Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Dbunny spune:
Bune fetele
Mio sa stii ca asa am facut. Ieri la curatat m-am gandit la voi si nu m-a durut asa de tare
. Multumesc mult pt suport.
Poate mai azi si maine mai trebuie sa merg la curatzat si-mi iau jos cataplasma ca-i tare mare bandajul. Cine ma vede ma intreba daca port o sarcina in fatza si alta in spate ![]()
Toate vor trece cu bine si mai maine nu-i poimaine...acusica acusica ne tzinem bebeii in brate.![]()
Nu stiu cine-o zis de caldura mare, e adevarat transpiram mai mult, am cetit pi undeva pi net. Cica e normal. Ce sa va spun aici ieri au fost 36 de grade
Va pup pi toati
Dbunny
13+
desiree spune:
haide fetele ca nu e dracul chiar asa de negru..normal ca trebuie sa fim atente ce mancam dar totusi aviara inca nu s-a raspandit la om si daca o gatiti bine nu sunt probleme
puiul e esential in alimentatie din cate stiu eu...si pestele..eu in general evit carnea de porc care e cea mai buna dar contine mai multe toxine decat celelalte si e mai impanata...
nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram de gripa aviara..numai sa nu luati pui de Codlea ( hi hi hi)...glumeam....
hic...parerea mea !
ama.lia spune:
Raluca_u, si eu am fost singura toata saptamana, tot in delegatie e barbatu', e tare nasol, dar maine vine!!!! de-abia astept.
Dr. meu nu s-a panicat de scurgeri mai colorate, atata timp cat nu e sange... a zis doar sa luam utrogestan preventiv.
Fetelor, am anuntat la serviciu... va scriam ieri ca am un sef mai impulsiv, mai tipa (destul de des)... si surpriza: m-a pupat si m-a felicitat, e drept, am anuntat-o mai intai pe sefa care i-a spus, era pregatit, nu m-am asteptat.
Vreau si eu la inot, dar eu lucrez in Militari si termin la 6...
Si parca mi-e frica sa ma bag in apa cu toata lumea, chiar daca stiu ca ar trebui sa fie curat, dezinfectat, suntem totusi in Romania, se pot intampla multe.
Dar vreau totusi sa merg la inot...
Pupicei la mamici si burticute!
Amalia
13+
roxana c. spune:
Feriti ca-s p-aci si ma chinui cu pozele. Incep!!!!!!!!!!!!!
Roxana
12+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
M-am blocat. Hai sa va zic: daca-i cineva care stie mai departe, rog ajutooooooooor!!!
Deci am scos din album pe desktop pozele-vreo 4-, le-am denumit, acu ce fac mai departe?
L-am intrebat pe-al meu sot pe messenger si m-a bagat in ceata. A zis sa stau ca vine el sa-mi arate.(saracu, stie ca sunt pe dinafara si-i e frica sa nu fac praf calculatorul)
Roxana
12+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
desiree spune:
pai sa vedem
te loghezi cu nick si parola primita pe yahoo si intri in yahoo photos si descarci pozele in albumul cu numele tau!
madaluta spune:
fetelor voi aveti burtica tare? eu cand stau in picioare o am tare in parea de jos.oare este normal sau toate mi se intampla numai mie?
Madalina
10+