Clubul nurorilor (53)
Raspunsuri - Pagina 12
a.cicel spune:
Sun
Alceva nu it urez decat sa fi la fel de fericita ca si pana acum. si distractie faina. O sa ne lipsesti.
Andreea 28+
POZE
briza_marii spune:
Nico draga, Casa de Piatra, o petrecere de vis si toate sa va mearga din plin!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Himmelsduft spune:
Sun, La Multi Ani!
Marina, ma bucur ca ti-au placut pozele. Stau intradevar intr-un loc f frumos, aici fac f multi concediul, mai ales japonezi si americani. Passau seamana f mult cu Salzburg, cind mai fac poze am sa le pun.
Multa sanatate iti doresc si sa se rezolve lucrurile cit mai repede si bine, iar bb sa nu se lase asteptat. Eu inca astept cm, dar nu ma mai stresez, ca nu imi ajuta la nimic. Abia dupa ce vine iau tabletele de la dr si trebuie sa merg din nou la eco.
Somn usor fetelor, ne auzim maine.
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
SunSmile spune:
Neata fetele
Am intrat sa va mai pup si sa va urez distractie placuta, sa va traiasca aniversatii si sa va bucurati de vreme frumoasa! Casa de piatra miresicilor si mult, mult soare!
O sa-mi lipsiti!!!
Va pup pe TOATE!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
diadaniela spune:
distractie placuta si tie Sunule!
fetele ,plec sa-mi duc socrosenia la tara.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
camelia72 spune:
Sun,La Multi Ani,sa fii sanatoasa,fericita si iubita toata viata!Distractie placuta!
Fetelor,la serbare la fie-mea a fost super,balerina mamii a dansat superb...sunt tare mandra de ea!Dupa serbare am mers cu prietenele la o pizza,am profitat ca e Mihai la mama si ne-am cam intins pana tarziu,am stat la o terasa cu muzica greceasca...m-a sunat sotul si nu il auzeam,nici el pe mine din cauza muzicii!Cred ca l-am facut gelos!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Nadia1976 spune:
Sun-ule, LA MULTI ANI!!!
Fetelor, am fost ieri la dentist, v-am spus ca o sa-mi faca anestezie totala, ca altfel mi-e fff frica si nu ma printe vreun dentist; m-a operat sa-mi poata scoata o masea si aveam tartru pe dinti dar nu asa, era si sub gingii si ma doallleeeeee tale tale; sotul m-a lasat acolo, s-a dus la servici si a venit soacra-mea dupa mine.
Daca ne vedeati... Eu eram pe trei sferturi inca adormita, ea are soldurile inlocuite (proteze), deci de-abia merge, dar uite asa, ne-am ajutat una pe cealalta si am ajuns cu bine acasa (ea conduce masina), a mai stat cu mine vreo 10 minute pana am fumat o tigara, m-a sunat sotul si i-am dat ei tel., ca nu puteam vb. tare si nu ma auzea si nici nu intelegea ce spuneam ; apoi ea a plecat acasa, sa ma lase sa fug in pat la somnic. Am dormit de la 10 jumate dimineata pana la 4pm cand m-am trezit sa iau calmante, am stat treaza pana la 10 pm, sotul mi-a facut sa pap intre timp, am luat iar calmante la 10 pm si am fugit in pat; sotul a iesit la un bar ca (,) canta formatia lui preferata (si-a cerut voie ) si m-am trezit cand a venit acasa, ca mi-a pupat mana. Acum e abia 6 dimineata, m-am trezit acu vreo juma de ora, ca iar ma doare; acum ma doare doar locul unde mi-a scos maseaua (locul de la operatie). Tocmai am luat un calmant si acum stau pe DC cu cafeluta, ca ieri nu am avut voie sa beau cafea... inainte de operatie si cand am ajuns acasa, nu imi mai trebuia nimic, doar patuc.
Va pupic. Acu' ma duc sa va citesc.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Nadia1976 spune:
fannna2003, Boobooricu, Raducu (Constantin) boeru, marinar cu mama Constantina,a.cicel cu sora Ancuta Elena camelia72 cu sotul Costel - Sf. Constantin si Elena
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
scuze! nadia, la multi ani!!!!!!!!!!
scuze again....
incurc fetele pe aici....
iertare...
pupi
roxi foto
Roxi, e ok, iubita; toate aici formam o familie mare si fericita, asa ca urarile se transmit si in final ajung unde e cazul... Te pupic sa vezi ca te-am iertat. Si uite, ca sa fi sigura ca te-am iertat,
Nadia1976 spune:
Fetelooooooooor, nu mai vb. de papicaaaaa, ca eu am supravietuit ieri cu supa si puree de cartofi Euuuuuu, care mananc toata ziua, de 5-6 ori/zi (noroc ca nu se pune nimic, ca vorba lui iubi meu: ar trebui sa am vreo 200kg la cat bag...) si acum nu pot manca ca ma dor maxilarele, gingiile, locu de unde mi-a scos maseaua...