Clubul nurorilor (53)
Raspunsuri - Pagina 13
Nadia1976 spune:
Nurorici, unde sunteti, dragelor?! Iar singurica??? :( Am si eu o intrebare, va rog sa nu radeti de mine; eu cand ma pot ? Ca parca mi-e teama, ca dupa operatie, m-a cusut, pot vedea ata chirurgicala (e din-aia care se dizolva)... si mi-e frica sa nu ma lovesc; acu dimineata m-am spalat pe jumate de dantura; dar incetisor, abia am atins dintii cu periuta, ca ma dor gingiile...
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
camelia72 spune:
Nadiutza, fata sa treaca repede buba...of,prin ce-ai trecut si tu!Si eu am o masea de minte ce trebuie scoasa,noroc ca nu ma doare si nu ma grabesc s-o scot ca mi-e o fricaaaa!Mi-am mai scos una anul trecut si nenea dr. mi-a rupt gura ,tragand de ea pt. a-mi scoate maseaua...era ultima de sus si era dificil de scos!
Fanna,gata,am demarat afacerea ...sunt incantata,deocamdata,sper sa ma tina entuziasmul!Activeaza-ti mess-ul pe yahoo si vorbim,eu tot nu reusesc cu cel de pe forum!
Spun si eu tuturor celor ce isi sarbatoresc maine onomastica,La Multi Ani fericiti,sa fie sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!
Multumesc tuturor pt. urarile adresate sotului meu,sunteti niste dragutza!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Cami felicitari pt mica balerina, cred ca esti tare mandra de ea. Da-u un si din partea noastra, a "matusilor" :)
Zici ca te-ai distrat aseara? Sa sti ca mi-ai dat o idee buna, de cand n-am mai iesit si eu cu fetele...
Nadia ai grija de tine, nu stiu cand te poti spala pe dinti, da poate cand iti mai trece putin durerea.
Cred ca durerile de dinti sunt cele mai pacatoase, pe mine orice sa ma doara ca suport, numai dintii nu. Mai bine nasc decat sa suport o durere de masele, e mai rau ca la travaliu
sarbatoritilor
Flavia (sotie si mamica fericita)
briza_marii spune:
Fetelor eu sunt plina de nervi! nu vreau sa va stric ziua, dar nu am cui sa ma plang si ....Ieri a fost socara-mea pe aici. Ideea e, ca de cate ori vine imi umbla prin frigider si imi schimba mancarea in alte oale (ce-o avea frate cu oalele mele, nu stiu, dar eu mor de draci) incat eu apoi tre sa caut sa vad ce am pe unde am. Apoi imi schimba locul la farfurii, si alte ustensile din bucatarie, ca cica ea asa le tinea. Sa va zic ca aseara eram plina de draci ca am vrut sa-mi fac o salata si nu imi gaseam capacul de tocat legume?!!
ia ghiciti unde il bagase nebuna: IN ARAGAZ!!!!!!!!
Of, nu mai pot! Mereu ii zic sa nu mai le schimbe si tot degeaba!
Iar m-am certat cu bubu ca el ii ia aprarea: ca nu face \din rautate, ea vrea doar sa ne ajute!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
camelia72 spune:
Fla ,multumesc matusico ,a fost asa relaxant sa mai ies si eu la o terasa cu fetele...copiii sunt prieteni de cand erau micuti iar noi,mamicile,suntem nedespartite...grupul nostru fiind format din 3 mamici cu trei copii + un pispirica (Mihai)!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Himmelsduft spune:
Urez si eu tuturor celor ce isi sarbatoresc azi ziua onomastica, La Multi Ani! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Nadia, lasa ca trece repede buba, imi pare rau prin ce ai trecut. Iti doresc multa sanatate si sa te faci bine repede si sa te poti spala pe dinti ca lumea, ca stiu cum e, eu dupa ce am primit implantatul a durat cam 3 zile pina am inceput sa ma spal normal, la inceput am clatit mai mult, dar nu foarte tare ca mi-a fost frica. Sa ai grija de tine.
Cami felicitari pt micuta balerina, cred ca esti foarte mandra de ea, sa iti aduca in continuare numai bucurii.
Flavia, dulce.
Briza, hai linisteste-te. De asta sintem noi aici sa ne ascultam reciproc. Imi pare rau ca ai asa o soacra. dulce si tie sa-ti treaca supararea.
la toate nurorile si o seara placuta va doresc,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
Nadia1976 spune:
Multumesc de raspunsuri, fetelor!
Cum ma trezisem la 5 jumate, pe la 9 m-am dus inapoi in pat si m-am trezit acum si parca ma doare iar mai tare... da las' ca trece! Macar r...tul ala de masea n-o sa ma mai doara NICIODATA!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
diadaniela spune:
of Briza ,saracuta de tine! stiu cum e. la mine socrul mai face chestii din astea si ma ia turbarea.
Cami ,cred ca ai fost tare emotionata. pupic pt micuta ta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
marinar spune:
buna fetele mele dragi
eu am bananait toata ziua pe la cumparaturi si mai pe seara am fost sa-mi iau sotul de la Expoconstruct. m-am plimbat si eu sa vad ce mai e pe acolo, m-au interesat in primul rand parchetul si jaluzelele de intrior pe rulou.
Cami felicitari micutei iar tie... sa-ti fie de bine iesirea cu fetele.
Nadia eu am trait o sapt cu analgezice dupa extractia unui molar de mine..........offff, pup ca sa treaca mai repede.
Briza de ce nu-i spui soacrei ca tu nu vrei sa ajungi ca ea...poate intelege.
Fla iar ai musafiri? nu ne-ai mai zis de Sara, doarme singurica?
Him multumesc de incurajari.
marina
pozici