Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
cristinamh spune:
noki, si cu fata ce faceti?!?! chiar, oare daca ii las singuri vreo 3 ore peste noapte... patesc ceva
??
bine ma pisi, acum o dai cotita??
tocmai imi faceam planu' linistita, ca ori de maimutza urlatoare, ori de duracell, tot scap marti...
oi sti tu ce-oi sti, de nu vrei pe andrei la oferta... ca stiu fetele de ce l-au poreclit asa!!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Gandacel spune:
Cora, multam! Faci si tu ca sor-mea. E ziua lui Bogdan sau a mea, nu conteaza, tot lui Bogdan ii luam cadou!
Mai e cineva Elena sau Constanta?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
Mai Cristina, cum sa ii lasi singuri?! Eu numai daca ies din casa si il las cu mama, desi doarme adanc se toarna si e cu ochii cat cepele. Cica ma simte dupa miros ( tata imi tot indica sa mai fac cate o baie ), nu de alta dar neam sa servim si noi discoteca sau vreun bairam din asta... studentesc.
Gandacioaico, daca vrei, eu deja pregatesc gratarul pt duminica asta. Un semn doar sa dati si sunt deja cu castronul in fata pregatind salata.
Micii si
...restul sa il mai faca si barbatii ca doar tot ei consuma, nu?!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Mai Cristina, cum sa ii lasi singuri?! Eu numai daca ies din casa si il las cu mama, desi doarme adanc se toarna si e cu ochii cat cepele. Cica ma simte dupa miros ( tata imi tot indica sa mai fac cate o baie ), nu de alta dar neam sa servim si noi discoteca sau vreun bairam din asta... studentesc.
Gandacioaico, daca vrei, eu deja pregatesc gratarul pt duminica asta. Un semn doar sa dati si sunt deja cu castronul in fata pregatind salata.
Micii si...restul sa il mai faca si barbatii ca doar tot ei consuma, nu?!
OK! Ramane stabilit! Pe seara, asa... Dupa 3-4. Postam pe forum, ca daca mai vrea cineva sa saliveze langa noi, sa stie unde sa vina!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
pitic-03 spune:
fetele!!
Trebuie sa ma limitez doar la citeva raspunsuri
pt ca tati plimba-n brate odrasla(da nu prea mult , asa ca..)
LAVI02:
pt raspuns(rana pe col), deocamdata n-am nici un semn ca ar fi ceva ne-inregula, insa m-am gindit (nu prea bine se vede)ca ar fi bine , preventiv sa bag niste Tantum.. In legatura cu parerea care v-am cerut-o despre temperatura si starea piticului, mi-am permis sa va intreb crezind ca , poate, a mai trecut cineva prin asa ceva .Stim cu toatele , ce putin sensibili sunt medicii la sperieturile noastre(nu e grav decit daca e in coma!)
Bine ca si-a revenit!
XANDRA:Daca specifici zona in care stai , se gaseste vreo recomandare!
NOKI:ardeiul gras stiu de med nostru ca nu trebe bagat ca da gaze, cica
Lui Tudor ii place piureul (indiferent ca e de fructe sau legume), daca s-ar putea sa pun carne(si in fructe
), ii place deci subtiat la max cu lapte(la fructe cu iaurt), daca-l fac mai consistent , cred ca i se lipeste pe cerul gurii ca da sa vomite!
CRISTINA NEGARA:
multumesc mult de tot!
Cred ca tu ai inteles gresit :Tudor are 7,500kg la 6 luni si 3 sapt(la 5 luni avea 6,700kg), asa ca tot modelul ala e!!!
Am fost azi la Obor si am luat sandalute (nr 18 i se potriveste perfect)
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
pisi-si-boscu spune:
Gandacel, sambata nu se poate? Ca duminica e cam nasol...
Adica ma gandeam asa, sambata pe la 4.
??????
meems spune:
Nu am prea mult timp la dispozitie, asa ca-i raspund doar Alinei, care mi-a pus intrebari.
