e sete in continuu..
veronici spune:
Ma inscriu si eu la gravide cu tensiunea mica! Inainte de a ramane insarcinata aveam 13/8,12/7 dar in fiecare zi aveam portie de 2 cafele si cola (si ciocolata). De cand am ramas insarcinata nu am mai putut bea decat apa plata (fara sucuri),ciocolata nu si nici o piatura de cafea, greturi si varsaturi la greu mancare mai putina,rezultatul tensiunea mica . Azi m-am impacientat cand mi-am luat-o si am vazut 84 cu 28 !!!
Am sunat imediat dr.si mi-a recomandat mai multe lichide,o cafea URGENT ,stat la TV 2-3 ore si s-o iau dupa aceea. Dupa ce am facut toate astea imi crescuse la 10 cu 4.
Cat despre burtica mai tare in partea de jos e ok pt ca la varsta noastra de sarcina partea de sus a uterului abia ajunge la ombilic,mai tarziu va urca mai sus si o s-o simtim mai tare si mai sus.
O sa-mi fac poza la burtica sa vedeti ca la mine e dubla !! Parca am 6 luni nu doar 14 sapt.
http://photos.yahoo.com/verocika2002
14+ cu doi 
roana spune:
Buna Fetelor,
nu am mai scris de mult dar am fost super ocupata cu serviciul cu toate.-au adunat multe dar s-au mai rezolvatacum:P
Bun venit noilor burticute si mai ales clujencelor.
si vad ca mai este o pacienta de-a Dr. Muresan. ma bucur.
Eu sunt bine, se vede tare burtica, am crescut de numa.
Luni am fost la echo si ce credeti? dr. mi-a spus ca 90% e baietel.dar sigur voi sti data viitoare cand a spus ca ne face si filmulet. e un dragut Dr. meu si mare incredere am in el.eu vroiam fetita dar sunt fericita si pentru bebe boy si il iubesc de mor.si eu am placenta jos inserata dar dr. mi-a zis ca pot inota dar sa nu fie calda sau rece la extrem apa. in apa potrivita e voie.
am voie si la soare dar nu cu burtica si doar in orele permise. cam asta. sunt fericita ca nu mai am greturi si mananc orice
. dar am o burticuta mie mi se pare mare
. Dar avem aperoape 16 saptamani deci e normal .
va pup pe toate si aveti grija de voi.
mio75 spune:
Mirona mama, vezi ca am facut cum mi-ai zis si am trimis pe mailul comun poze.Multe, pt ca am fff multe albume din multe colturi de lume si tare-mi sunt dragi.Deocamdata de-alea inainte de burtica , sapt.viitoare de-alea cu burtica .Pupici