Roma - serial HBO
Chiar nu stiu de ce am deschis subiect pe tema asa tarziu. Dar important e ca am facut-o, nu?
Mai urmareste cineva serialul? Eu sunt innebunita. Abia astept vinerea sa vad un nou episod! E realizat super, decorurile sunt atat de realiste, iar scenariul captivant! Cat despre actori... ce mai doar sunt britanici, iar majoritatea au scaoala BBC-ului!
Ultimul episod m-a marcat: a murit si Cezar (desi nu era o surpriza, ca doar mai stim si noi ceva istorie), a murit si nevasta lui Lucius Vorenus... Ce destine tragice! Trebuia sa se intample ceva ca prea le mergea bine tuturor!
Voi ce parere aveti de serial?
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Raspunsuri
Loma spune:
Da eu le-am vazut, am mai scris si la un alt topic, excelent filmul are de toate..., as zice cel mai bun film istoric.
felicia74 spune:
Ce tzeapa am luat! Nu mai e episod nou.
S-o fi terminat doar seria aceasta sau serialul intreg?
Loma spune:
Eu zic ca urmeaza seria a doua, nu se stie cand...
altfel nu s-ar mai intitula Seasons 1, urmeaza sigur seria a doua.
silvi_2005 spune:
Si mie mi-a placut f mult serialul, mi-a parut rau ca nu am reusit sa vad toate episoadele, am bebe mic de patru luni si imi cam face el programul...Excelenta abordarea evenimentelor si am inteles ca s-au documentat f mult din punct de vedere istoric. Un serial de nota 10! Asteptam continuarea...
Silvi cu bebe Alain (19.01.2006)
felicia74 spune:
Loma Dap! Am vazut si eu pe site-ul HBO. Mai astept.
Luizax spune:
mie mi se zbarlejte pelea cand isi taie aia capetele, picioarele si alte cele....brrr. Mai ales la faza cand i-a retezat gatul aluia cu scutul...in arena...AOLEEEUUUU!!!!
felicia74 spune:
Pai nu e asta ideea, sa fie redea vremurile cat mai veridic?