Eu ii dau Riannei Single Grain Rice Baby Cereal facute de Gerber. Cu astea mi-a recomandat pediatra sa incep (apoi ii pot da si Oatmeal si altele combinate) si se pare ca-i plac piticei mele. Cu legumele ai dreptate, poate ar trebui sa i le introduc la masa de la ora 14:30. Ma duc sa ma mai documentez in ale diversificarii, ca am o carte Super Baby Food care cica te invata tot...
Felicitari pentru Amalia care a dormit o noapte intreaga! Eu nu ma bag sa dau recomandari ca si-asa sunt mai stangace eu de felul meu, dar parerea mea personala e ca la varsta asta bebeii ar trebui sa doarma toata noaptea fara sa se mai trezeasca la papat, mai ales daca sunt pe formula. Rianna a inceput sa doarma toata noaptea inainte de 3 luni si acum ii dau papa de seara in jur de ora 21 si doarme pana dimineata la 7, iar masa de dimineata nu e niciodata inainte de 7:30, ba cateodata chiar 8. Na, deci daca ea la 5 luni rezista 10.5-11 ore fara sa manance, ma gandesc ca ar trebui sa fie ok si pt. bebeii mai mari decat ea. Acuma, normal ca fiecare e diferit, dar vreo 8 ore legate tot ar trebui sa doarma la varsta asa - ma gandesc io.
lavi02 spune:
pisi, adik imi furi intalnirea de sambata de la 4?!?!
Eu azi m-am vazut in cele din urma cu Ela si Joy in parc! Ma bucur tare mult ca am reusit!
Week-end placut!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
felicia74 spune:
!
am reusit sa ajung la doctor, am facut radiografie - diagnostic: vechea scolioza revine in forta rau de tot, nu ma doare soldul ci spatele. Mi-a dat ptr moment Diclofenac gel, mydocalm si inca ceva nou. Dupa ce mai trece durerea trebuie sa ma apuc de gimnastica
, de preferat fitness ptr intarirea musculaturii, ca altfel voi avea probleme din ce in ce mai grave.
Dupa amiaza mi-am vizitat niste amice care tocmai se pregateau sa mearga in restaurant asa ca hop si eu cu ele la
si
. Asa ca mi-am satisfacut pofta de iesit la restaurant!
Vad ca nu se stie nimic - cu intalneala. Daca e in weekend, vin, daca nu, o s-o rog pe Ilenutza sa ma ia daca mai e valabila oferta.
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
madau spune:
Hello pe seara!
Azi la pranz am ramas fara morcovi de la Hipp
, nu stiu cum am calculat si ce am facut, dar s-a intamplat. Mai aveam doar un sfert de borcan la frigider si zic: ma descurc eu cu fata, poate nu remarca. Si da-i si fa supa, paseaza cartofi, dovlecei, salata verde, patrunjel, pune unt, laptic si picul de morcovi...mmmm o bunanate de piure. Cand ii dau prima linguritza, se stramba de zici ca i-am dat terebentina nu supa si ma scuipa de m-a umplut pe toata fatza si pe hainele abia
. Noroc cu piureul de piersici care m-a salvat
. Abia am reusit sa-i indes pe gat toata supa. Concluzii: 1.fimea nu e fraiera; 2.mers la Cora si facut provizii de borcanase ( 10 buc)
.
Apropo de Cora era promotie la Pampersi, poate intereseaza pe cineva, 408.000 baxul + 63 servetele umede.
Noki si eu o sa vin tot cu borcanasul dupa mine, ca sa pot sta mai mult. Abia astept sa vad ce circ o sa iasa cu mancarile la purtator
Intalneala e Marti 23 mai, cu incepere de la ora 12, la locul de joaca de langa bisericutza de lemn, la Titan

Va pup si fug sa ma pregatesc, ca maine dimineatza plecam la pescuit cu tati
.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA