Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Nusy DAca dr. S. a fost incantat chiar sunteti pe drumul cel bun! Ce nevoie vei mai avea de IA? Nu v-a povestit dr.S cum sta treaba cu IN (inseminare naturala adica)?!!
noi ne vom duce la dr. S. sapt. viitoare ca sa vedem cu ce mai umplem sacosa...
va pup

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Salutare fetele mele dragi
Haideti sa va povestesc ceva.....am fost zilele astea la medicul meu ginecolog pentru un control de rutina...eu anul trecut am facut o histero... pentru niste polipi , i-am extirpat si acum vroiam sa vad cum mai stau....Ma vede doctoru' , zice ca sunt ok si "sa-i dau drumu' la treaba " (intelegeti voi ). Ma pune naiba sa-i arat ultima spermograma a sotului meu ... stupoare ...imi zice ca n-am nici o sansa sa concep un copil in conditii naturale ...ca sa incerc un FIV ...ceva..sa nu mai pierd vremea...
Vreau sa va spun ca simteam cum cade cerul pe mine...tot ce-mi spusese Dr.S. se ducea pe apa sambetei...
Nici nu stiu ce sa mai cred....bineinteles ca nu i-am spus nimic sotului meu ...vreau sa cred ca Dr.S. are dreptate , trebuie ...sunt in continuare optimista , poate prea optimista ...nu stiu...
In fine.....vedem...dar tot mai cred ca Dr.S. are dreptate ...
la toate fetele mele....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Ella72,
Stai linistita! Daca ar fi sa te iei numai dupa anumiti doctori, mai bine nu i-ai mai "vizita"!Toti vad numai extremele si nu concep alta solutie, adica vreun tratament naturist, homeopat etc.!
Noi avem azoo....si cand m-am dus la dr sa-i arat rezultatul, asistenta lui mi-a spus sa-mi caut alt sot!Sa o omor si alta nu.La fel un renumit dr..."nu aveti nicio sansa cu azoo"....nici ceva tratament,l-am intrebat eu...la care el:"nu, incercati in zadar!Doar ICSI cu Fiv si va costa 100 mil".
Ca si alte fete, si noi incercam sa avem cu schema dr S si rezultatele dumnealui cu alte paciente sunt datatoare de sperante pentru noi.Asa ca, multa incredere in voi!
Fetelor, unde pot gasi Urinosalm si Prostatosalm?
Miki, Nusy, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Andrabirni multumesc pentru incurajari . Asa este ...am incredere mare in Dr.S. si mi-am pus toate sperantele in el.
Prostatosalm gasesti la anumite farmacii naturiste :AYURVEDA ...Aici in Bucuresti stiu unde se gaseste ca ia si sotul meu , dar in cluj ...nu stiu... Oricum incearca la aceste farmacii , este un produs indian si costa cam 50 ron. Cat despre celalalt medicament...nu stiu nimic...dar cred ca tot asa...
la toate fetele....sigur vom reusi....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andrabirni: la plafar, pt.ca sunt naturiste.
Ella72: niciodata un medic nu iti va da sanse de reusita cu medicina alternativa(homeopata si naturista).Ei nu prea o recunosc, ca si ramura a medicinii.Pt. ei,totul se rezuma la medicamente si interventii chirurgicale(nicidecum ceaiuri,tincturi, acupuncturi,reflexoterapii sau mai stiu eu ce...)De aceea ai primit acest raspuns.Eu iti spun sa ai incredere...pt.ca "daca n-ar fi, nu s-ar povesti".

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, va rog mult puteti sa-mi trimiteti si mie un PM cu nr de tel si adresa doctorului Soare? Vreau sa-i fac si eu o programare sotului meu la dumnealui. Deocamdata urmeaza tratam LIVIEi si dupa ce term cele 3 luni am vrea sa mergem sa-si repete spermograma. Mentionez ca sotul are oligoastenospermie si nici un doctor nu i-a dat nici o sansa. De altfel am facu si FIV cu ICSI tot fara rezultat( acum ma gandesc ce prostie am facut in sensul ca daca inainte de FIV eu nu aveam nici o problema cu CM acum m-am dereglat de tot). Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iazminn, ti-am trimis un PM.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Nusy esti o draguta. Multumesc mult pt PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabio spune:

Buna!
Eu sunt Fabio, am 28 de ani si ma chinui de 2 ani sa raman insarcinata...
Se pare ca d-l sot nu are deloc 'soldatei'.
Credeti ca ma puteti ajuta cu numele unui doctor urolog (cel mai bun dupa parerea voastra) ca sa incepem investigatiile?
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabio spune:

Tot eu sunt.
Am uitat sa spun ca a facut spermograma de 2 ori si de fiecare data a iesit spermatozoizi 0.
El nu bea, nu fumeaza, insa are un job cam stresant si cred ca si asta e o cauza...
Nu inteleg de ce a trebuit sa fie asa. Eu imi doresc de mica sa am gemeni, chiar tripleti si de fiecare data am spus ca o sa fac 4 copii.
Si acum realizez ca s-ar putea sa nu am nici unul...

Mergi la inceput