Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor

stiu ca exista aceasta posibilitate si noi avem niste prieteni carora lis-a spus ca au baiat de la prima pana la ultima eco dar la a fost fetita. La ei a fost si mai amuzant. Mamica a fost sub anestezie generala si taticul a fost cel care a vazut primul copilul si cand i la adus asistenta si a vazut ca e fetita i-a spus ca a gresit copilul ca el are baietel.
Dar o sa vedem la nastere nu?
oricum acum parca am o alta legatura cu ea avand impresia ca stiu ce este.

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Raluca, esti tare dulce . Normal ca oricum vedem la nastere,insa sa stii ca eu iti doresc sa te bucuri de Adinuta Andreuta ta,iar daca o fi sa fie Adinut Andreiut, lasa, sanatos sa fie , ca faci fetita tura urmatoare. Te pup si te rog mult nu mi-o lua in nume de rau, iti doresc cea mai scumpa si cuminte fetita de pe lume.

13+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

luly bine ai venit la noi in . Te-am trecut in listutza si te asteptam la discutii.

quote:
Originally posted by asiza
Filmuletul acela, "In the womb", a rulat pe National Geographic, nu pe Discovery...eu am facut captura si chiar acum am verificat sa nu gresesc.

asiza cata dreptate ai. SCUZE pentru inducerea in eroare a populatiei.
Intr-adevar pe National Geographic era nu pe Discovery ... si eu care cautam pe net site-ul lor oficial sa vad daca mai redau emisiunea.
Caut si pe National Geographic sa vedem daca mai revine.
Eram cu gandul aiurea ... dar ma chinui de azi dimineata pe mailul comun cu noua mamica ce doreste sa ni se alature si nu i se da permisia. Deja sunt un car de nervi.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Dragele mele,
Nu am mai scris demult. Sunt necajita tare, a murit bunicul meu , omul care m-a crescut, alaturi de bunica mea. Si durerea din suflet se alatura raului fizic, asa ca nu mai stiu ce sa mai fac. Am momente in care ma apuca disperarea . Mai am vreo sansa sa-mi revin?

Va pup, aveti grija de burtici.

Monica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

aka CONDOLEATE.
imi pare tare rau ... ai grija de tine acum. E greu ... stiu ca e greu, dar trebuie pentru bebelul tau sa fi tare. Ai sa-ti revii, normal ... dar e un gol imens acum in sufletul tau ... care cu timpul se va vindeca ... dar are nevoie de timp.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Monica, condoleantele mele!
E greu,intr-adevar, cand treci prin momentele astea,insa gandeste-te ca daca tu te zbuciumi in continuare asa, bebelusul tau simte si ii induci starea ta, ceea ce nu-i bine pentru el. Oricum, orice ai face, nu mai poti sa il readuci pe bunicul tau in lumea asta,si gandeste-te ca de acolo, de unde este el acum, are grija de tine si nu ar vrea ca tie sau copilului tau sa se intample ceva rau. Stiu ca e usor sa vorbesti,iti dau dreptate daca gandesti asa.
TREBUIE sa incerci sa te linistesti, ca tu ai mare nevoie de asta,si sa te gandesti ca bunicul tau e alaturi de tine si ca se bucura de orice zi pe care tu o treci cu bine, pentru binele puiului tau.
Fii tare, si ai sa vezi ca totul o sa fie ok.

13+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Luly: Bine ai venit alaturi de noi!

Aka: Imi pare sincer rau pentru bunicul tau! Insa Cristina si Mirona au dreptate....incearca sa depasesti momentul, pastreaza in suflet si minte amintirile frumoase cu bunicul tau si priveste in viitor, ai mare grija de bb din burtica pentru ca el/ea resimte toate starile prin care treci!
Suntem alaturi de tine si D-zeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

fetelor!

Aka: condoleante pt pierderea ta. Si eu mi-am pierdut bunica anul trecut.Am iubit-o mai mult ca orice pe lumea asta, si am crezut ca nimic nu imi va putea linisti suferinta mai ales ca nu am putut fi langa ea in acele momente, lucru care si l-a dorit atat de mult, dar intervine uitarea care iti va linisti durerea. Daca nu ar fi "uitarea" sufletul omului ar putea exploda de atata durere acumulata. Nu inseamana ca am uitat-o dar nu o mai am in minte 24 de ore din 24. Dragostea mea pt ea nu va muri insa niciodata. De aceea imi doresc o fetita ca sa-i poata purta numele-Ana.

In rest eu am o zi buna apoi una proasta cand simt un nod in stomac-gat care pana la urama imi provoaca greata.

Ktrinel sa stii ca si eu m-am saturat de ploia asta care parea ca nu se termina dar uite ca a iesit si aici soarele si o sa fie numai cald in urmatoarele 2 sapt.

Fetelor voi ce parere aveti de mersul pe bici in aceasta periaoda, ca pt mine sa ajung acasa de la servici pe bici e mai rapid decat cu busul. Si imi place asa mult! Imi ia cam 20 min fara sa depun vre-un efort. Precizez ca in afara de greturi nu am avut alta problema cu sarcina. Astept pareri.

Azi am 15 saptamani fix!!!!! Dupa cum zice Miro ar trebui sa intru in trim 2 de sarcina. Poate de maine sa nu mai vomit????

Azi sper sa pun si eu o poza cu burtica care a mai crescut in ultimul timp si se vede

Asiza si eu am probleme cu costipatia si am observat ca laptele cu miere si fulgi integrali dimineata plus putin nectar de prune rezolva problema doar ca te cam saturi de acelasi meniu in fiecare zi si daca intrerup o iau de la capat.

Va doresc o saptamana minunata!

Moni14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bun venit LULY!!
condoleante aka, si multa putere, nu cred ca bunicul are vrea sa i se intample ceva micutului, nu crezi ? asa ca ar fi bine sa te linistesti pt binele amandorura.

almo, ce bine ca nu mai ploua....azi a iesit soarele ...Doamne da sa tina ca eu pe 10 iunie am nunta si daca ploua jur ca imi pun cismele de cauciuc si paltonul si asa ma duc ... nu mai suport.

cristina1974, ce fetita dulce ai . iar sta bine un baietel langa, dar sa fie ce-oi vrea tu pana la urma. eu nu am nici o preferinta.
am fost foarte curajoasa si increzatoare pana acum , dar ma cam apuca frica ...e cam devreme , nu? azi am vomitat , cred ca sunt cam obosita...si plina de ganduri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AKA,
Sincere condoleante si sintem alaturi de tine.Nu stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva drag dar incearca sa te linistesti si daca D-zeu a decis sa il ia pe bunicu' acolo sus este pentru ca probabil de acolo ,poate sa va vegheze mai bine pe tine ,pe bebe si pe cei dragi lui.Ai mare grija de comoara ta si nu-l(o) face sa sufere .
VERONICI,
as dori daca poti sa-mi dai detalii despre prietena ta care a nascut un baietel ,deoarece nasa mea a facut eco 3D si i-a spus ca are baiat si mai are un baiat.Ea se leaga de orice discutie de genul asta ca sa afle daca s-ar fi putut insela medicul .Crezi ca ai putea sa-mi spui unde a facut prietena ta eco3D,spitalul si cu cine a nascut?
Nasa mea a facut eco 3D la Filantropia cu DR.Radulescu.
Acum am sa ma pregatesc de somn ,va pupic tare si pe miine,gravidutelor!

dandusa

Mergi la inceput