La France (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ti-as spune sa iei pe cineva la black, da cred io ca nu vrei sa te pui rau cu ideea

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Mey Chatonel... de cand is aici numa de tampenii ma tin. Asta-i adevarul.. Da zi tu mie cum sa fac... ca io nu conosc decat lumea de las mine de la job. Pun anunt pi zid: Iau la negru pi careva ca mi-am rupt pingelele?
.......
Tzuc fetili

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

:) spune-mi daca te-ntereseaza si ce e de facut exact, io dau un telefon sa vad daca sa poate si, daca da, iti trimit baietii la usa; e vb de pretenii nostri, nu cred ca se dau inapoi de la facut un ban, cit despre munca, o fac bine, au refacut casa lor de jos pina sus.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Na ca nu pot sa ma abtin!
Si zic si io cum se face la mine:
La noi este asa : te duci in magazinu de materiale cel mai aproape de tine si vorbesti cu nenea care distribuie materiale in curtea magazinului (s-au in hala acolo ce-o fi) te plingi la el ca ai vrea repede ,bine si ..........nu asa scump si -l intrebi daca nu stie el pe cineva care indeplineste conditiile ,si ufst! cit ai bate din palme te trezesti cu numarul de telefon in mina!!
La noi asa mere'si mere' bine ,da acum io te las cu "pretinii" lu Chato ca faca si ei un ban gramada pentru "pontul de ascenssiune" cum zicea Elena !!
Si apropo Elena : multam fato pentru link am sa ma duc si p'acolo sa vad ce au ,am incarcat eu unul da ma mai uit sa vaz ce si cum si p'acolo!
Io nu le am p'astea cu "Pontul" si sarbatorile franceze sunai' azi la doctor sa cer foarte firesc un rendez -vous pentru .....miine!!
Pai ce pe rinichii mei i-i intereseza de asccensiunea francezilor ?!!
Da de unde!!! ma dor in draci de doua zile!!!
Si intre timp mai trimisei doua scrisori una pentru un post d'accueil intr-o baza turistica si altul de vinzatoare !!!mama ce de calificari mai are fata ! abia acum i-mi dau seama cu adevarat cit de polyvalenta sint !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

mesaj sters de moderatorul de serviciu

cititi regulamentul, punctul 16.

Mergi la inceput

Hai mey clauf sa te ajutam si pe tine !
Poate poate pentru o data sa cistige si cei mai mici!!
Laptic insa sa stii ca noi nu vrem ca avem destul ,are tati o ferma de vaci toate una si una 32 la numar !
Da merci de amabilitate!

Mergi la inceput

Mai sa stii ca am votat da nu- mai este pe pagina 11 ci pe 12 iar de mica ...........ei bine nu-i chiar asa de mica cum m'asteptam io!

P.S. Al naibi d e mare concurenta la concursul de catei!!
50 de pagini mai frate !!!
Crez ca daca era unul de copii nu ajungeam la 50 de pagini!!!

Mergi la inceput

MULTUMESC MUUULT dE TOT...este ca sunt draguta? se poate vota zilnic...dau laptic...ca jucarii nu am prea multe...ca am si io o alocatie miiiica...ca mamica ie bugetara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Cind sa scriu si eu ceva a derivat subiectu.
Clauf, ai deja un subiect despre catelu' tau, de ce intri acum peste tot pe forum? Nu crezi ca exagerezi?

PS: pentru cine nu ma crede clauf a lipit acelasi mesaj (identic si la fel) cel putin la urmatoarele subiecte:
Cluj rulz! (52)
Rahova sau apropiere..... (17)
Clubul nurorilor (56)
Clubul Studentelor (7)
CATELUSA MEA VREA SA FIE VEDETA
Targoviste (3)
Suceava (9)
La France ( 55 )
Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (21)!
Gemeni-LA MULTI ANI (9)
All about Constanta (75)

Voua vi se pare normal?

Mergi la inceput

cred ca am incurcat paginile...dar o iubesc atat de mult incat nici unsacrificiu nu este mare pentru ea...poate ca am exagerat, dar nu merita?

Mergi la inceput