Bebelusi de sept - oct 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 4
tangerine spune:
salutare fetele
irina, felicitari pt pasul lui Vladut!
ioana, ne inscriem si noi la programul de duminica; vad ca e si irina, sa vedem cum ne-mpacam
multa sanatate bebeilor bolnavi si mamicilor va doresc mai mult chef de viata decat mie; care ma simt ca magicianul Blaine in bula aia plina de apa
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
Ina, Kid, Ramona . Sa va mai zic cat de sunt? Abia mai incap in birou .
Ramona sa vedem ce zice si Ioana, poate veniti la noi de data asta.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
karmenutza spune:
Irina, felicitari pentru pasul lui Vladut! Ai copil umblaret acuma, ce mai, baiat mare!
Catalina
b_irina_c spune:
Carmen . Si un micutei Ioana Catalina sa-i treaca speriatura.
Poze
jadi spune:
Buna ziua fetelor, astazi este vineri si desi nu e 13 e destul de infernala, ziua adicatelea.
Azi am optat sa raman acasa ca la ora 12 s-au anuntat cei de la RDS ca vin sa faca instalarea de net.
Aseara am mers special in cora ca sa facem contractul cu rcs-ul ca altfel nu ne instala internetul.
Si cum ma gandeam ca raman cu copilul acasa am lasat bona libera pana la ora 12 cand trebuia sa ajunga cei cu instalarea. La ora 10 cand abia ne dezmeticeam din somnic si ne harjoneam in patut, ma suna sotul ca in juma de ora vine sa ne instaleze cablu teve, repede sa ma imbrac si sa hranesc si copilul sa fim gata la timp. De unde, ma spalam pe ochi cand suna junele la varsta a doua sa cioparteasca peretii mei proaspat varuit va sa intinda cablul. Eu eram cu dosul in doua luntre, ba fugeam la copil care nu vroia sa manance, ba la omul de la cablu pana am reusit performanta sa il aud pe fimiu urland ca taman cazuse din patul mare si cum sunt a treia performanta de genul asta l-am cules de pe jos, l-am consolat circa 1 minut si l-am pipait sa vad daca e lovit ceva. Asa ca de la 10 cazaturi in sus sa inteleg ca nu o sa mai reactionez?
Dupa ce a plecat cableman, eram leoarca de transpiratie, chiar putzeam (rare sunt momentele astea dar acum se pare ca a fost unul dintre ele). Nici nu m-am dezmeticit bine ca au venit internetistii, astia mult mai calmi si mai tineri si bona a venit in acelasi timp asa ca alta distractie dar cu mai putina transpiratie.
Noi azi suntem in ziua anti mancare dar si cu asta incep sa ma impac, azi mananca dupa aia 3 zile nu.
Si trebuia sa ajung pe Venerei sa mut alocatia pe card sau cont bancar... a fost cineva sa imi spuna si mie ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuiesc?
Alea Alea,
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Am sunat la medlife sa intreb daca e gata urocultura si daca e sterila si mi-au zis ca da si ca e buna analiza. In concluzie, copilul e sanatos, eu stau prost cu capul!
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Felicitari lui Vladutz pentru pasul mic dar important!
Karmenutza imi pare rau ca a cazut cea mica sper ca si in cazul nostru sa nu fie nimic daunator. Eu cred ca si copii astia au si ei o autoaparare astfel incat sa nu isi rupa ceva de fiecare data cand cad, cei drept ai nostri sunt inca mici dar nu putem sti.
Deni & Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Jadi mersi . Ma bucur ca e sanatos Vladut si ca atrecut u bne de cazatura.
Cati mersi
Poze