La France (55)
Raspunsuri - Pagina 11
clauf1000 spune:
este copilul meu si o iubesc RAU de tot...voi nu athi face la fel?//mai ales daca trebuie sa tecu dulai mai mari ca tine...
clauf1000 spune:
OTILIA, imi pare rau daca te-am suparat, dar sunt convinsa ca daca tu ai avea un animaluth care sa fie copilul tau in condithiile in care tu nu ai copii, te-ai bate pentru el..sau ma inshel?ashtept confirmarea.
clauf shi boxi2
chatonel spune:
clau, Otilia ti-a spus cu frumosul, da vad ca nu intelegi. Ia-ti copilul de-aci ca ne-mpiedicam si mergem pe el. Ia sa vezi ce votari iti fac la site-ul ala, ca sa stii sa stai in banca ta data viitoare.
ce rea sint
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Aurelia
Hai mey clauf sa te ajutam si pe tine !
Poate poate pentru o data sa cistige si cei mai mici!!
Laptic insa sa stii ca noi nu vrem ca avem destul ,are tati o ferma de vaci toate una si una 32 la numar !
Da merci de amabilitate!
valeu, Aurelia!!! Vreau si io la vacuteeeee!!! Daca vin pi la tine imi dai lapte cald de la mama lui, proaspat muls?
Toulouse, la ville rose
AB spune:
Auras bafta cu posturili
Si cu rinichii be apa sau bere si mergi... am o pietricica scoasa prin lucru manual ashe
Cu reparatiile la mine-n urbe.. e concurenta mare cu cei care fac vileeee...de la milion in sus vila si reparatii de sute de mii. Si cei care ard gazu, apai il ard si gata.
Chatonel uite mocheta o puseram noi, dar am si niste geamuri cu un cadru dubios de schimbat... si geamurili si/sau cadrul si eventual pus un aparatde AC in geamurile celea... Se pricep pretenii? Ca la asta nu ma-ncumet nici io, nici 'otu;)
Clau ca uite nu-mi pot tine guritza... mama io nici copii nu mi-i bag la-naintare asa. Si e agresiv sa vii pe un topic dedicat aburelilor de alt tip si sa profiti de jena in a zice nu a unor fete simpatice.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
chatonel spune:
ete ce ma-ntrebi tu, AB-ule
Nu stiu tot ce stiu ei sa faca... sint baieti buni, da numai ei stiu cit savoir-faire au. Tot ce pot face e sa ii intreb in principiu, daca ii intereseaza, mai departe va pun in contact si vedeti voi ...
Din amintiri, unul din ei a lucrat la timplarie pvc, poate s-ar nimeri.
Toulouse, la ville rose
lu.more spune:
Otilia, ma bucuram ca vad un mesaj de la tine...
Ce mai faci???
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Otilia spune:
Lulu, merci de intrebare, fac bine, cam debordata cu treaba, am muncit de cind m-am intors, am avut-o pe micuta, pe tata, casa cu fundu-n sus... Am primit si raspuns de la tribunal, trebuia sa scriu la altu' mai aproape pina pe 1 martie. Deci am pierdut anul asta...
In rest, tata se acomodeaza bine si-i place aici foarte mult. Am gasit texte de lege care-mi dau sperante si vineri sau luni sun si la prefectura. Gata, ma duc sa string masa, sa-l bag pe tata in pat (pe Adelie am culcat-o), dupa aceea si pe sotu' si-asa mai departe, poate o sa ajung intr-un final si eu sa ma odihnesc...
Va pupam pe toate si va uram o noapte bune iar miine o zi de sarbatoare excelenta!
floricici din gradina mea
arcenciel spune:
Ati vazut reportajul despre Romania la "Des racines et des ailles"?
Eu aseara am plans cu lacrimi de crocodil la "Va, viens et deviens" a lui Radu Mihaileanu. Imprsionant film, de zeci de ori mai "touchant" decat un "Titanic" american!!!