Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Ziua buna
Eu sunt MickeyD. Am descoperit acest site ca si voi intr-un moment dificil in viata noastra. Sotul meu are azoospermie iar dscutiile de pe forum si sfaturile pe care le-am primit au fost de nepretuit pentru noi. Am facut intr-un final FIV+ICSI si avem acum o fetita de 7 luni. Va spun asta pentru ca sper sa va dea inca un pic de energie si entuziasm. Mie toata lumea mi-a spus ca ma lupt cu morile de vant. Inclusiv anumiti doctori. Dar am mers mai departe si bine am facut.
Va scriu acum cu o rugaminte. O prietena de-a mea din Craiova a ramas de doua ori insarcinata dar a pierdut sarcina de fiecare data. Sotul nu are nici o problema ci ... se pare doar ea. Incerc sa-i gasesc un medic ginecolog la care se poate duce in Craiova. Daca imi puteti recomanda pe cineva ...
Va multumesc si va doresc din suflet ceea ce de fapt va doriti si voi atat de mult: un bebe sanatos

MickeyD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, MickeyD. Ma bucur sa aflu ca sunteti bine. In ceea ce priveste intrebarea ta, scrie-i un PM Lianei, ea este din Craiova si ii stie destul de bine pe dr. de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna fabio
Iti pot recomanda eu un medic urolog bun aici in Bucuresti - Dr.Ovidiu Bucur de la Spitalul CFR II , sotul meu a fost la el si sa stii ca a fost multumit.Este tanar si stie multe .Poti sa intrebi de el la spital , sa faci programarea....
Multa bafta !
Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabio spune:

Buna Ella!
Multumesc frumos pentru raspuns.
O sa il caut.
M-am saturat sa ma tot uit in jur si sa imi doresc sa fiu si eu asa.
Am o groaza de colege care au ramas insarcinate, unele au nascut deja... parca e ciudat: eu imi doresc si in jurul meu fetele raman insarcinate...
Sper sa fie bine, ce sa mai zic...
Cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Draga Fabio,
Daca te consoleaza cu ceva ideea ca nu esti singura, ai ajuns unde trebuie....Suntem o de fete in aceeasi situatie ca a ta, optimiste si credincioase ca DD ne va ajuta sa avem si noi bb;multe te vor indruma catre cei mai buni dr. si iti vor da cele mai bune sfaturi...Si noi avem tot 0 dar speram sa-i inmultim...exemplu nostru este Nusy.Ea este cea care ne-a dat speranta ca se poate.
Nu o pot omite pe Miki, de asemenea.
Pup toate optimistele de-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabio spune:

Acum, chiar zambesc, serios...
Multumesc mult pt incurajari!
O sa va tin la curent cu analize si rezultate.
Daca mai stiti doctori, va rog mult sa imi scrieti. Ne gandim ca poate e bine ca el sa consulte nu doar unul...
Multa sanatate si dorinte implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Am o mare ingrijorare pt sotul meu:e normal sa-l doara testicolul drept in timpul tratamentului?Mentionez ca la ultima ecografie s-a vazut un lichid in interiorul acestuia.Ce ziceti?Sotii vostrii au patit asa?Sau poate se lupta sa iasa la suprafata?
Va pupicesc pe toate si sper sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Nusy imi poti trimite si mie schema de tratament a sotului tau.Poate ii dau si eu alui meu pentru ca nici azi din motive obiective nu am ajuns la dr.
Si poate pana ajungem mai luam ceva vitamine.Iti amintesc ca al meu are astenoteratospermie ,iar hormonalele sunt super OK.
Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aurelia, sincer,ti-as da cu draga inima schema...dar care dintre ele?? Pt. ca a avut pana acum vreo patru scheme..sunt personalizate,in functie de analizele hormonale, in functie de evolutie..si,in plus, homeopatele se iau chiar strict de la persoana la persoana.Deci,tratamentul il poate prescrie numai dr.,pt.ca e individual.
Pana una-alta,poate lua Zn(1/zi), coenzima Q10(1/zi),tonotil N(1 sticluta/zi dimineata inainte de masa- il gasesti la farmacie ,35.000 o sticluta si se ia 10 zile cu 10 zile pauza,si tot asa,cam 30 sticlute), panaxginseng(la fel se ia,ca tonotilul,dar fara pauza),acid folic(1/zi dupa masa de dimineata),vit.C (3/zi),tinctura de BU,Maca(3/zi).Cam multe...dar sunt general valabile,pot fi luate indiferent de cauzele dereglarii.
Andra: consultati un urolog (daca pe dr.S. nu-l puteti suna ,ca e in concediu)
Miki, mi-e dor de tine!
Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Mersi mult Nussy.Ma refeream bineinteles la vitaminele care se pot lua in general fara alte prescriptii si nu au nici o contraindicatie.
Vom pleca in concediu vineri si ma pot tine de el sa ia vitaminele la timp.
Orchis,mersi mult.
Va pup dulce si va urez toate cele bune.

Mergi la inceput