Iasule, mandra cetate (33)
Raspunsuri - Pagina 14
herra spune:
va rog mai spuneti-mi niste pastile de raceala eficiente, ca nu stiu ce sa ma mai fac cu sotul meu.
este infundat tot capul, i-a curs si nasul, febra nu are, dar dupa o saptamana de paracetamol sinus + olinth + coldrex + fervex rezultatele sunt zero...
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
herra spune:
Darria, bun venit acasa si crestere usoara!
si Vlad, cu ale sale www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
Danna_36 spune:
Herra, eu iau Humex (cu un "m" sau doi?), sunt 4 pastile, scrie pe ele dimineata, pranz, seara si noapte. Am luat de 2 ori si de fiecare data mi-a trecut doar dintr-un set, desi cred ca in mod normal operatiunea se mai repeta...Dar vezi sa nu fie ceva mai grav, sa necesite antibiotice...
Am adus de la Bucuresti piesele de ceramica licitate de Iasi, hai sa vedem cum facem sa ajunga la proprietarii de drept
Dianaaa, tu pe unde esti?
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
iolanda77 spune:
Salut!
Sint si eu o viitoare mamica din Iasi, mai exact data la care am aflat in urma testului a fost 24 mai.
Ma bucur sa fiu cu si printre voi.
O zi buna tuturor!
A, sa nu uit: DN: 10.09.1977 si DPN 13.02.2007
herra spune:
Dana, eu daca vrei o rog tot pe colega mea care sta in Tatarasi; pentru ca saptamana care vine sunt in inchidere (adica servici 9 - 19 cel putin), iar duminica viitoare plec din Iasi o saptamana...
chiar Humex nu am luat niciunul pana acum...stiam doar de sirop de tuse...
herra spune:
Dar vad ca toata lumea e la plimbare, cu vremea asta, nici nu ma mira...
de fapt e de "facut copii sau de numarat bani"...voi ce varianta ati ales?
amironeanu spune:
Darria, bine ati venit acasa si crestere usoara! Cum o cheama de Strunfita?
Dana, pentru cap infundat foarte bun este ACTIFED si inhalatii cu sare mare. Dar totusi ar trebui sa-l vada un doctor, sa nu fie sinuzita, acolo trebuie antibiotic (asa stiu eu).
Ma credeti sau nu, dar noi azi am iesit afara si dimineata si dupa-amiaza. Dimineata chiar am fost in parc si ne-am dat in leagan, are Stefi o pelerina super si am avut curaj sa ies chiar daca ploua. Dupa-amiaza am fost la KIdsland, iar pe la 7:30 cand ne-am intors se oprise ploaia si ne-am mai plimbat prin cartier. Acum cauta sotul in film la care sa nu adorm, sper sa gaseasca ceva interesant.
Nu ati mai fost la mare demult? Recomandati-mi niste hoteluri bune, unde sa ma pot duce cu Stefi. Va rooog!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Darria spune:
Multumim frumos pt. urari
Iolanda: sarcina usoara, sa fiti sanatosi amandoi, sa fie ce va doriti si sa ai o nastere usoara cum am avut si eu.
Dana: sa stii ca nu e greu deloc(si nu ma ajuta nimeni, suntem doar noi 3) sau poate asa pare la inceput, totul e asa de frumos. Acomodarea s-a facut inca din burtica, a fost o comunicare "secreta" si apoi in spital, totul decurge de la sine acum.
Cat despre intrebari: fiti sigure ca o sa va zapacesc cu ele
Amironeanu: numele primului copil a fost ales cu cativa ani in urma - numele Sf. Andrei, asa ca se numeste Andreia
O duminica placuta
acvi spune:
Neata,iesencelor!!!
Dau eu azi cafeluta ca vad ca sint mai matinala.
Darria,o cariera de mamica frumoasa si plina de satisfactii!!Bun venit pe lume fetitei tale!!!
Noi ieri am colindat la foc automat citeva magazine de mobila in cautarea unui pat pentru Alex ca deja a inceput sa ne fugareasca din patul nostru ... cica sintem prea multi!!La Mobexpert a facut deja o pasiune pt tipa cu care am vorbit...s-a intors din usa ca sa-i spuna"PA, O sa mai venim pe la tine!!!"
O duminica placuta si insorita!!
Gabi.
Adrriana spune:
Buna ...Va deranjez cu o intrebare...cunoasteti vreun cabinet particular de endocrinologie din iasi? ...eventual un nr de tel ptr programare...ma deranjeaza glanda tiroida...eu am locuit in iasi,m-am mutat acum...astept raspunsuri...multumesc