Clubul nurorilor (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Marina, distractie placuta!

Fetelor, va pup pe toate, ne auzim maine.
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va pup si eu, ca azi am fost harnica, eu curatenie, soacra mancare, sotul si socrul ocupat de copil (2 barbati si abia fac fatza la piticania noastra:)
Acu ma uit la Eurovision, voi?

Marina mersi de intrebare, Sara a revenit la normal si doarme singura (ziua:)

Pupici fetelor si somnic usor

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

na fetelor, am aparut si eu... pe la capitolul treizecisiceva v-am promis cateva poze cu scroafa/soacra, acum am apucat sa le pun... doar doua, dar zic ca ajunge. Le recomand numai celor care fac cura de slabire:)
Deocamdata nu prea am stiri de la dansa, insa sotul azi merge cu ei si cu copiii la Mac, cica asta va fi cadou de ziua lor. Ei inca nu stiu cata mancare intra in cei doi banditi, cred ca vor scapa cu doua Happy mealuri... Oricum fiul meu a facut deja scandal, ca nu crea cu ei, insa s-a gandit mai bine, cand a aflat ca nu sunt restrictii nici la cantitate de mancare sau suc, nici la comportament:))) Sa vedem, ce-o fi, 4 adulti (mai merge si nasul fetei) contra cei doi teroristi:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

- (21.05) fannna2003, Boobooricu, Raducu (Constantin) boeru,a.cicel cu sora Ancuta Elena camelia72 cu sotul Costel - Sf. Constantin si Elena

LA MULTI ANI SI NUMAI IMPLINIRI.

Si o urare speciala pentru mamica mea pe care o iubesc muuuuuuuuul. Sa ne traiesti mama!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

am uitat sa spun bun dimineata si sa va multumesc de urari. am ajuns aseara pe la 2 acasa.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi:-fannna2003, Boobooricu, Raducu (Constantin)baietelul Florinei,a.cicel cu sora Ancuta Elena,mama Marinei si copilasilor lui gabibarta...sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!!!
Multumesc si eu pt. urari...si acum,bebeluselor...la dans

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

ce fac fetele???

va bucurati de we asa-i?
eu fac mancare- sunt singurica acasa- soata e tot la targ. abea astept sa trmine si sa mergem la piscina.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai ,ce liniste e pe aici!
Hai,fuguta pe prima pagina ,ca va prafuiti!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Neata fetele!
M-am trezit si eu devreme iar, tot de la masea; acu se umfla locu' unde a scos-o. Va rooooooog, spuneti-mi, e normal? Sau se infecteaza? Ieri am fost cu sotu am inchiriat 7 filme (ca el lucreaza azi de la 4pm pana la miezul noptii (Ca la noi e Victoria Day si va lucra mai mult din motive de securitate) si sa am ce face; aseara am vazut 1 film... de fapt, eu am vazut vreo 15-20 min. dupa care am adormit pe couch; m-a trezit sa mergem la patuc; am adormit tot cu durere si tot asa m-am trezit. OF, de 2 saptamani ma doare!

fannna2003, Boobooricu, Raducu (Constantin) boeru, marinar cu mama Constantina,a.cicel cu sora Ancuta Elena camelia72 cu sotul Costel - Sf. Constantin si Elena LA MULTI ANI CU SANATATE SI IMPLINIRI VA DORESC TUTUROR si sa aveti o zi cat mai placuta.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput