Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_alinus spune:
Ola si de la noi mai pe seara!
Am fost la plaja,afost un soare superb, am intrat chiar si in mare, cu missa in brate...gata, declar sezonul deschis!
Mi-am luat din drum si un costum de baie pe care il ochisem si un pareo asortat ca deh, era vorba de cadoul pt ziua mamei si i-am zis sotiorului ca anul asta o sa ma rasfat... In fine, costumul e fain doar ca mai trebuie sa fac ceva si cu burta si fundul din posesiune ca sa mearga bine impreuna
.
Toata plimbareala de azi ne-a cam dat programul peste cap, adica in loc de mancat la 16h a mancat doar la17h30, deci pt masa de seara mai asteptam, dar asta e, doar n-o sa stau cu ochii pe ceas tot timpul...
Noki, vai ce dragut sotiorul cu biletele la un film atat de asteptat! Sunt curioasa ce o sa ne povestesti, ca aici cica la avanpremiera de alaltaieri de la Cannes, cea pt presa, s-a ras cu zgomot. Adica cui nu i-a placut cartea nu ii place nici filmul si invers. La fel si la proiectia de ieri, cica lumea a fost cam dezamagita sau ma rog, diplomatic spus, rezervata...Eu nu am citit cartea ca nu am reusit sa ma mobilizez, am asteptat filmul:)
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
pisi-si-boscu spune:
Scuze Lavi, fara intentie... Era vorba de mers la un gratar cu Gandacel, poate era mai bine sa ne fi vorbit noi doua in private...
Si in plus, sesizasem la un moment dat ca te intalnesti cu doua dintre fete, Ela si Joy, pe la 12, nu mi-am dat seama ca a ramas si cea de la 16 in picioare.
Inca o data, scuze !!!!
Apropo, a ramas valabila?! Nu de alta, dar as fi venit si eu, asa intr-o fuga...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
dienutagraviduta spune:
neata !
ce bulibaseala cu intalnirile astea ! tare m-am mai amuzat citind ! eu sper ca marti sa vina cat mai multa lume.
lucuta s-a mai reglat cu somnul, ca in vremurile bune, e un scump si un cuminte.
cred ca iesim la plimbarica acum dimineata, si apoi plecam la tara cand vine tati de la servici. am emotii, vrem sa ramanem si peste noapte ... taaare sunt curioasa cum va fi ... :))
lui luca i-a scazut pofta de mancare, probabil de la caldura; dar si fiindca acum ii dau mai multe ceiuturi si mai multe sucuri de fructe, dar asta e situatia, transpira mult si are nevoie de hidratare.
joy04 spune:
HOLA OLA...FETELOR
ALEXANDRINA LA MULTI ANI LUI MIHAITA, SA CREASCA MARE SI FRUMOS SI SANATOS
LA MULTI ANI SI BEBELICILOR DE IERI, ALALTAIERI...

