Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

nana; la tine e mai grav se pare decat am avut eu dar parerea mea este ca trebuie sa te linistesti in primul rand , sa fii calma si fa intuneric in camera sau ia-ti ochelari de somn , asa din panza , stai linistita si imposibil sa nu poti adormi daca te calmezi pentru ca una din modificarile organismului tau in perioada asta este si faptul ca adormi mult mai usor si mai repede decat inainte. numai ca trebuie sa fii f calma si linistita. panica nu ajuta la nimic .

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Ma alatur si eu listei de mamici noi-dec 2006:

DN: 26.07.1972, UM: 06.03.2006 , DPN: 11.12.2006
Spitalul Judetean - Constanta, Dr. Cristureanu

o mamica cu o printesa acasa de 2 ani si 1/2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor

desi eu credeam ca e baietel (asa simteam eu) si tati vroia baietel eu mi-am dorit tare mult o fetita si sunt tare fericita ca e fetita .

Miro poti pune caruciorul roz e ok. DR A spus sigur ca e fetita. si ne-am hotarat si in privinta medicului si spitalului. Te rog completeaza si in listuta spitalul Elias, dr Raluca Uzum. Multumesc

Azi am fost la triplu test si miercurea viitoare primesc rezultatul. eu cred ca e bine dar pentru siguranta tuturor asteptam.

Fetele, voi v-ati gandit la nume pentru bebei vostri. noi alesesem nume si pentru baietel si pentru fetita de vreun an (nici nu incercam pe atunci sa raman insarcinata dar visam si la ziua de azi cand stiu ca voi avea o printesita).
Pe dulcica mea o va chema Adina Andreea.

Sa va traiasca si sa fie sanatosi bebei.
Multi al toate

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

mi-am dat seama ca nu se vede numele samburicii mele
Adina Andreea

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna, eu as incerca si cu putina cafea......asa am patit si eu ieri, simteam ca-mi plesneste capul si m-am dus sa-mi iau o cafea cu lapte de la aparat....si mi-a trecut....succes

quote:
Originally posted by nana72

Buna fetelor, am si eu o problema, sunt in (aproape)15 saptamani. Nu mai am greturi, eram bucuroasa ca am simtit si putere si energia pe care o aveam inainte dar am o durere de cap teribila de 2 zile. Am tot asteptat sa treaca, dar simt ca innebunesc, nu pot sa dorm nu mai pot sa mananc... Am fost la doctorita mea si mi-a spus ca nu e sinuzita si nici de la sarcina, ca bb e ok, dar ce sa fac. Mi-a spus ca pot lua un algocalmin sa ma mai linistesc dar sunt asa ingrijorata , nu ma pot opri din plans, simt ca ma sfasaie durerea. Voi ce credeti ca trebuie sa fac... sa iau algocalminul. Am pus cartofi legati la cap, am luat vitamina B, am incercat si cu leacuri din astea dar... ce sa fac...
Spune ca e de la presiunea atmosferica, ca aceste schimbari ma afecteaza foarte tare, dar o sa treaca. Cand????
Sunt nana cea suparata.
Va imbratisez si sanatate multa.

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Buna fetelor sa nu ma certati ca nu am mai scris, sa stiti ca am citit ce ati scris.
Va multumesc ca m-ati trecut pe listuta si pt. album sper sa reusesc si eu sa pun cateva poze.
Eu ma simt bine doar cand merg un pic mai repede ma doare ori in partea dreapta ori in partea stanga. Dar cred ca este normal.
Am programare la dr. pe 3 iunie pt. prima data ma duc la dr.ginecolog, caci pana acum am fost la dr. de familie care mi-a dat trimitere sa fac analizele si eco, analizele sunt bune. La 11 sapt fix bebe avea 4.3 cm era un scump.Cand ma decid ce dr. sa aleg si la ce spital o sa nasc o sa va scriu sa-mi completati datele.

Va pup pe toate.

Camelia 12+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Azi sint putin dezamagita deoarece am fost la dr pt ca aveam o tuse urita si dureri in git care nu treceau cu nici un leac babesc si ....SURPRIZA,dr a spus ca nu a miscat bebe ,ca nu are cum sa miste asa devreme...la prima sarcina si ca s-a "contractat uterul" si de aceea am simtit ce am simtit.Acum nici nu stiu ce sa cred ca azi nu am mai simtit nimic si sint cam in ceata ...totala!!!Cu rabdare o sa imi dau seama de ce a fost de fapt.
NANA,
ti-ai verificat tensiunea la dr?Eu am aceleasi probleme cu capul si la fel de groaznice si in fiecare zi dar dupa o ceasca de cafea...trece ca cu mina'!!!Eu am tensiunea 8 cu ceva si deci este mica.Pina sa ramin insarcinata niciodata nu am avut probleme cu ea ,dar acum este normal sa fie oscilanta...,ai grija si nu-ti fie frica de o ceasca de cafea"chioara".Sanatate multa.
ALEXIA,
ne cam pacalesti cu pozele alea...,hai ca vrem sa te vedem si pe tine si burtica .
Va pupacesc pe burtici.

dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Ruxmax lui Mirona i-au trecut greturile dupa 8 sapt.parca iar mie dupa 13 sapt.E sigur ca nu suntem toate la fel dar sper sa te lase si pe tine cat mai curand.
Mirona frumos ce-i face sotul tau cu muzica bebicului,al meu ne innebuneste (pe mine si pe bebici) in fiecare seara: le vorbeste,ii mangaie,ii roaga sa fie macar unul dintre ei baiat,pupa burtica si cum avem interzis la ....
Kokorina si eu am tot gemeni.La tine sunt bivitelini sau univitelini? Mie mi-a spus dr.daca simt dureri ca de menstruatie inseamna contractii usoare si imediat sa-mi bag un Scopantil si sa inghit un No-spa,mi-a mai spus ca sarcina gemelara e predispusa la multe contractii si trebuie sa avem muuuuuulta grija.
Raluca_u ma bucur sa aflu ca ai fetita dar stai sa-ti povestesc ceva: o prietena f.buna care are o fetita de 7 ani a ramas iar insarcinata,a facut de mai multe ori echo,inclusiv 3D si i-a spus:FETITA,fara nici un dubiu si pot sa va spun ca a nascut de Sfintii Constantin si Elena un baiat de 3,600 gr si 53 de cm,si e cat se poate de baiat !!!
Cred ca dl.prof.imi va putea spune si mie vineri sexele bebicilor dar nu stiu daca s-o mai iau de buna .Sa fie orice dar sa fie sanatosi!(macar unul sa fie fetita!!!)
Eu fac in vara 32 de ani si mi s-a spus ca trebuie sa fac triplul test asa ca-l fac joi.

http://photos.yahoo.com/verocika2002
14+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna, burtici!

Miruna25: M-ai lasat , cand mi-ai zis ca ai auzit povesti cum ca nu vine la nastere! Eu eram la Stanca cu o prietena care nastea intr-o noapte anul trecut si, pe masa, mai era una din alta localitate, pacienta dr. Sbarciu. A venit la nastere, desi era ora 3.00 dimineata. Asta pot sa-ti spun eu, ca am vazut...acuma povesti sunt cam de toti. Cel mai important lucru este sa ai tu incredere in medicul tau. Stiu ca ai dreptate in ceea ce priveste atentia pe care ti-o acorda inainte si dupa ce dai plicul. Si eu sunt revoltata, dar asta e sistemul la noi. Oricum, daca tu simti ca nu esti ok cu medicul asta, du-te la altul, insa la Gine 1 conditiile sunt cam aiurea. Nu-ti activezi PM-ul, ca sa putem vorbi mai pe indelete???? Si stiu ca nu e prea vorbaret, insa eu ma duc cu lista si nu plec de la control pana nu-mi raspunde la toate intrebarile! La Radusan nu am fost, ca merg la Stanca si pentru eco, voi merge chiar vineri, ca e de garda.

Raluca_u: Felicitari pentru . Si eu tot fetita mi-as dori, la fel si sotul meu, insa mai trebuie sa asteptam vreo 5 saptamani pana aflam!

Filmuletul acela, "In the womb", a rulat pe National Geographic, nu pe Discovery...eu am facut captura si chiar acum am verificat sa nu gresesc.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Raluca, felicitari pentru fetita!
Si eu imi doresc inca o fetita, dar chiar daca e baietel, e super bine, sanatos sa fie.Insa, zic si eu ca si Veronici, nu ca s te dezamagesc,insa nu crezi ca e prea devreme sa crezi 100% ca e fetita? Si sotiei verisorului meu i s-a spus ,la fel, ca va avea o fetita, si a nascut un baietel de toata frumusetea. Eu am aflat sexul fetitei mele la 4 luni si jumate, insa atunci doctorita mi-a spus ca sa nu o iau de buna, ca nu poate inca garanta. Abia dupa mai bine de doua saptamani mi-a confirmat ca e fetita. Aici, in UK, ecografia pentru determinarea sexului copilului se face la 20 de saptamani,cica de atunci poti vedea clar daca e fetita sau baiat. Eu ma bucur, oricum, pentru tine, si sper sa o tii cat de curand in brate pe draga ta Adina Andreea.

13+

cristina

Mergi la inceput