Clubul Studentelor (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

andreea,vroiam sa te intreb dar licenta asta doar acuma poti sa o dai ,nu poti si in septembrie sau alta data...acuma in vara trebuie sa o dai ca eu nici nu stiu...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

andreea,vroiam sa te intreb dar licenta asta doar acuma poti sa o dai ,nu poti si in septembrie sau alta data...acuma in vara trebuie sa o dai ca eu nici nu stiu...

Poze

Mai pot sa o dau in sesiunea din februarie... da iti dai seama ca acum era mai bine... mai sunt in tema cu materia... doar trebuie sa repet grilele.... da in februarie... nici nu vreau sa ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

andreea sunt 100% ca va fi bine....eu deja am pus sampania la rece sa sarbatorim licenta asa ca nu-mi fac probleme!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

E bine ca voi sunteti mai optimiste decat mine...
Va multumesc ca sunteti iar alaturi de mine... si-mi suportati ofurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

andreea,stai linistita ca doar suntem cu toate prietene si suntem alaturi atunci ca ai nevoie de cinav alaturi....o sa treaca si sesiunea asta si examenul asta naspa si licenta ...si atunci te vei gandi la cum te suparai tu din cauza unor amarate de examene cand tu trebuie sa te linistesti si sa te gandesti ca viata merge mai departe nu se opreste la acel examen...o sa-l iei si o sa iei si licenta si ne vei face cinste ... nu?

Poze

Mergi la inceput

Normal ca daca il iau fac cinste... uite pun deoparte bauturica de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mama ce ati mai scris...Andreea, iti tin pumnii sa iei toate examenele.
Eu maine ma duc la facultate sa fac niste determinari pt lucrare.Sper ca pana pe 15 sa o termin.Cand ma gandesc ca mai am doar 4 saptamani pana la licenta ma ia cu tremuratul

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Andreea..si sormea m-a innebunit cand a avut licenta " ASE- Comert"....pentru ca profii de acolo sunt aiurea rau...am vazut ca tu esti la REI...daca esti tot in ASE stii ce inseamna....acum ea e la master " Afaceri Internationale"....tot in ASE. se pare ca nu s-a saturat de ASE! Tin minte de cate ori ma innebunea ca nu ia examenele si chiar a avut o restanta inainte de licenta....si murea de frica ca nu o ia si da licenta in februarie..dar pana la urma a fost bine...si asa va fi si la tine..trust me..

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

offtopic...incearca si ea (sormea) sa isi rotunjeasca bugetul vanzand lucrarea de licenta. tema este "negocierea in afaceri"....daca stiti pe cineva va rog let me know...multumesc!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Am deschis un nou capitol cu nr 8

Va astept Aici

Mergi la inceput