Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

se pare ca am inceput sa am probleme cu tensiunea - e mica si imi da dureri de cap si ameteli. Doctorita cu care am vorbit nu mi-a zis decat ca e prea mica si nu e bine dar nu mi-a zis ce ar trebui sa fac. Abia astept sa se intoarca doctorita mea in tara sa pot vb cu ea. Are cineva problema asta? ce faceti?
Ieri am cazut jos in magazinul de langa bloc si m-a ajutat o vecina sa ajung acasa.

multi la toate

Raluca 14+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

apropo
azi vreau sa merg iar la aquagym la Majestic. Vine cineva cu mine?

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

raluca, de ce nu bei o cafea ? ajuta la tensiune..eu beau o cana de cafea pe zi dimneata dupa micul dejun, doctorul mi-a dat voie
mai iau din cand in cand cate o bucatica de ciocolata..
mie mi-a gasit tensiunea mica 10 cu 6...
e bine sa faci miscare si sport , eu inainte sa raman faceam de 3 ori pe saptamana acasa, dar acum m-am lenevit rau de tot
ce sa fac daca ajung acasa franta..si la ora 21 deja poti sa tai lemne pe mine...

Mergi la inceput

desiree
eu aveam tensiunea 8 cu 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

eu sunt ingrijorata de virusul gripei aviare . voi ce ziceti ? pe aici lumea imi tot spune sa nu ma ingrijorez ! dar pot ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro...ai vazut ca au inceput sa se umple albumele?...o gramada de poze frumoase....asteptam si restul fetelor sa-si puna poze

mi-e un somn de imi vine sa pun capul pe birou sa ma culc...

va pupacesc

dolores 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna la toate fetele si la burticile lor!
Abia astept sa ma intorc diseara acasa,ca tare mi-e dor de ai mei.Am avut timp, aseara si de niste cumparaturi pe aici; mi-am luat un sarafan dragut si niste topuri pentru vara.
Raluca,si eu zic sa bei o canita de cafea, dimineata,ca nu iti strica, ci ti-ar mai ridica un pic tensiunea, ca tare mica o mai ai.De asemenea, cred ca o idee buna ar fi sa faci sport, ca e foarte bine. Vad ca mergi deja la inot,asa ca tine-o tot asa.
In rest, nu stiu ce sa-ti zic,eu nu am avut tensiune asa mica in sarcina, si nu am experienta. Lesinam si eu cand eram insarcinata cu prima fetita, dar la mine cauza era tensiune prea mare, ca am facut preenclampsie.

Va pup pe toate pe burtici

13+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Raluca draga mea, lasa-ti in pace tensiunea, bea cate o cescuta de cafea dimineata si bucura-te ca e asa si ai unde creste pt ca ai sa vezi ca la un moment dat vei avea asa o tensiune mare ca nu vei stii cum s-o cobori. Vine cu sarcina! Si a mea e mica si doctorita mi-a spus ca e motiv de bucurie pt ca va fi loc sa creasca o data cu sarcina.
Asa ca las-o deocamdata asa.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mda.. si mie mi-a stat ieri ochiul in gat gandindu-ma la gripa asta aviara si mi-am promis sa nu mai acord atentie puiului o periaoda.Dar ce sa manac?Porc..bleah..vita ar merge daca e tanara.A mai ramas pestele dar nici de ala nu poti fi 100% sigura decat daca il iei viu.Ale naibii vremuri.

Mergi la inceput

Am reusit sa vb cu un medic si ma duc la un consult. Mi-a zis ca nu trebuie sa ne alarmam daca nu am avut sangerari sau dureri mari de burtica - de care nu am avut.
Eu nu beau cafea niciodata ca nu imi place, dar de maine o sa incep sa beau si eu cate putina. Sper sa fie cu bine.
Asa ca plec sa ma vada sa ma linistesc si eu. Oricum va multumesc ca ori de cate ori am avut nevoie mi-ati fost alaturi. acum sunt si singura ca e plecat barbatu in delegatie si doar pe voi va am.

multi pupici

Mergi la inceput