Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 13
dordia2000 spune:
Va multzumesc fetelor si sper sa ma tzina ca...merg la bv la sora mea si...soacra ei face niste prajituri....yamiii. Dar ma voi abtzine rau ca nu vreau sa stric ce m-am chinuit atat! O sa intru sa mai citesc si sa va mai raspund! VA pup si...spor la slabit ca se poate!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ellinia spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat demult...am avut calculatorul stricat, plus ca am mai fost si in deplasare! Vroiam sa va spun ca pentru moment am renuntat ladieta pentru ca nu ajung la nici un rezultat - slabesc, ma ingras, si tot asa, tot la 58 de kg ajung! Asa ca am sa continui exercitiile fizice, deja am 70 in talie si sa ma mentin asa, ca nu cred ca mai am vreo sansa sa ajung la greutatea de inainte de sarcina, sa invatsa ma simt bine in pielea mea asa cum sunt!
Va pup si am sa va urmaresc in continuare sa vad ce progrese faceti! Va doresc mult succes!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
karin10 spune:
Mai intii raportul : kilogramele sunt la fel dar am 99 peste sini , 79 in talie si 101 peste fund ; oare asa se scrie 99-79-101 cm? Sunt tare fericita ca scad macar la centimetri desi cam greu imi explic:poate pentru c-a venit vara si transpir mai mult ?
habar n-am.
Felicitari pentru Dordia - m-ai uimit
- si pentru Carmen si pentru toate slabutele care au dat jos.
Moni sa stii ca ai toata admiratia mea ca esti asa de horarita
, dar sa ai grija si de sanatatea ta .
Oare cum se simte Nora la noul servici , stiti ceva?
devylla spune:
Felicitari tuturor pentru kg date jos.
Felicitari Karin pentru centimetri.
Am trecut sa va salut...vad ca ieri a fost liniste...nimeni prin preajma...am fugit la treaba 
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
teodora35 spune:
neata la fete sa imi fie rusine ca nu am mai intrat de 2saptamani pe aici am 73 kg iar raportul la cm ii dau dupa amiaza ca sa ma masor la servici ca acasa nu am cm sau mai bine zis nu stiu pe unde il pune fata mea va pun niste pozici din excursia la munte la paraul receexcursie
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Am o perioada super-aglomerata. De-abia apuc sa actualizez lista.
O fac pe seara, pentru celecare au intrat ieri si au dat raport. De-abia le dau si ragaz sa se masoare![]()
O zi buna si LA MULTI ANI COPIILOR nostri, dar si noua, caci toti avem suflet de copil !

Nora 
Eftimie C. spune:

Fetelor la noi la serviciu sunt probleme cu net-ul
si trebuie sa trimitem nu stiu ce piesa la reparat; deci nu stiu cat timp voi mai avea net.Apoi s-ar putea sa-mi iau niste zile de concediu si....dispar o perioada 
Ma bucur ca sunteti active, am vazut ca a re-venit si Ellinia 
Sper sa revin si eu ....REPEDE
Edi e bine, dr. ne-a spus ca e o viroza luata si trebuie sa o lasam sa-si faca damblaua, cum se zice.Va doresc si eu sanatate si profitati de vremea frumoasa de afara si duceti copii in parc.Sigur sunt si manifestari cu ocazia acestei zile
Copii,
noi, mamicile, va iubim 
si pentru voi, cele care va simtiti inca copii ![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
PS: Nora, la cm trece-mi aceleasi dimensiuni
nici o miscare
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihaela amalia spune:

La multi ani tuturor copiilor, dar si celor care mai au inca suflet de copil
Vin si eu cu raportul: stationare 
, si dimensiunile:91/76/95
V-am pupat si am 
PS: daca nu mai sunt asa de activa ca inainte asa nu inseamna ca v-am uitat
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> AmaliaNu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.