Iasule, mandra cetate (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Of, mi-ati adus aminte ca trebuie sa declansez si eu operatiunea "sifonierul" pe care o amin de ... nu va mai spun cind. Dar sa nu va asteptati ca o sa si calc ... no way!

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

'neata!
Asta e tot ce pot sa va spun...

Ralu...ce-ai patit????? Cum a fost ieri? ce face mami tau?

quote:
Originally posted by adi69
Aimee,spor la treaba!
Si eu mai am de calcat si multe altele de facut,dar m-a pocnit un soomn...cu toata cafeaua bauta..

multumesc, cred si eu ca acum ti-e somn, daca n-ai dormit, bashca vremea de afara... si eu tre sa ies pana la stomato...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ieri, parca nici nu ar fi fost ziua mea...:(
A fost cea mai urata aniversare din viata mea de pana acum...
Iar cu mama este ff grav... Azi urmeaza sa decida ce i se va mai face in continuare...
Si mie nu imi mai trebuie nimic...:(
Pupi lui Vladut!
Si lui Rares!!!! Oana!!!!!!!!!!!!!! Unde esti???????????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ralu, imi pare rau de tot...sanatate multa mamei, mai bine ai aduce-o la Iasi...spuneai ceva de infectie la picior, ce are mai exact? Necesita operatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Raluca, imi pare rau :((
Multa, multa sanatate mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Raluca, multa multa sanatate maicutei tale iar tie putere ca sa-i fii sprijin.

Pe mine ma dispera fi-miu cu mincarea. La fiecare masa fac criza de nervi ca nu vrea sa manince. Nu mai pot.

Haideti c-am facut cafeaua. V-am pupat.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Raluca ,multa multa sanatate mamei tale!
In ce spital e
?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Nicoleta,nu dispera,ca abia e inceputul...,Catalina are patru ani si inca o hranesc eu,daca vreau sa fiu sigura ca mananca ceva...

Raluca,multa multa sanatate mamei tale !

Stefana,vezi ca la bucatarie era cineva care intreba reteta de cornulete cu nuca...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

SALUT!

Se vede ca nu am intrat de citeva zile, abia azi am aflat ca a fost ziua Ralucai, asa ca LA MULTI ANI! Raluca, sa fi sanatoasa, sa fi iubita si sa ai parte de tot ce este bun si frumos pe lume! . Sanatate multa mamei tale!

Noi suntem bine, ocupati, pe mine ma doare capul si am o stare super tampita, sper sa treaca. Cautam bilete la mare si nu stim ca sa alegem. Cine imi recomanda si mie niste hoteluri bune in Mamaia sau macar hoteluri de care sa ma feresc.

O zi buna, buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!

Andreea, multumesc pentru urarile de ziua mea...
Si va multumesc tuturor ca imi sunteti alaturi...
Mama este la spitalul din Pascani. Nu s-a considerat necesar sa fie trimisa la Iasi (nici de catre ai mei, nici de atre medici)... A fost pe mana unuia dintre cei mai buni chirurgi de acolo...
Au reusit dupa vreo 4 zile sa-i aduca glicemia la valori cat de cat aproapiate de normal... Si ieri i-au facut operatia la picior si a ramas fara degetul mare......
Din cate am inteles aseara, ea inca nu stia ce i s-a facut de fapt si ma gandesc cu groza ca probabil pana la ora asta a aflat si cine stie in ce stare e (psihic vorbind... ca asta ma doare cel mai tare acum...)...
In schimb, cum nu ma asteptam, in sat la bunica de pe tata deja au aparut vorbe ca maica-mea nici nu va veni la nunta... Asta inca de luni si sunt vorbe aruncate tocmai de bunica mea... Si multe alte chestii gen: matusa nu vine ca nu stiu ce are, verisoara are examene si nu poate, verisorul nu vine ca ii pleaca sotia in statiune exact atunci (desi toti astia au fost primii care au stiut de nunta...). In fine, oricum nunta nu ma mai prea intereseaza in momentul asta... Ma gandesc doar la ce se intampla cu mama...
Va pupic si cred ca ne mai auzim luni...
Va doresc un week-end placut si plin de soare!

PS--OANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput