IN BANAT LA NOI ACASA (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Him,copiii au venit deja acasa,am fost la maica-mea sa le duc haine,ca incepuse ploaia si au venit cu mine acasa.
Totusi nu-mi pare rau ca azidimineata nu-mi gaseam locul prin casa de atata liniste.
Deya,asa sunt primele zile de vacanta,ti le doresti,in timpul scolii,apoi iti lipseste agitatia.
Fetelor va asteptam la scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Angy, si eu care credeam ca te linisteti putin, da nu-i bai, asa cred ca esti mai linistita cind sint copii cu tine.

Pupicuri la toate, ne auzim maine,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

buna seara fetelor,

Nu Angy, nu ne balacim in ocean ca la noi s-a racorit un pic. Acum avem cam 24-25 gr la prinz in loc de 38 zilele trecute.Da nu-i nimic ca ne-a lipsit un pic de ploaie.

Noi suntem bine, iesim in fiecare seara de pe la ora 19 pina la 21 in parc. De fapt mai nou iesim pe un teren pentru role unde exista o chestie de metal (nu stiu sa explic da sper sa va imaginati voi) unde se distreaza fetele si se dau ca pe topogan pe el.
Iesim impreuna cu citeva mamici si colegi de-ai Carolinei de la gradinita.

Gata, va pup, ma cheama sotul la nani
Mai scriu miine

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Hallo fetelor,

slaba miscarea. Va astept mai des la scris, asta in functie de posiblilitati. Noi din pagina 3-4 se pare ca nu mai iesim. Va trimit de la mine o raza de soare si multa energieeeee, ca poate asa ne revenim.
Angy, Dia, Ingerash, Flavia, Toria, Deya, Vio

Revin mai tarziu,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo dragelor,
Ingerash, iti tin pumnii cu picioarele ca cc cu mainile am mult de scris si eu
Angy, examenul il dau Vineri, o sa dureze cateva ore bune, e nasol ca e f. cald si mi se cam face somn. dar probabil ca la oral ma voi trezi
Him, e periculos soarele, am auzit de tot felu de chestii intamplate pe la cunostinte, poarta o umbreluta si cand mergi prin oras, am vazut multa lume asa.
care ati mai plecat deja in concedii? stiu doar de Flavia, ce faiiin!
noi plecam in "mutari" curand, asa ca nu cred ca vom avea concediu anu asta, doar daca il "abandonez" pe sotul meu si lui nu ii prea convine.
ca eu o sa fiu in pauze de lucru dupa exam si cand ne vom stabili, o sa imi caut de lucru (Doamne da-i) , cu lucru nu cu altceva. cum devine omu credincios la nevoie
saptamana trecuta am bagat-o pe Tina in vana si am tuns-o vreo 4 ore. o stat cuminte saracuta, acum iar arata ca un catelus de catifea.
dimineata cand plecam , inchidem geamurile sa nu-i fie cald si ii dam cele 3 oase (de porc), si sta cuminte pana vine eu (eu ajung prima).
cred ca toata ziua roade la ele, mai doarme, mai ciuleste urechile, important e ca nu latra sa nu alarmeze vecinii.
Dia, cama asa iesim si noi la plimbare seara, pe racoare.
eu sunt obisnuita cu temperaturile astea si vad ca si vecinii nostri se bucura de calduri, e normal, dupa o iarna asa de lungaaaa.
vape toate si va mai scriu Vineri, sper sa am timp dupa ex. sa va povestesc ce "bazaconii" am facut pe acolo.
Vio

""Cand este vorba de bani, toti sunt de aceeasi religie". - Voltaire "

Mergi la inceput

Vio, ma bucur ca ai scris, ca altfel vorbeam eu de una singura in seara asta. Iti tin pumnii vineri la examen. Am grija de mine si nu stau in soare ci doar sub umbrela, asta pe balcon. Spor la mutat, cind incepeti, sper ca dupa examenul tau. Numai bine ptr amandoi si pupic pe botic la Tina.

Restul fetelor
Him

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

mai revin o data... dupa furtuna.
a fost si pe la voi Him? a, si sa te felicit pt. "crazy horse", sti ca era o melodie mai demult "crazy horses".
vecinu de la parter o inceput sa strige "tornado" si o inceput sa-si care ghivecioaiele cu rosii in casa
na, atunci am bagat si eu unicul ghiveci cu rosii inauntru
s-ar fi putu totusi ca vantul sa ne rupa si asa de frumos stau 3 rosii verzi pe o creanga.
va pupicesc, noapte buna
Vio

""Cand este vorba de bani, toti sunt de aceeasi religie". - Voltaire "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, mi-e dor de voi!!!!!!!!! dar acum ma dedic invatatului, asa ca sincer nu prea am citit ce ati scris .
am retinut numa ce era legat de examene : Deya, felicitari!
Vio, bafta!
ma omoara caldurile astea..sufar ca un caine ;) mai ales k am si parul lung si deja nu stiu cum sa-l mai prind...mai am putin...duminica aflu in ce zile am probele orale. Inceputul e mai greu :)
imediat merg si eu la somnic...va doresc toate cele bune si sa va bucurati de vreme (eu nu pot sa merg la strand din cauza bacului si mor de ciuda , asa ca va rog sa va bucurati si pt. felia de telemea Ingerash )

va tzuc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Ingerash, cind am citit: “ma mananca degetele si ma atrage tastatura ca un magnet“. Lasa ca trece si asta si nu te uitam. Trebuie sa te concentrezi la examene, restul nu e asa important, ai tot timpul din lume ca sa recuperezi ce am scris. Spor la repetat, sa ai grija de tine si NO STRESS!

Vio, trebuie sa ai un vecin tare haios. Sa ma fii vazut pe mine, cred ca si de mine te , am iesit pe balcon si mi-am pus florile de pe masa pe jos, jardiniera cu Geranien iar pe jos, ca nu era agatata, perinile de pe scaune toate luate, sa nu ploua pe ele, iar sotul meu se distra de agitatia mea. A batut si la noi un vant si rafale de ploaie, tunete si fulgere, de abia pe la 12 ne-am dus la

Fetelor, eu nu stiu cind revin pe DC, voi lua o pauza. Daca intru va scriu cite un pm

Va doresc numai bine si va pup pe toate,

Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Vad ca a venit vremea si la Him sa ia o pauza,foooarte bine.
Him,te asteptam inapoi cand consideri tu.
Vio,la noi a fost furtuna marti,ce sa zic cu peripetii si la noi,am un balcon care nu e inchis,de dimineata am pus la spalat o masina cu lenjerie de pat,apoi le-am intins pe acel balcon pe suportul de uscat haine.
A venit ploaia dar am zis ca nu-i nimic daca le uda putin,ca nu era nevoie urgenta de ele.Asa ca am plecat dupa sot ca era fara masina si sa nu-l ude,pe drum m-a prins o alta rafala de vant si ploaie,mi-era teama sa nu se rupa vreo creanga sa pice pe masina,in fine am ajuns acasa si cand colo pe balcon totul era vraiste suportul cu rufe cu picioarele-n sus,le-am adunat si le-am bagat din nou la spalat
Ingerash,spor la invatat,te cred cu cldura si eu sufar de cald cumplit,dar mai e putin si trece,o sa te distrezi apoi din plin in vacanta.
Deya,Dia,Toria
Ma grabesc sa inchei mesajul ca tot pica netul.

Mergi la inceput