Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
crissy77 spune:
Buna ziulica intr-o zi insorita!
Eu m-am trezit dis-de-dimineata si am constatat ca m-am procopsit gratis si fara voia mea cu o maimutzica
. Cauza...
poate ca nu am uscat-o suficient dupa ce am spalt-o sau am lasat-o sa doarma in strampi si s-o fi oparit saracuta... De la mancare nu cred ca are cum pentru ca i-am dat banana si cereale (si lapte). Nu are bubite ci este doar rosie in jurul orificiului. Am dat-o cu Bepanthene (si de la cat s-a foit i-a intrat si in putzuca, oare nu e periculos?) dar as vrea sa stiu daca exista vreun unguent mai bun.
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Madutza10 spune:
Negaracristina ,eu pentru orice iritatie la funduletz i-am dat tot cu Bepanthen si-i trece imediat ,altul mai bun nu stiu!Mai sterge-o cu ceai de musetel inainte sa o ungi cu Bepanthen .
Pupici
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006
crissy77 spune:
Madutza, ca tot sunt la aparat imi permit sa-ti spun ce concluzii am tras eu citind informatiile deosebit de utile de pe acest forum:
- majoritatea mamicilor pun si ceapa in supica dar o arunca si nu o paseaza cu restul legumelor;
- uleiul il pui la urma dupa ce inchizi ochiul (deci inainte de a pasa legumele);
- una dintre mamici spunea ca ea rezolva pb. cu laptele asa: pune intr-o sticla apa fierbinte deja masurata (depinde cate masuri de lapte ii faci...) si o pune in saculet de ala termoizolator (sau -izolant
) (sau daca ai termos...) iar laptele praf il pune, tot masurat, intr-o alta sticla sau chiar direct in biberon. Iar cand bebe tre' sa pape.. tzac-pac amesteca si gata pranzul!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
crissy77 spune:
Madutza, vad ca ne raspundem una alteia!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Madutza10 spune:
Da ,pai cred ca doar noi sintem online :))) ,eu dupa ce termin supa si se trezeste bebe o tai afara ,ca-i tati liber ,merem la plimbare ,poate chiar la munte dupa amiaza dar vreo ora tot mai stau p'aci !Pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006
crissy77 spune:
Are Elise a mea un stil de a dormi... . Isi trage plapumioara pe fata si doarme... dusa!
Eu am o curiozitate: cu cine credeti ca seamana bebeii vostri?
La noi toti cei care veneau in rodin spuneau ca fata-mi seamana leit, iar eu ma umflam in pene de numa... pana am descoperit poza lu' tat-su pe cand era de-o schioapa...
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Madutza10 spune:
Dupa parerea mea cu tati seamana ,m-am uitat la poze acum .AL MEU PUI CU MINE SEAMANA ,N-ARE NIMIC DE LA TATI !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006
felicia74 spune:
madutza multumesc!
Sper sa ne putem intalni pana la urma ca se anunta 34 de grade
Acum fug, ca ma duc la ai mei in vizita sa-si mai vada nepoata!
Va pup!
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Daca-i asa cald de ce nu ne intalnim mai devreme? La 11 de exemplu! Pana nu se instaleaza canicula!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
lavi02 spune:
Cu supa: pui ceapa la fiert dar o scoti nu o pasezi. Eu uleiul il pun dupa pasare, chiar inainte de servire, in castronas si amestec. O lgrt la 100 ml a zis Drita.
Cu funduletul - in afara de bepanthene poti folosi o crema cu oxid de zinc[/red] - sunt o tona, de la mai toti producatorii, eu am de la Nivea, sau [b]crema de galbenele.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)