Clubul Studentelor (7)
Raspunsuri - Pagina 13
iri_sori spune:
Ma gandeam eu ca esti la Spiru Haret bafta in continuare si spor la invatat
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
andreea_trend spune:
bmagdaro... bine ai venit la noi... te trec in listutza... da maine ca acum nu mai pot...
Sunt super stresata... numai ghinioane am de la un timp...
Azi am zbarcito la examen... sigur nu-l iau ... am o stare super naspa... mai ales ca nu mai pot da acest examen decat odata inainte de licentza ... din 20 de pagini de cursuri nu mi-a picat decat 3 sub.... nici acum nu stiu de unde le-a scos...
Sper si ma sa-l iau data viitoare
iri_sori spune:
Andreea sa iti ajut D-zeu ma rog ptr. tine
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
voicu_bebi spune:
hello fetele!
andreea,hai nu fii suparata....eu o sa iti tin pumnii sa iei examenul...asa sunt profesorii astia te miri de unde fac subiectele...lasa ca o sa fac mai bine la urmatorul...te pup hai capul sus si fii optimista...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
gianina spune:
Andreea, iti tinem pumnii pentru examenul de ieri....haide fii optimista...sunt sigura ca o sa ne dai vesti bune. Cand afli rezulatul?
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
andreea_trend spune:
Neatza...
Rezultatul il stiu de ieri.... pt ca din 11 subiecte nu am facut decat 3... pt promovarea trebuia sa fac minim 6
Asta este... trebuie sa invat zi si noapte acum ca sa iau examenul ala.... si mai naspa e ca de luni vine sesiunea de la drept
Vai de capul meu...
voicu_bebi spune:
haide andreea..ca iei tu examenul ala...si data viitoare vei faci mai mult de 10....apuca-te de invatat pt sesiune ca eu ma gandesc cu groaza ca joi am un examen si uite ca in weekend nu invatasi nimic ca na ce pot sa invat...
asa ca maine ma apuc si eu sa invat cateva cursuri......asta e cea mai nasoala perioada si licenta si examene..dar le scoti tu la capat...tin pumnii in continuare...si fara fata pusa ca ma superi...
Poze
andreea_trend spune:
Multumesc pt incurajari
Sper sa-l iau data viitoare ca altfel....
quote:
Originally posted by voicu_bebi
haide andreea..ca iei tu examenul ala...si data viitoare vei faci mai mult de 10....apuca-te de invatat pt sesiune ca eu ma gandesc cu groaza ca joi am un examen si uite ca in weekend nu invatasi nimic ca na ce pot sa invat...
asa ca maine ma apuc si eu sa invat cateva cursuri......asta e cea mai nasoala perioada si licenta si examene..dar le scoti tu la capat...tin pumnii in continuare...si fara fata pusa ca ma superi...
Poze
voicu_bebi spune:
ca altfel vin dupa tine...
nu mai gandi pesimist...ca o sa te descurci la urmatorul...ma vezi pe mine ca sunt suparata ca nu am fost la examenul ala...si eu am o gramada de restante...anul trecut+anul asta am in total vreo 5 restante...deci eu ar trebui sa fiu suparata nu crezi? dar nu sunt ...sunt optimista ca in toamna le voi lua nu pe toate dar trei din 5 restante tot iau...
Poze
andreea_trend spune:
Mai daca nu venea licentza asta asa repede poate ca nu mai eram asa stresata....
Da sper sa am putere multa sa invat o carte intreaga ca papagalul ca altfel nu am cum sa iau idiotul asta de examen...