Slabim mincind din 2 in 2 ore (12 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by simomic

Nora ai grija cu pacientul Sori a facut tratament cu LIV 52 ptr. ficat, e din plante si a fost chiar bun pentru el.
Va pup si pe data viitoare
SIMOMIC

Ce fel de probleme? Eu ii dau deja Liv 52 si Silimarina...Plus terapie IE.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...eu ma mentzin pe pozitzie, nu am putut tzine disociat dar...incerc sa ma tzin de el. Sa vedem la raport ce se intampla pe la cantar!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Salutare!

O zi asa si asa...Stare interioara rea, treaba multa...Lehamite de mincare si de aceea mincat aiurea. Ei...va trece.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor pe aici e groaznic de urat, ploua si iar ploua, am avut impresia ca am stat 16 ore la servici nu 8, am mancat orez cu putina carne fiarta , acasa un pic de ciorbita si acum spre seara o mana de seminte. Acum ma simt moale ca o mamaliga asa ca-ncerc sa-mi revin cu osi mi-am pregatit si celebrul ceai verde.

Nora draga problemele lui Sorin au aparut din cauza oboselii, acum se simte mai bine, a facut o cura si cu ulei de catina,iar la ultimul control ecografic a fost binisor.Sper ca o sa-si revina si Liviu cat mai curand.
Sunt in perioda dinainte de potop si sunt si super balonata in dar m-am aprovizionat cu calmante si sunt pregatita , sper sa vina si sa treca repede ca Sambata merg la nunta.
Mai fetelor nu mi-at raspuns daca cioba de varza face sau nu
in burtica.
Pana data viitoare va pup. SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Referitor la ciorba de varza, la mine nu s-au inregistrat surprize - dar n-am reusit s-o maninc mai mult de trei zile- dar prietena mea care a tinut odata cu mine a dat in hepatita........Si a dat pe urma si prietenul ei, deci a fost cam nasol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata

Nora asa am fost si eu toata saptamana trecuta...si explozia a fost sambata si duminica cand imi venea sa urlu de nervi...habar nu am de ce...motive nu ar fi...foarte multe.Am dat-o pe vina lu' Tom...sper sa imi revin de azi...
Va doresc o zi frumaosa!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

Neata

Nora asa am fost si eu toata saptamana trecuta...si explozia a fost sambata si duminica cand imi venea sa urlu de nervi...habar nu am de ce...motive nu ar fi...foarte multe.Am dat-o pe vina lu' Tom...sper sa imi revin de azi...
Va doresc o zi frumaosa!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Buna dimineata !

Sper sa aveti o zi buna...a mea nu se anunta. Am aceeasi stare proasta, dar eu stiu de ce. Sunt suparata pe stiti voi cine. Nici cintarul nu e prietenos, asa ca ma pregatesc sufleteste pentru dragalas maine. Ieri am mincat aproape numai seminte, dar si astea se cunosc la cintar. Hotarit lucru e o perioada naspa. Se pare ca si luna incepe sa creasca. Nu stiu ce ma fac. Ori imi revin, ori mai pun 1 kg, din doua una

Azi maninc mere si paine prajita.

Nora

Mergi la inceput

Gata, am pregatit lista. E curata...bucurati-va de ea...cit mai e asa...pina nu apar dragalasii... Maine fiind in 30 va rog sa dati raport si la centimetri, ok ?

ASTA E !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Imi pare rau ,fetelor,ca voi sunteti putin triste si mai vin si eu sa pun ceva paie pe foc cu buna mea dispozitie...Azi am revenit la 66,5kg...Promit sa ma si masor maine,dar nu cred sa fi aparut ceva modificari,pentru ca nu am slabit asa de mult...
Sa stiti ca eu am schimbat putin macazul,in sensul ca ,avand treaba,n-am mai putut manca din 2 in 2 ore,dar n-am mai mancat nimic dupa ora 5.Sper sa nu fie o problema,fiindca mie imi place in "clubul" asta ,chiar daca nu pot (deocamdata) intra atat de des pe cat mi-as dori...
multi si sa auzim numai de bine.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.Bem o impreeuna?
Karin, Edi mi-a racit, asa, din senin.Ne-am trezit ca tuseste si face febra.Am luat primele masurii si speram sa ajungem la pediatru (e a doua oara luna asta )
Simomic, mi-ai facut de tort de inghetata .Si eu pap cate unul intreg cand scap...
Nooua ne-a dat dr. pediatru Liv 52 pentru Edi (face o alergie de la ceva, dar nu stim de la ce)...
Littlelight, daca faci un sondaj pe aici, vei afla ca toate stam aici din draagoste , ca mancat din 2 in 2 ore nu cred ca practica nimeni Fiecare tine ce cura vrea...numai sa dea rezultate la cantar.
Nora, ttu cum mai stai cu serviciul?Te-ai acomodat?
PS: iimi place lista, dar la mine AMR e 2kg (nu 1; as vrea eu)
Mihaela, tu pe unde umbli?Nu ai fost prea activa in ultimele zile?Sunteti bine?
Fetelor va doresc o saptamana frumoasa.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput