Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Offf raportul: +1kg , se vede ca nu am fost cuminte in weekend...
Astept cu nerabdare sa scoateti biciul

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

raport:53.3 kg...
se putea si mai bine ...daca nu ar exista weekendul ca sa ma dea peste cap...
Miha eu nu scot biciu..iti zic doar sa ai grija si sa te zbati mai mult ca de putut poti...ca de astfel si moa

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata.
Cu rusine raportez 82kg .Dar dupa festinul din week-end, ma mir ca nu e mai mult.
[bMihaela, felicitari pentru stele
Moni, 7 ani de casnicie?Si noi am facut tot 7, dar duminica.Sa va dea Dumnezeu...ce va doriti...ne pentru asta
Nora, azi esti mai bine?Daca Liviu nu are nici o vina , poate fi cumva un inceput de menopauza? daca gresesc, dar o vecina de-a mea a patit-o de la 39 de ani...
Simomic[/b], multumesc pentru urari.M-ai dat gata cu Eurovisionul; comentariul a fost super .Si eu sunt , mai ales ca-l cunosc pe Mihai si e si din acelasi oras cu mine.Merita mai mult, dar oricum s-a prezentat foarte bine

Fetelor eu vroiam sa ma apuc de Daneza, din nou; dar am auzit de Scarsdale si ..

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Sanx Sabina, de azi gata am zis ca rezist la orice tentatie (sa vedem pana cand ma va tine), si plus de asta ma pun sa fac supa de varza

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sabina pentru tine felicitari...da' pe Mihaela o taxez de nu se vede Ia de aici
Ha-ha...lasa ca slabesc eu...

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Salutare,fetele!
Raportez tot 67kg .Ce ma enerveaza cantarul asta .
Spor la treaba!

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita uni pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai, sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar, sunt ingrozitor de aglomerata cu scoala...cam greu sa ma tin de regim, ca stau tot mai mult la scoala unde e absolut exclus sa mananc ceva, apoi in perioadele in care invat mai mult..mi-e o pofta de dulciuri de nu ma pot concentra daca nu pap..
oricum, caldurile astea sunt motivante, ca ma gandesc al hainele tot mai subtiri si mulate in care vreau sa arat cat mai bine
cu alte cuvinte..una calda, una rece

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Littlelight

Salutare,fetele!
Raportez tot 67kg .Ce ma enerveaza cantarul asta .
Spor la treaba!

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita uni pe altii...

Si tu stagnezi? Las` ca trece...

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

mai, sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar, sunt ingrozitor de aglomerata cu scoala...cam greu sa ma tin de regim, ca stau tot mai mult la scoala unde e absolut exclus sa mananc ceva, apoi in perioadele in care invat mai mult..mi-e o pofta de dulciuri de nu ma pot concentra daca nu pap..
oricum, caldurile astea sunt motivante, ca ma gandesc al hainele tot mai subtiri si mulate in care vreau sa arat cat mai bine
cu alte cuvinte..una calda, una rece

Waiting for the sun...

...toate bune si frumoase, da` daca tot ai intrat, de ce nu ai dat si raportul ?

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Offf raportul: +1kg , se vede ca nu am fost cuminte in weekend...
Astept cu nerabdare sa scoateti biciul

Hi..hi..hi..primul loc in top rusinica s-a ocupat! Cine urmeaza?
Dedicatie speciala:

Nora

Mergi la inceput