Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
daria789 spune:
Buna!
Pentru a ma alatura voua voi anunta cu mandrie ca UM 05.03.2006 iar DPN 15.12.2006 !
Mirona spune:
buna seara mamici, unele poate ca si dorm la ora asta ... ceea ce ar trebui sa fac si eu. Ultimul mesaj si promit ca ma duc la culcarica.
kokorina si daria789 bine ati venit printre noi. V-am trecut in lista ... speram sa va vedem cat mai des pe topic.
Nu va stresati .. nu sunteti bolnave ci doar
nu exagerati cu grijile ca e totul normal ce vi se intampla. Corpul nostru sufera transformari atat hormonale cat si pshihice si fiziologice. Luati-o incet ... si poate ca ar trebui sa cititi temerile pe care le-am avut si noi la inceput. Nici una nu scapa ... doar ca le avem in perioade diferite de timp. felicitari pentru bebei.
dandusa felicitari pentru miscaretz. In stanga a miscat? Sunt curioasa care teorie verifica ... baiat sau fata in stanga. 
Raluca_u felicitari si tie pentru
. Sa trec deja in dreptul tau caruciorul roz ... sau mai asteptam?
desiree si danita una e mangaiatul .. si una e apasatul pe burtica. Eventual ceva lovituri in burtica, caratul bagajelor grele ... astea ar putea duce la contractii. Io zic sa nu va mai ganditi la asa ceva. Este chiar indicat sa intri in contact cu bebele prin atingere. Incercati sa dati de aceea emisiune super interesanta de pe Discovery "In uterul mamei" si va veti convinge.
Gata ... fug in pat ca e tarziu ... ci chiar am citit in mama ci copilul asa: gravida trebuie sa-si asigure 8-9 ore de somn pe noapte si minim 1 ora de somn pe zi.
mama ... ce rateuri dau in acest sens.
si am fugit.
Miro
15+am o nepotica talentata
cristina1974 spune:
Buna seara, fetelor!
Eu m-am agitat zilele astea la greu, am avut multa treaba, cu firma, cu familia, cu casa cea noua......
Insa am fost azi la eco, prima eco a lui bebe, si mi-a spus ca e un singur bebe, are 77mm la 13 saptamani si 4 zile si totul e ok. Plangeam si eu si sotul meu cand l-am vazut cat de fericit se misca pe acolo, face gimnastica de mic.
Am si doua pozite, scanate deja, si mai am si poze cu mine si familia mea, insa ma chinui de nu stiu cat timp sa le pun in album si nu mai reusesc. Poate sunteti pe faza , sa ma ajutati si pe mine,please.
In rest, eu ma simt bine, burtica creste, sanii ma mananca parca pe interior, nu mai am greturi insa tot mi-e frica sa mananc, si ....totul e ok.
La Multi Ani pt Florentina G, si bun venit noilor venite.
Pupici la toate
13+
cristina
cristina1974 spune:
Mirona,te rog din suflet ajuta-ma si pe mine cu pozele alea!
Le-am trimis pe toate pachet la mailul comun, ca am reusit sa ma enervez bine cu aranjatul in album, si nu mi-a reusit nimic
.
Am facut o facultate, la naiba, si toata ziua sunt calare pe calculator,insa poti sa ma omori ca habar n-am sa pun poze in album. cand ai tu timp, te rog mult, fa-ti o pomana si cu mine si ajuta-ma un pic, si da-mi si niste explicatii, asa, ca la babe, sa pricep si eu, pentru viitor.
Mersi mult si pupici multi.
Noapte buna la toate fetele!
