Iasule, mandra cetate (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Raluca,un coleg de-al meu a fost operat vinerea trecuta (a pierdut degetul mare de la picior ,pe fond de diabet),simbata i-au dat drumul din spital ,si-a revenit repede si acum se deplaseaza fara probleme!
Hai curaj,pupici si multa sanatate mamei tale!
MAMICA TA NU VA LIPSI DE LA NUNTA
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Ok, Adi, s-a rezolvat Mai scrisesem o data retea la Bucatarie, dar nu mai stiu pe unde e. Si o scrisesem si pt aici candva, insa dupa ce am scris un mesaj kilometric, am apasat pe ceva din greseala si am perdut tot mesajul. Asa ca m-am enervat si nu am mai reluat.
Azi am facut din nou tortul cu trufe si a iesit f aspectuos. Sper sa fie si bun. Nu stiu cum se face ca, desi am facut mai multa crema, nu mi-a mai ajuns sa pun si pe deasupra (adevarat e ca am pus multisor intre foi si a iesit inaltut), asa ca, pentru ca luasem o cutie de 1 l de frisca, am folosit restul pentru a orna pe deasupra, bineinteles amestecata cu ciocolata. Cred ca e un deliciu.
Fetelor, revin cu o rugaminte, sper sa nu fiu prea insistenta. Cred ca ati vazut deja produsele Refan pe care le tot promovez pe aici (le am jos, la poze). Daca stiti ca ar fi cineva interesat, prietene, colege de serviciu, spuneti-mi si vin sa le arat. Eu sunt libera dimineata, cand lucreaza oamenii normali , asa ca as putea veni la serviciu la cineva sau oriunde sa le arat. Garantez ca sunt excelente. Multumesc!
va pup! o zi buna!

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cristina, si eu vreau sa cred la fel, pentru ca in caz contrar, as fi in stare sa nu ma mai duc nici eu:(...
Si-asa nu imi va tihni deloc, dar macar sa fie acolo prezenta...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Raluca, mama, capul sus!
Pana la nunta voastra mai sunt vreo 3 saptamani si mama are timp sa se refaca.
Incerc sa imi inchipui ca as fi in locul tau si-mi dau seama ca numai usor nu-ti este. Dar incearca sa fii optimista, sa-ti creezi singura o stare de spirit buna, sa fii vesela cand mergi la mama ta ca sa se insanatoseasca mai repede (un tonus bun ii ajuta pe cei bolnavi sa-si recapete fortele mai repede, stiai? E demonstrat stiintific si nu glumesc)

Cat despre rudele care nu pot veni la nunta din diverse motive ... asta este! Unii poate chiar au probleme (indiferent daca au stiut din timp de nunta ta, niciodata nu stii ce se poate intampla), altii poate nu vor sa vina ... Cine poate sti cu certitudine? Tu vezi-ti de-ale tale, ignora rautatile socrilor sau ale altora. In curand va avea loc unul din cele mai importante si frumoase momente din viata ta la care bineintels ca mama iti va fi alaturi.

PS: Ma mir si eu cateodata cum de-mi curg ideile garla cand scriu pe forum in timp ce in viata reala sunt un mutulica. Cine stie, cunoaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Adda, saru'mana si tie pt incurajari!

Fetelor, cititi repede la Nunta in Iasi!!! Lorym a aflat ca Darriutza si strumfita ei sunt bine si au ajuns azi acasa...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da, ma Ralu am ajuns acasa
Suntem ok amandoua si poate zilele astea revin cu forte proaspete.

Un sfarsit de saptamana cat mai placut impreuna cu cei dragi voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

BINE AI VENIT ACASA DARRIA SI STRUMPHITZA!!!!

da, sunt acasa, sunt bine, doar mami putin obosita. nu m-am putut abtine sa nu va impartasesc si voua bucuria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Darria!
Sa-ti traiasca strumfitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, gata am ajuns acasa. Am terminat cu exmaneul, a fost bine...si abia astept ziua de maine. A venit fratele meu din Cluj si maine avem o zi intraga de vorbit, plimbat...etc.
Va dorwesc un Wk- end placut.
Paula trebuie neaparat sa ma intalnesc cu tine, te sun maine.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Darria, va doresc multa sanatate si acomodare rapida si usoara una cu alta si amandoua cu noua viata!
Cred ca va e destul de greu acum, insa important e ca sunteti sanatoase si asa va doresc sa ramaneti...restul se rezolva de la sine, in timp. Daca ai nevoie de ceva, nu ezita sa intrebi aici...

Si eu am revenit acasa dupa 2 zile de capitala...imi era dor de Bucuresti, as fi stat mai mult sa revad locurile si prietenii dragi, dar nu a fost timp, am plecat miercuri dimineata si joi seara eram in Iasi. Oricum am rezolvat ce era e rzolvat, asta e important.

Raluca, mami a ta va veni la nunta, de asta poti fi sigura...imi dau seama ca esti stresata, emotionata, nervoasa si obosita, intr-un cuvant...agitata...dar e firesc sa fii asa, unde s-a mai vazut o viitoare mireasa calma?Intr-un fel sau altul lucrurile se vor eseza, vei vedea...multa anatate mamei...

Sunt in urma cu cititul, ati scris ceva cat am lipsit, dar recuperez eu... la toate...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput