Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Buna ziulica intr-o zi insorita!
Eu m-am trezit dis-de-dimineata si am constatat ca m-am procopsit gratis si fara voia mea cu o maimutzica. Cauza... poate ca nu am uscat-o suficient dupa ce am spalt-o sau am lasat-o sa doarma in strampi si s-o fi oparit saracuta... De la mancare nu cred ca are cum pentru ca i-am dat banana si cereale (si lapte). Nu are bubite ci este doar rosie in jurul orificiului. Am dat-o cu Bepanthene (si de la cat s-a foit i-a intrat si in putzuca, oare nu e periculos?) dar as vrea sa stiu daca exista vreun unguent mai bun.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Negaracristina ,eu pentru orice iritatie la funduletz i-am dat tot cu Bepanthen si-i trece imediat ,altul mai bun nu stiu!Mai sterge-o cu ceai de musetel inainte sa o ungi cu Bepanthen .

Pupici

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Madutza, ca tot sunt la aparat imi permit sa-ti spun ce concluzii am tras eu citind informatiile deosebit de utile de pe acest forum:
- majoritatea mamicilor pun si ceapa in supica dar o arunca si nu o paseaza cu restul legumelor;
- uleiul il pui la urma dupa ce inchizi ochiul (deci inainte de a pasa legumele);
- una dintre mamici spunea ca ea rezolva pb. cu laptele asa: pune intr-o sticla apa fierbinte deja masurata (depinde cate masuri de lapte ii faci...) si o pune in saculet de ala termoizolator (sau -izolant) (sau daca ai termos...) iar laptele praf il pune, tot masurat, intr-o alta sticla sau chiar direct in biberon. Iar cand bebe tre' sa pape.. tzac-pac amesteca si gata pranzul!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Madutza, vad ca ne raspundem una alteia!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Da ,pai cred ca doar noi sintem online :))) ,eu dupa ce termin supa si se trezeste bebe o tai afara ,ca-i tati liber ,merem la plimbare ,poate chiar la munte dupa amiaza dar vreo ora tot mai stau p'aci !Pupici!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Are Elise a mea un stil de a dormi... . Isi trage plapumioara pe fata si doarme... dusa!

Eu am o curiozitate: cu cine credeti ca seamana bebeii vostri?
La noi toti cei care veneau in rodin spuneau ca fata-mi seamana leit, iar eu ma umflam in pene de numa... pana am descoperit poza lu' tat-su pe cand era de-o schioapa...

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Dupa parerea mea cu tati seamana ,m-am uitat la poze acum .AL MEU PUI CU MINE SEAMANA ,N-ARE NIMIC DE LA TATI !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

madutza multumesc! Sper sa ne putem intalni pana la urma ca se anunta 34 de grade
Acum fug, ca ma duc la ai mei in vizita sa-si mai vada nepoata!
Va pup!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daca-i asa cald de ce nu ne intalnim mai devreme? La 11 de exemplu! Pana nu se instaleaza canicula!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cu supa: pui ceapa la fiert dar o scoti nu o pasezi. Eu uleiul il pun dupa pasare, chiar inainte de servire, in castronas si amestec. O lgrt la 100 ml a zis Drita.

Cu funduletul - in afara de bepanthene poti folosi o crema cu oxid de zinc[/red] - sunt o tona, de la mai toti producatorii, eu am de la Nivea, sau [b]crema de galbenele.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput