Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_t spune:

mami_n-d_06, te rog, trece-mi si mie pozele in albumul comun.

Luly bine ai venit printre noi!

aka condoleante! Imi pare tare rau pentru tine, dar trebuie sa fii tare. BB simte cu siguranta ca esti trista si nu e bine..

Toate cele bune, ne "www" maine..

Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna seara, fetelor!
Ktrinel, multumesc mult pentru aprecierea la adresa Iasminei. Eu imi doresc tot o fetita, insa, pana la urma, ce-o da Dzeu, numai sanatos sa fie. Am sentimente contradictorii,uneori simt ca as avea fetita,alteori baietel,nici nu stiu ce sa mai cred. Oricum, am atata treaba la firma, incat mi-am propus sa nu ma mai agit atat de mult in legatura cu sarcina asta,sa-mi pun intrebari, sa caut tot felul de raspunsuri.....Multumesc lui Dzeu, pana acum sunt bine, si sper ca si de acum incolo sa fie la fel. In rest, vreau sa lucrez cat mai mult,ca in felul asta ar trece timpul mai repede,ca abia astept sa vina noiembrie.
In alta ordine de idei, aici e un frig si bate vantul de zici ca vine iarna. A plouat marunt ultimele zile, de fapt ultima saptamana.noroc cu plecarea mea la Roma, ca am mai vazut si eu soare saptamana trecuta.
Almo, in legatura cu mersul pe bicicleta, nu stiu ce sa-ti zic. Eu stiu ca e bine sa faci miscare,insa nu stiu daca nu e prea mult mersul pe bicicleta. Nu ar trebui sa fie nici o problema,zic eu.
Va pup pe toate

13+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Aka
sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. De unde este acum iti va fi alaturi mereu si tie si bebeului. durerea e mare in suflet si nu poti trece peste ca si cand totul ar fi bine. Incearca sa te gandesti mai mult la bebele tau sa vorbesti cu el si gandul ca un sufletel este acolo cu tine si simte tot ce simti tu si iti e alaturi poate te va face sa te mai calmezi. pana la urma o viata s-a dus dar una e pe cale sa vina si trebuie sa ii acorzi tot sprijinul sa o faca cu bine.

te pup si ai mare grija de tine si de puiul tau.

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

cristina1974

stai linistita draguta ca nu ma supar asa de usor. si pana la urma daca e sanatos copilul chiar nu am o preferinta extraordinara pentru fetita sau baietel. orice mi-ar fi spus doctorita ieri tot ma bucuram.
multi pupici de la mine daca v-am facut sa credti ca m-a deranjat.

Miro multumesc mult pentru modificarile din listuta.

Apropo de nume daca va fi baietel totusi o sa ii spunem Mircea Andrei.

voi v-ati ales nume la prichindei? sau e prea devreme?
eu saptamana viitoare ma duc la Kidex sa laeg mobila pentru viitorul colocatar.

Ma duc si eu in pat la nani. azi am facut o multime de drumuri pentru barbatul imobilizat - un pahar cu apa, un servetel, un mar si tot asa.. si pe seara cred ca la luat si o raceala si l-am trecut pe ceaiuri, lamaie si miere. Oricum dormim separat din seara asta sa nu cumva sa prind si eu.

multi pupici

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

draga nana,capul ma doare si pe mine,cateodata atat de tare ca-mi vine sa-l dau de pereti.sa stii ca doctorita ta are dreptate,poate fi si de la presiunea atmosferica.eu iti propun alta varianta de a scapa de durerea de cap.o cescuta de cafea,mica,mare,cum o preferi.crede-ma ca am facut atat de multe experiente cu durerea si cafeaua incat sant profi.eu locuiesc intr-o zona muntoasa,si cand ceata e coborata pe munti(indiferent de anotimp),atunci se instaleaza si durerea de cap.cateodata ma doare doar intr-o tampla,dar atat de puternic ca nu-mi trece decat atunci dupa ce-mi beau cafeluta.si sa-ti mai spun ceva:intr-adevar cafeaua nu face bine la bebei,dar e ma sanatoasa decat un algocalmin sau stiu eu ce pastila.cafeaua nu in exces bauta,e super,mai ridica tensiunea,iti mai da putere....incearca.
sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

va astept cu drag la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76553" target="_blank">Cap. 13

Mergi la inceput