Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

buna fetelor!
Va salut pe toate!
Pupici la mamici cu copilasi.
La multi ani puiutilor!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by karin10

Mai intii raportul : kilogramele sunt la fel dar am 99 peste sini , 79 in talie si 101 peste fund ; oare asa se scrie 99-79-101 cm? Sunt tare fericita ca scad macar la centimetri desi cam greu imi explic:poate pentru c-a venit vara si transpir mai mult ? habar n-am.
Felicitari pentru Dordia - m-ai uimit - si pentru Carmen si pentru toate slabutele care au dat jos.
Moni sa stii ca ai toata admiratia mea ca esti asa de horarita, dar sa ai grija si de sanatatea ta .
Oare cum se simte Nora la noul servici , stiti ceva?

mamica de fetite

Ai dat jos 7 cm !!! Felicitari, Karin Se aseaza kg unde trebuie, de aceea nu vezi la cintar, dar - probabil - vezi la haine, nu ?

O zi buna !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodora35

neata la fete sa imi fie rusine ca nu am mai intrat de 2saptamani pe aici am 73 kg iar raportul la cm ii dau dupa amiaza ca sa ma masor la servici ca acasa nu am cm sau mai bine zis nu stiu pe unde il pune fata mea va pun niste pozici din excursia la munte la paraul receexcursie

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Se pare ca ai lipsit cu...folos. Felicitari pentru cele 2 kg date jos. M abucur pentru tine. Poate reusesti sa trimiti si cm, ok ?

Nora

Mergi la inceput

`Neata, fete frumoase !

Si ... lui Liviu, care azi...schimba prefixul!
Nu-mi vad capul de treaba, e o perioada plina, sper sa-i fac fata cu bine.
Sa dati raportul cele care nu apareti in lista, stiti, cine nu are marcajul cu albastru pe lista. Va astept

Nora

Mergi la inceput

Strigare la raport:

Ellinia
Carol
Gusta
Simomic
Megbeng
Miaq

Teo, tu mai trebuie sa dai cm.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nora eu am 58 de kg ma paste Top Rusinica for ever de acum... ca nu mai reusesc sa dau jos. Singura chestie buna e ca scap de centimetrii din talie, ultima data aveam 70 in talie, inca numi-am luat masurile la bust si solduri, asa ca revin!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ce afceti mai fetelici?
Nici eu nu stau f bine cu Slabitul...adik ma refer la ultimele kg..si-mi cam vine sa ma opresc aici.Sa las pantalonii in care nu intru.
Am impresia ca organismul s-a oprit la 54-53 de kg.Cred ca lui ii e bine asa si eu lupt dejiaba.
Insa fac un test...mai incerc doua saptamani sa vad ce iese.Si daca nu vrea am sa ma opresc...

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

devylla, eu zic sa lasi pantalonii ca trebuie sa-ti iei rochita de mireasa. Aceea sa intre pe tine. Cat mai ai pana la nunta?

Eu ma plimb din 2 in 2 zile la dr. Saptamana viitoare va fi o saptamana super aglomerata pt. mine. Voi face si punctia si embriotransferul. De pe acum am emotii. Prin urmare numai la kg nu-mi sta capul. Dar de cantarit ma cantaresc zilnic la recomandarea medicului. Cica sa urmaresc daca nu am cresteri bruste in greutate. Oare kg puse in ultimele saptamani nu se pun?! As vrea eu sa dau vina tot pe hormoni, dar din pacate e vorba doar de pofte dulci.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Nora eu am 58 de kg ma paste Top Rusinica for ever de acum... ca nu mai reusesc sa dau jos. Singura chestie buna e ca scap de centimetrii din talie, ultima data aveam 70 in talie, inca numi-am luat masurile la bust si solduri, asa ca revin!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ELLINIA
, TU ESTI DEJA SLABA LA 58 DE KG...CIT VREI SA FII ?
Da, te rog, raportul COMPLET si la cm.

Nora

Mergi la inceput

Imediat deschid un nou subiect...pe aceeasi tema. Va rog postati acolo.

Nora

Mergi la inceput