13+
cristina
desiree spune:
bine v-am regasit burtici..
miro, am vazut acea emisiune si mi-a placut extrem de mult...stiu ca e bine sa comunici prin atingere cu bebe..doctorul meu se referea la partea de jos de tot a burticii, cea de deasupra pubisului, nu de deasupra burticii..si imi spunea toate astea chiar apasandu-ma acolo ca sa il simta si zicandu-mi in acelasi timp..sa nu faci asa ceva acasa, nici sa te mangai..da eu nu l-am ascultat...
dandusa, felicitari pentru poznas(a), sa stii ca si mie mi s-a parut ca ma gadila ceva intr-o seara acolo jos, am crezut ca sunt intestinele, m-am intors pe cealalta parte dar furnicaturile au continuat..am zis atunci ca e doar o parere...la mine cred ca e prea mititel totusi, dar mai stii?
raluca, si tie sa-ti traiasca bebelina gingasa, voiai sa fie fetitza?eu fetitza vreau....dar mai am de asteptat vreo 3-4 saptamani pana sa aflu...
va pup si intru mai tarziu sa ma citesc..acum ma cheama datoria...
desiree 11+
dandusa spune:
Fetele,cind este acea emisiune pe DISCOVERY?Mi-ar placea nespus de tare s-o vizionez!!!
Voi dormiti ziua?
Desi citeodata ma simt somnoroasa ...,mai mult decit relaxare...,nu reusesc niciodata sa atipesc .Iar noaptea dorm max opt ore dar de cele mai multe ori sase sapte si gata sint "draepti"![]()
Va pupic tare pe burtici!
dandusa
dolores spune:
buna. am gasit ceva interesant pe net:
Singura recomandare pe care o dau ginecologii este evitarea raporturilor sexuale in acele zile ale lunii in care in mod normal ar fi trebuit sa apara menstruatia -aceasta pentru ca in acea perioada uterul poate avea contractii ce s-ar accentua in cazul stimularii sexuale- si in ultimele saptamani inainte de nastere deoarece s-a constatat ca sperma contine o substanta, prostaglandina, care poate induce demararea travaliului.
In anumite circumstante totusi, raporturile sexuale sunt contraindicate :
- in prezenta riscului de avort spontan (in primul trimestru)
- in prezenta riscului de nastere prematura
- in cazul in care s-a diagnosticat placenta previa (pozitionata in partea inferioara a uterului in asa fel incat se afla aproape de sau acopera cervixul)
- daca se constata o scurgere a lichidului amniotic sau daca colul uterin s-a dilatat prematur
- in cazul sarcinii multiple (gemeni, tripleti )
o sa mai copiez ce mi se mai pare interesant
dolores
12+
miruna25 spune:
asiza:merg la Sbirciu de la inceputul sarcinii. Da pentru cerclaj am fost la Stanca. Am o sarcina cu probleme si vreau sa stiu ca sunt pe maini bune. In spital dupa interventie dr. nu avenit timp de 3 zile sa ma vada. E drept ca a fost sambata si dumnica la mijloc, dar abia dupa ce i-am dat plicul cu bani parca mi-a dat ceva atentie, desi nu doream sa-i dau nici un leu initial. Dar va spun in spitalele noastre nu s-a schimbat nimic. Doctorii asteapta sa ii platesti pentru atentia si grija pe care ar trebui sa ti-o arate inb mod normal, fara nici o "atentie".
miruna25 spune:
asiza
De aceea parca am indoieli in privinta lui. La ecograf merg la Radusan, daca si tu poate ne intalnim. Acolo e O.K. , desi nu prea vorbeste si eu as vrea sa stiu totul despre sarcina mea.In spital am mai auzit povesti cu femei care l-au sunat cand au venit sa nasca si el nu a venit. Toate fetele din salon se mirau de mine fiindca la toti venea doctorul care le urmarea in sarcina sa le vada dar la mine nu. Si a trecut de nu stiu cate ori pe langa usa salonului fara ca sa intre sa ma vada. Parca m-as duce la Gine I fiindca la orice dr as merge la Stanca cred ca nu m-ar primi fara probleme stiind ca sunt pacienta altui coleg.
miruna25 spune:
Doamne ajuta sa ducem sarcina pana la capat. Simt uneori ca nu mai depinde de mine, nici de dr. Am sa fac tot ce-mi sta in putere si minte pentru asta, dar uneori lucrurile nu stau doar in puterea noastra.Pentru fetele care au cerclaj, cum va simtiti?
Va doresc multa sanatate si va pup.Alexandra