Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 12
dordia2000 spune:
Carmen duminica dupa ce am papat dim cartofi fiertzi cu patrunjel si 100 gr. branza rasa la pranz am vrut o salata verde dar nu am mai apucat ca am plecat cu plodu' in parc cu sora'mea. Am aterizat pe la mama care ne astepta cu masa....si cum eu eram la regim...am mancat mamaliga cu mujdei de usturoi si mamei i s-a facut mila de mine si mi-a adus si un iaurt 0% si am facut carcalete care a umflat matzul si a fost si bun ca face mama un mujdei....yamiiiii! Adica usturoi pisat frecat bine cu sare pana se face crema,apoi frecat pe rand cu un pic de ulei, otzet si cimbru si se dizolva cu apa rece pana la consistentza si gustul dorit. Iese o nebunie!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Eftimie C. spune:
Dordia, daca tot vorbim de mujdei, hai sa-ti dau reteta mea... dupa care moare toata lumea
, dar e interzisa pentru cele care tin cura 
Usturoiul se piseaza si se bate bine cu sare, putin zahar (sa-i ia din tarie), si cateva picaturi de lamaie.Se adauga un galbenus, mustar si se freaca bine cu ulei.Iese o minune.Poti sa-l intingi pe paine si sa-l papi asa.Noi ii spunem Maioneza de usturoi si o servim la peste cu mamaliguta, la pui la sticla cu cartofi prajiti, la gratar...Am inebunit tot neamul nostru...Eu acasa il fac cu ulei de masline cold extracted, ca sa fie mai putin periculos.
Am notat si reteta ta si vreau sa o incerc.Suna bine
Poate o folosesc in ziua in care am peste la meniu.
Azi pap:
D:cafea
P:piept de pui + iaurt + o felie paine prajita
C:gratar de pui + salata (asortata sau de varza)
+ multe lichide
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
dordia2000 spune:
Notat si o sa-l incerc intr-o zi dupa ce dau jos mai multe kg si vreau sa sar calul. Oricum l-am notat!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Acum tb sa ies ca am putzina tb prin casa. Va pup!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
devylla spune:
Moaaa Carmen nu te iert...mi-ai facut o pofta...offff....si yo's la cura stricta...ador usturoiul....in ultima vreme nu am apucat sa mai mananc ca pe vremuri...cu cartofi prajiti...fripturi..peste...si altele...si yo il fac cu maioneza cand ma apuca....am sa incerc r
eteta ta cand scap de cura
...adik nu se stie in cati ani![]()
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Eftimie C. spune:
Sabina, da cat poti de tare.Ca eu mi-am facut mai intai pofta mie si apoi voua
(deja ma gandesc ce-as putea sa-mi fac la el)
.
Dar stau cuminte in banca mea si pap ce-am spus.Jur pe rosu ca ma tin de cuvant.Vreau sa scad sub 80kg, saptamana asta.
Si daca nu incetam, ne trimite Nora la Culinar 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Moniland spune:
Raportul meu: 62,3 kg. Bravo! Ar fi tendinta in scadere sau doar o intamplare?!
Centimetri: 97-76-100. Groaznic!
Nu dati in mine ca am produs nu gluma: cate 8-10 foliculi pe fiecare ovar. Cum naiba sa nu am cm in plus. Azi sunt nervoasa rau de tot. Pe tratament si pe raspunsul organismului la tratament. Maine din nou la dr. Sunt la limita superioara. Parca vad ca voi sari din nou peste limite si ies din tipar.
De data asta am decis sa ma duc pana la capat si sa nu tin cont de riscurile la care ma supun.
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor...zi de raport: Am 98 kg si asa mi-au facut ochii de dim:iar cm:113-103-123. Avand in vedere ca de 3 zile mananc numai iarba....adica salata si cartofi fiertzi....cred ca d-aia s-au dat jos ceva grasimi. Eu sunt multzumita totusi si....mai ales ca sarisem calul un pic cu mamaliga cu iaurt si usturoi dar...nu s-a pus!!Va pup si spor la slabit!
Diana mamica deStefan-Cristian
14.11.2005
2 kg si 6 cm in minus !!! Jos cu palaria !!!
Sincere felicitari

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Raport: 81kg; insa cm vi-i dau maine
ca am uitat azi dimineata.
Dordia.M-ai dat gata!Inca un kg.Bavo!Tu esti un exemplu pentru noi.Ai ambitie si-mi place
(asa aveam si eu la inceput si acum se vad rezultatele).Nu te lasa
Nora, ocupita-ocupita?
Mihaela, ati plecat in concediu?Te-ai angajat
PS: Dordia ia expliciteaza matale reteta aia de iaurt cu mamaliga si usturoi, ca io nu-i vad rostul....da' mi-e pohta mare
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Da, super-ocupata. Am o saptamina tare grea.
Felicitari pentru kg-ul dat jos !
Si Dordia a dat jos 2 !!!
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Raportul meu: 62,3 kg. Bravo! Ar fi tendinta in scadere sau doar o intamplare?!
Centimetri: 97-76-100. Groaznic!
Nu dati in mine ca am produs nu gluma: cate 8-10 foliculi pe fiecare ovar. Cum naiba sa nu am cm in plus. Azi sunt nervoasa rau de tot. Pe tratament si pe raspunsul organismului la tratament. Maine din nou la dr. Sunt la limita superioara. Parca vad ca voi sari din nou peste limite si ies din tipar.De data asta am decis sa ma duc pana la capat si sa nu tin cont de riscurile la care ma supun.
Monica
Tu esti iertata
, Monica...Iar pentru cele 300 gr. 

Nora

(asa aveam si eu la inceput si acum se vad rezultatele).Nu te lasa 
, ca io nu-i vad rostul....da' mi-e pohta mare