IN BANAT LA NOI ACASA (7)
Raspunsuri - Pagina 14
ingerash spune:
ceau fetelor am intrat sa vad ce mai faceti, eu tocmai am terminat de citit la romana, am 4 subiecte din 52 la care is varza, defapt la 2 is semivarza da la alealalte 2 offfffffffffffff . le mai repet maine!
abia astept sa treaca
Vio, la tine cum a fost?
Deya, jur ca nu mai stiu dc ti-am zis sau nu dar felicitari pt. cambridge.
Him, te asteptam inapoi
restul fetelor, va tzuc pe toate , trec si pe la adolescenti su apoi sooooooooooommmmmmmmmnnnnnnnnn ca maine dimi merg si la biserica
ingerash spune:
maine dimineata la 9:30 plz!!!!!!!!!
impreuna spune:
Am revenit fetelor, mai tarziu viu cu detalii, am trecut sa va .
N-am cetit nimic din urma, o sa incerc sa recuperez cat de curand.
ingerasho succes maxim si cat incape, sa auzim vesti bune
Fla (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Flavia,bine ai revenit!
Te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost.
Ingerash,tinem pumnii in continuare!Cred ca pe la ora asta ar trebui sa fi iesit din sala.
Vio,Toria,Him,Dia,va pup si va asteptam.
Eu sper ca de azi sa am totusi un pic de vacanta.
Ma apuc sa fac una alta prin casa.
impreuna spune:
Dau un copy-paste la "poveste" k sa zic asa pe scurt cum ne-am distrat k sunt in graba:)
la toate.
Acolo a fost super, mai putin drumul, lung si obositor. Data viitoare clar va fi cu avion ca vin mai obosita decat am plecat:)
Statiunea a fost super, mai ales peisajul, in fata era marea si in spate muntele Olimp care pe vf avea zapada, o frumusete.
Cazarea a fost super ok, vila de 3* cu toate facilitatile, plus ca aveam vedere si la mare si la munte.
De vizitat n-am vizitat prea multe, ne-am dus de capul nostru prin Katerini, credeam ca sunt magazine faine da am fost cam dezamagita. Mi-au placut cafenelele:)
In wk a venit la noi prietena mea scumpa care sta in Atena si pe care n-am vazut-o de 3 ani si am petrecut 2 zile de vis (inclusiv ziua sotului, dar cu el am petrecut noaptea:)
La plaja n-am stat foarte mult de frica sa nu ma prajesc, m-am bronzat atat cat sa nu fiu alba ca branza:)
Oricum baie am facut la greu, apa era super curata si calda, ce mi-a parut rau a fost ca nu prea erau valuri, sa simt k sunt la mare nu in lighean:)
Am mai fost cu inca 4 prieteni si n-am dus lipsa de distractii, dar uneori parca am fi preferat sa fi mers singuri:) Ceilalti nu erau casatoriti si nu prea aveam intimitate, parca eram mama lor:) Seara stateau la noi in camera pana ii trimiteam la culcare, le-am zis k o sa pun bilete pe usa:)
Dar a fost bine, ne-am simtit bine impreuna, oamenii de acolo tare draguti, dar cred ca cei care aveau tangenta cu turistii:) Despre restul grecilor nu pot sa ma pronunt, dar de 2 ori au incercat sa ne insele cu banii (in gara si in magazin:) si chiar m-am gandit ca in Ro nu mi s-a mai intamplat demult:)
Cu sotul am profitat la maxim de orice moment, pentru noi a fost ca si a doua luna de miere, daca nu era Sara acasa mi-ar fi parut tare rau ca ne intoarcem:)
Poze n-am pus inca, o sa fie cat de curand, sa am putin timp in seara asta:)
angy11 spune:
Flavia,suuuper fain te-ai distrat.De prieteni ce sa zic,asa e,sa pleci singur iti vine greu,prietenii casatoriti ori nu au metehne care la un moment dat te apasa,parca iti pare rau ca nu ai venit singur(famile).Noi anu trecut am fost singuri,doar noi si copiii la Liman,imi era teama de plictiseala,dar nu numai ca am fost singuri fara prieteni,am singuri in toata statiunea,toti ne serveau pe noi,ne acordau toata atentia,a fost liniste,nu mi-a venit sa cred ce bine m-am simtit,sigur la mare nu e asa,simti nevoia sa mai schimbi o vorba.
