Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
asiza spune:
, gravidutze!
Madaluta asa te vreau, increzatoare, si sunt convinsa ca totul va fi bine pentru voi...
Eu am o problema (cica normala in sarcina, dar anormala pentru mine fiindca mie nu mi s-a-ntamplat in veci asa ceva!): sunt tare
si nu mai stiu ce sa ma fac. Ajutoooor! In afara de lingurita de miere pe stomacul gol si cafeaua, mai stie cineva ceva?
Va pup tare tare si mai astept poze, gagici, sa ne cunoastem mai bine...
9+
Mirona spune:
asiza e foarte normal ceea ce ai tu. Sa-ti spun cum ma dreg eu: beau o cana de lapte si apoi mananc fructe: mere, perele (au cel mai bun rezultat), prune. Faci una si buna si mai ai rezerve si pentru a doua zi. Problema e ca te si balonezi ... si ai un butoi in fata ta.
madaluta ma bucur mult pentru voi .. si ma mai bucur pentru decizia ce te-a facut s-o iei ... optimista trebuie sa fi si totul va fi bine. 
dandusa ai atins un subiect pe care nu cred ca e nimeni care sa doreasca sa-l dezbata. Eu zic asa: asteapta sa vezi rezultatul si abia apoi pune discutia asta la bataie, ok? Este o decizie grea si nu e bine sa gandesti negativ ... uite la madaluta noastra ... cand fu si ea mai optimista ... s-a oprit si scurgerea ... a si plans vazandu-si bebelul bine mersi. Ia te rog ... ia exemplu de atitudine, da?
Faptul ca te-a sfatuit sa faci testul ... nu inseamna ca a si vazut ceva. Un dr. bun sfatuieste toate pacientele gravide sa-l faca nu doar pe cele trecute de 35 de ani. Fruntea sus si mai vorbim dupa rezultat. 
fatima felicitari si tie. Emoticoanele sunt usor de scris. Intre doua paranteze drepte [] scrii baietel sau fetita si obtii:
si
.
Va pup pe toate si ma intorc unde mi-e locul (la bucatarie adica) ![]()
Miro
15+am o nepotica talentata
Raluca_u spune:
fetelor am reusit sa pun si eu poze in album
noroccu impulsurile voastre ca nu stiu cand o mai faceam.
Cu tensiunea deocamdata ma tin sub observatie dar s-ar putea sa fie din cauza ca nu prea mananc. Ce sa fac daca nu am pofta de mancare... Oricum acum ma fortez sa mananc.
Noi mergem luni la eco si speram sa aflam si ce avem baietel sau fetita. Va pupam pe toate.
Raluca
15+ si bebe mic in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
fetele din bucuresti care nu aveti program deseara va prezint o alternativa
Noaptea Muzeelor - muzee vor fi deschise la noapte iar accesul este liber. au programe frumoase. Eu stiu ce fac cei de la Antipa si e super- am fost si anul trecut cu niste copii. am inteles ca si la muzeul militar e la fel si mai sunt si alte muzee deschise dar nu stiu care.
la Antipa este intrarea libera intre 20:30 si 1:00.
Eu merg poate ne intalnim pe acolo.
Raluca
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
deny75 spune:
Fatima,felicitari pentru
!Cred ca nu ma insel cand spun ca esti prima dintre noi care a aflat sexul lui bebe din burtik.DENY15+
roxana c. spune:
Madaluta, ma bucur mult pentru tine. Nu te mai stresa si-ai sa vezi ca totul va fi bine
Fatima, felicitari ptr fetita, iarta-ma dar sunt putin invidioasa pe tine, eu mai am 3 saptamani pana ma duc iarasi la ecografie, cand sper sa se vada si ce este- eu inca sper ca baiat-
Miro, multumesc ca ai facut ordine acolo unde mi-am bagat eu urechile. 
Vorbeati ieri, alaltaieri de primele miscari ale lui bebe, la mine cand a fost baiat a miscat pe dreapta, iar la fete pe stanga.
Dandusa, ai pus o problema foarte grea, zau ca nu stiu ce-as face, dar eu am incredere in Dumnezeu ca totul va fi OK, d-aia vreau sa-mi intreb ginecologul si in functie de parerea ei vad daca voi face sau nu triplu test.
Roxana
13+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
adelapop spune:
crede-ma ca daca mananci dimineata o cana de lapte cu 2-3 linguri de fulgi integrali _ sunt cei cu secara, orz, grau, ovaz, stafide, banane, etc si care sunt ffffff gustosi ..... vei scapa de constipatie
o sa ai pe la pranz sau spre seara un scaun normal care te va usura de tot
mult succesq tuturor mamicilor si aveti grija de voi
cantariti-va in ziua cand impliniti saptamana si faceti si poze profil si fata tot atunic
eu mi-am dat seama tarzii si acum imi pare rau
30+
quote:
Originally posted by asiza, gravidutze!
Madaluta asa te vreau, increzatoare, si sunt convinsa ca totul va fi bine pentru voi...
Eu am o problema (cica normala in sarcina, dar anormala pentru mine fiindca mie nu mi s-a-ntamplat in veci asa ceva!): sunt taresi nu mai stiu ce sa ma fac. Ajutoooor! In afara de lingurita de miere pe stomacul gol si cafeaua, mai stie cineva ceva?
Va pup tare tare si mai astept poze, gagici, sa ne cunoastem mai bine...9+
Raluca_u spune:
fetelor multi ciudati mai sunt pe lumea asta
Finlanda a castigat Eurovisionul. Daca castiga Rusia mi se parea corect ca au cantat frumos dar finlanda? Va pup ma culc si eu.
Raluca