(am facut o pauza de 1,5 ore sa-i dau sa manance si sa-l culc pe pitic)
Ne-am intalnit ieri cu Lavi, cam cu intarziere si taaare putin am stat de vorba.
dar mai mergem in tineretului, chiar daca pe jos...ELA!!
dar si cu 313 a fost ok pana la urma.
sa fiu sincera, m-a cam terminat drumul de intoarcere acasa...dar aseara pe la 23.00...nu aveam somn si ma sinteam in forma!!!
Am vb cu Ela si mi-a zis ca planuirati intalneala... venim si noi dat ramane de vazut cum ajungem.
(pitic nu a adormit si eu am TREABA astazi, nu joaca!!!)
DIENUTA, drum bun. tu nu prea ai putea sa vii in tineretului ca-i departe, nu? poate cand mai mergem reusesti sa vii si tu.
MADAU, mama, pai cum sa crezi ca-i MIRINUCA fraiera??
40.8 lei baxul de pampersi, dar nu aia de 76 bucati...erau cumva din aceia cu elastic?
FELICIA, imi pare rau de spatele tau. sa ai grija de tine ca nu-i de gluma.
(vorbeam eu care dorm noaptea cand in pat cand pe fotoliu ca raman intepenita de spate si ma doooooareeeee.....)
NOKI si CRISTINA, CUM V-AU DAT VOUA LAPTELE?????
ca mie dr mi-a zis ca nu se da decat la mamicile cu probleme de sanatate...deci chiar ca imi iau copilul de la ea, probabil o s ane mutam si noi...cu toate ca-i sunt mai mult decat recunoscatoare pt cate a facut pt mine cu spatele meu. daca nu era ea, nu eram zdravana astazi.
eu m-am muls pana acum, dar laptele a scazut ca am rarit si eu mulsurile si ii bag si lapte praf...dar peste 2-3 saptamani incep tratamentul pt spinare si artrita si clar o sa-i dau numa formula...
al meu copil se intoarce de pe spate pe burta!!! dar numai cand are chef si sa nu fie nimeni pe langa el. aseara i-a dat cristi sa pape si l-a lasat pe perna...dupa vreo 10 minute ne-am dus sa neuitam la el ca era cam liniste si cand colo el pe burta dormea de nu avea aer!!!!
si apoi la 22 cand l-am trezit pt baie ce scandal a mai facut...ca el vroia nani. pai de! daca copilul nu a dormit cum trebuie ziua...
plus ca-s fericita nevoie mare ca am un copil taaare cuminte prin deplasare. sper s anu faca figuri marti acum ca l-am laudat!!!!
........................................................................mai aveam de zis, dar am uitat.
ma duc la treaba.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
silvia_d spune:
Joy,de ce-l mai trezesti tu mai pentru baita?
Lasa copchilu'sa doarma;noi nu-i mai facem baita zilnic...si ce comod e-acu',cu bebe-n baia mare!
dordia2000 spune:
'Neatza fetele!!!
Aseara nu am mai apucat sa intru de sotz dar....intru acum. Ieri am fost in IOR cu Madau si ne-am mai intalnit cu o mamica pe care incerc sa o conving sa posteze si ea la noi. E o mamica cu care m-am intalnit in sala de travaliu si la reanimare am fost colege de suferintza. Ea a nascut cu 2 ore mai devreme decat mine. In fine, dupa ce Mada a plecat spre casa sa ii dea supitza Mirunei, noi am mai stat cam paaaana pe la 18.00 cand eu am luat-o spre casa. Asa ca pt intalneala eu pot sta cat de tarziu ca imi iau mancarica la purtator.
Pisi ce tot stai pe ganduri!!! Vin-o draga la intalneala sa ne cunoastem odata. Vine si sora ta asa ca....venitzi impreuna sa vedem daca semanatzi!!! Ia-l si pe pitic ca are ce face slava domnului. Hai ca o sa fie suuuuper.
Lavi imi pare tare rau ca nu pot ajunge in tineretului dar azi mi-am programat cumparaturi si defrisari, iar sambata viitoare o castrez pe Tarra, catzeaua mea. Asa ca....poate dupa ce imi iau carutz usor voi putea sa ma deplasez mai usor.
Felicia ai maare grija cu spatele si....pune mana si mergi la sala ca o sa te simtzi muuult mai bine.Si sa nu te prind ca nu vii ca .... ma supar!
Noki sper ca tu vii, da???
Alexandrina si Ionikka sa va traiasca baietii si sa fie sanatosi!!!
Acum va pup si daca mai am timp mai intru azi desi....cam greutz!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Iaca ne-am trezit si noi, am dormit bustean amandoua, cu un mic intemezzo la 3 dimineata cand a plecat taticul nostru la pescuit, acu asteptam sa vina sa ne ia si pe noi. Asa ca profit de ocazie sa va pupacesc pe toate si sa va urez un week-end super!

Joy pampersii nu erau de 76 buc ( adica asa cred, ca nu scria pe ei Jumbo Pack, banuiesc ca erau din aia de 52 sau de cat sunt, ca nu stiu exact, dar erau cu un pachet de servetele gratis. Nu erau din aia cu elastic, erau din astia normali.
Laptele praf tocmai l-am luat si eu acu, 3 cutii de Bebelac ( bune si alea, facem clatite sau gogosi
.
Acestea fiind zise, si noutati nemaiavand, inchei aici. Mami si broscutzica Mirunica va pupa dulce. Ne reauzim pe seara

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA
joy04 spune:
SILVIA...te tine vroiam sa intreb ce mai faci??? ce face Stefanelul???
sper ca sunteti mai bine, mai ales tu ca erai franta.
cu baita....
o sarisem si cu o seara inainte...asa ca trebuia sa-i facem.
si da, este super comod in cada mare.
alaltaseara am pus apa jumate de cada si l-a tinut cristi de umeri sa nu-si bage capul si sa vezi ce-i placea sa da din picioruse si ce curios era....
de obicei noi punem apica putina, si-l tinem cu capusorul pe prosopel. cristi ii face baita, eu pregatesc cele ce-mi trebuie de masaj, de imbracat....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lavi02 spune:
pisi stai fata linistita ca glumeam!
Intalnirea de azi din Tineretului a picat, nu? Ca nu a zis nimeni ca vine!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Madutza10 spune:
Buna fetele!
Intru si eu pe fuga ,ca tre' sa fac supa la baiat ,de azi incercam cu supa ,sa vedem ce iese ,dr. mi-a zis sa pun morcov ,patrujel ,albitura ,dovlecel ,un praf de sare si ulei de masline ,imi ziceti si mie cind pun uleiul?La sfirsit dupa ce pasez legumele sau la fiert ?Mai pot pune si ceapa de gust?
Dati-mi si mie un sfat : pentru marti ,bebe papa la 14:00 ,supa daca i-o placea sau lapte dar cum sa le tin 3 ore?laptele nu mere 3 ore tinut in termos ,ce sa fac ,voi cum procedati ,in afara de cele care's cu borcanelu' ,ca la noi nu e chip ,nu le vrea si pace !
Cu Pampersii : e promotie in orice hipermarket si bonus un pachet de servetele umede ,indiferent cite bucati are bax-ul ,eu am luat din Selgros si apoi Carrefour!
Felicia ,daca vrei te pot lua si eu la intilnire ,o sa vb si cu Ilenutza ,plecam oricum impreuna ,chiar daca vine si ea cu masina ,deci cum preferi ,ai doua oferte :)
Astept raspunsuri daca aveti timp ,merci mult si pupici la mamici si bebici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006