Vio,fara sa vreau te-am citit in alta parte,mai citesc acolo cand mi se face dor de Italia.
Cred ca stiu la ce te referi si eu simt la fel,poate asta e cauza pauzei si la Him,nu stiu ce se intampla,nu-mi pot explica mie,darmai altora.
Ingerash,asteptam sa ne pove.Inteleg ca nu ai inca rezultatul de la oral,dar macar cum a fost ce ti-a picat....
Inca ceva,imi pare nespus de rau pt. voi ca in tensiunea in care sunteti,mai trebuie sa suportati si caldurile astea,offf!
Deya,am citit mailu de la tine,draga mea,din pacate eu preadu instrument... tobe,nu sunt chiar profesoara cu care esti tu obisnuita la scoala,iar de aceea la faze din alea is bezna,mii de scuze.
Dia,ti-ai facut masina,cum e?Cat a costat pana la urma?
Him si Toria daca ne cititi pupici de la noi.
ingerash spune:
10
am avut parte de cea mai naspa comisie dar am avut noroc ccc ca stiam f bine subiectul (chiar dc nu era printre preferatele mele) si am vorbit f cursiv, frumos, clar si am folosit cuvinte "elevate". Am vorbit intr-una fara sa ma uit pe foaie, m-am uiotat in ochii lor, am zambit tot timpul si am avut o tinuta decenta ceea ce a contat f mult. La un moment dat mi-au zis sa tac k deja vorbeam prea mult . Azi, k e deja 27 mer sa-mi sustin restul de colegi ;)
va pup pe toate, multumesc ccc ca mi-ati tinut pumnii, o sa revin cu vesti despre proba de limba straina
impreuna spune:
Felicitari ingerash asta da veste super
De fapt banuiam ca 10 va fi, pacat ca n-am mai apucat sa punem pariu
angy la anul si noi mergem singuri cu Sara, k sa pot compara cand a fost mai bine:)
Am aici cateva poze din concediu.
Va pe toate ca sunt in criza de timp.
PS Imi e dor de Him, sper sa ne mai dea cate un semn de viata:(
angy11 spune:
Flavia am vazut pozele,superbe.Poate ne mai dai si cateva detalii de costuri etc.
Noi anul asta nu mergem niciunde,adica cel mult pe-aici pe-aproape,vreo saptamana,ca asteptam pretul la apartament si apoi o sa intram in datorii la greu.
Apropos o prietena de-a mea,de fapt,profa lui Dany de pian cauta un apartament misto,voi ce ati mai faut cu ala,mai e de vanzare?
Ingerash,felicitari,tine-o tot asa!
dia_codat spune:
Flavia am vazut pozele sunt foarte faine.
Ingerash te-am felicitat si dincolo te mai felicit si aici
Noi suntem inca in asteptare cu masina. Intre timp am citit pe internet de ruperea distributiei in timpul mersului si costurile pot ajunge pina la 3000 de euro. Acum asteptam sa vedem ce ne spun cei de la garaj.
Imi e si mai ciuda fiidca am citit pe internet ca Renault in 2002 a recunoscut un defect la marca Scenic disel contruita intre '97 si 2000 care ducea la stricarea motorului din cauza curelei si schimba gratuit motorul .Dar pina la un numar de km numar pe care l-am depasit deja. Asa ca, Dumnezeu cu mila
Asteptam, si asteptarea asta ne omoara! Incercam sa ne gindim ca nu am avut accident, ca suntem sanatosi, ca banii cum se fac asa se duc, dar totusi... sunt niste luni de munca.
Uitati aici si aici pozele de cind ne lua masina
Va mai tin la curent. Va cer scuze ca va scriu doar de problemele mele!
Va pe toate