IN BANAT LA NOI ACASA (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

se vede ca lipsesc
M-am intors!!!!!!!!!!! v-am dus dorul!!!!! am avut niste zile pline...
Joi seara s-a dus windowsu' si ma mir si eu cum am putut sa rezist fara comp pana aseara...
noroc cu festivalul, sa vedeti aici program:
Vineri:festival, studenti - sa mancam, atarnat prin parcuri pt. tot felul de jocuri de copii de 7 ani , mers pe jos acasa, ajuns in toiul noptii :)
Sambata:cumparaturi, ziua lu' var'mea, fugit acasa, festival, studenti - sa mancam , umblat din bar in bar, din discoteca in discoteca, locuri libere ioc, in cele din urma ne suna cineva si gasim un loc k-lumea sa stam la palavre si la o otrava
Duminica: dormit, mancat, festival, venit acasa, noaptea mi se face super rau - is cobza, duminica am reusit asta...am baut otrava rece cand eram incalzita...inca mai fac tratament.
Ma pregatesc de banket si de bac
Va pup si va las si pe voi sa mai povestiti, o sa mai intru, dar poate nu chiar asa des...mai sunt 19 zile :) pana la prima proba

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Si eu va cu drag,sint pe aici dar cam stresata.Sambata plec iara in tara cu copii si stam o saptamana,duminica e ruga la mine in sat si nu am mai fost de 10 ani ,nu mai e cum era odata dar macar sint cu fratii mei impreuna in casa care am copilarit.
Aici e foarte frig si sus pe munte avem zapada noua deja.
Copii si ei sint ok,cand vin din tara va pun poze noi.
La mine sint paginile foarte late si reusesc sa citesc numai jumate de fraza,si la voi tot asa?
Va pe toate si mai vin euuuuuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

dragelor va pup, sa fiti cuminti si aveti grija la examene. eu mai bantui pe-aci din cand in cand, asta seara m-am intrecut pe mine, am "nascut" si subiecte, ca dupa aia o pauza o sa iau, examenul va fi in 23, bine ca s.au hotarat odata.
ma grabesc acum, va pusichez, si nu uitati, votati-o pe Tina va rog, danke
Vio und Tinchen
aici e linku http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics

Mergi la inceput

fetelor, exista adapost pt. catei in Timisoara?
nu stiti cum pot sa aflu?
va pusichez
Vio

Mergi la inceput

hello...
tot eu..vad...si Toria si Viorela :)
Toria, zapada ai zis?!?!?!?!?
Vio, habar n-am cum e cu adaposturile de catei, bine ar fii sa existe dar nu stiu daca sunt :(
restu fetelor, va tzuc, eu ma pregatesc de banchet, mai intru, dar nu stiu exact cand :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Toria distractie placuta la ruga, sper sa regasiti macar o parte din momentele care iti amintesc de cum era in trecut

Vio am incercat de 2 ori sa votez (in zile diferite) dar nu am reusit. Normal ar fi trebuit sa apara sub poza optiunea "vot", dar nu e asa:) Ori nu ma mai pricep eu:)
De adaposturi de caini habar n-am. Eventual intra pe site-ul primariei, banui ca ei ar trebui sa stie.

ingerash distractie placuta la banchet, sa fie un moment unic

Despre noi nici o noutate, in afara de faptul ca Sara e bolnava si de cand am venit de la Arad am tinut-o mai mult in casa:(
Sper sa isi revina pana plecam la mare, ca nu o pot lasa asa acasa si sa plec de langa ea:(((

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia, am gasit pe net 2 adaposturi, "casa cainelui" si "colt alb". acuma nu stiu daca mai sunt dar am telefoane si in cazul in care Tina ar castiga as vrea sa le daruiesc premiul, ca cica ar fi mancarea pe o luna, ma gandesc ca e ceva. dar nu prea cred, am vazut un catel cu 1000 si ceva de voturi!
la noi in sfarsit e mai cald azi, o data cu CM de fotb.! toata lumea e bucuroasa si nerabdatoare, imediat e alta atmosfera.
celelalte fete pe unde mai sunteti?
sper ca bine, va si va mai scriu!
Vio

Mergi la inceput

Vio, am vrut si eu sa votez dar nu o vad pe Tina pe pagina aia
Flavia, multa sanatate la Sara
Angy, te-am vazut pe mess, scuze ca nu am vb dar sunt cu toti colegii pe cap

eu m-am facut azi cu autobronzant si aiesit super frumos si finuzt cum imi doream, maine seara e seara cea mare!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor,am aparut si eu,am fost in excursioe cu clasa lui Dany,am luat-o si pe Angy cu mine,a fost super,chiar daca ne-a mai plouat,noi ne-am distrat.
Vio si Toria,m-am bucurat cand am venit acasa si am vazut postarile voastre,imi era dor.
Eu am ramas pe dinafara,nu stiu despre ce vot e vorba,poate am citit superficial,va rog lamuriri.
Him,abia astept sa iti rezolvi,sa te avem dinou printre noi.
Flavia,sper sa ai vreme buna la mare si sa se faca bine Sara pana atunci.
Ingerash,distractie maxima la banchet!Unde il tineti?
Nu-ti fa probleme la mine mess-ul e deschis doar asa,nu sunt tot timpul prezenta,data trecuta ai voerbit cu sotul meu,i-am zis sa iti zica ca e el,dar cred ca i-a fost jena,el imi cetea ce scriai,eu ii dictam ce sa scrie,dar in numele lui nu al meu,apoi m-am distrat de fastaceala lui :))))
Toria,distractie la ruga sa rupi incaltarile la joc!

va las,ca inca nu mi-am revenit de oboseala,pussy la toata lumea!

Mergi la inceput

fetelor nu ma ajutati sa o votam pe Tina, vreau sa daruiesc premiul la un adapost de catei din Tim ca am auzit ca aia mor de foame saracii. e pe pagina 13
http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics
puteti sa o votati zilnic odata.
pusilici
Vio

Mergi la inceput