Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Miki, la Giulesti nu sint urologi... noua ni s-a recomandat un urolog de la alt spital in vederea investigatiilor pt FIV.

Asa stiam si eu, ca se creaza o oarece sterilitate daca "se umbla" acolo: dar nu stiam daca definitiva...temporara....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Elise

Miki, la Giulesti nu sint urologi... noua ni s-a recomandat un urolog de la alt spital in vederea investigatiilor pt FIV.

Asa stiam si eu, ca se creaza o oarece sterilitate daca "se umbla" acolo: dar nu stiam daca definitiva...temporara....

Elise

Pai dc eu vreau sa fac ICSI la Giulesti cu prelevare de gigei prin biopsie testiculara tb sa vin cu urologul dupa mine? MickeyD mi-a spus ca l-a adus pe dr Damian dar am crezut ca asta a fost preferinta ei ci nu ca nu ar fi nici unul pe acolo. Tu pe cine imi recomanzi ?
Sterilitatea va fi temporara nu definitiva. Intreaba-l mai multe pe S.
Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alya75 spune:

Miki, de ce doamne-fereste sa fiu suparata pe tine?
Nu ti-a zis doctor S cam cat dureaza sterilitatea dupa biopsie? O fi chiar un an, cum ne-a zis cel care l-a operat pe sotul meu? Ca noi la greu doar-doar se-ntampla o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

BUBULINA,ne bucuram nespus ptr. tine si speram ca totul sa fie O.K. si finalul sa fie o imensa bucurie.Itzi tzinem pumnii strinsi.

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Alya imi pare bine ca nu esti suparata pe mine.
Drept sa-ti spun nu mai tin minte cate luni mi-a spus dar parca 6 a spus. Am stat de vb o jumatate de ora si nu mai tin minte exact ce mi-a spus. Au fost prea multe informatii pe care a tb sa le acumulez intr-o per de timp f scurt si unele au fost putin socante pt mine. Eu cred ca acum depinde de la operatie la operatie. Dc s-a umblat f mult acolo e clar ca s-a acumulat f mult sange si deci e nevoie de mai mult timp de recuperare.
Rog fetele care mai obtin informatii sa le posteze aici pt ca sunt f imp pt noi.
Elise multa bafta la dr S.
-ici pt toata gashca !

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Miki, sa fie , iti povestesc cum aflam noutatzi despre prapaditii nostri de microgigei....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Eu nu prea scriu pe aici..insa am tras doar un ochi...caci la oligo e cam multa liniste!!!
floarea de colt
Cred ca ar fi bine sa-i dai in loc de zinc bio seleniu -zinc e mai complex, contine multe chestii...Insa ideea e ca da se obtin rezultate cel putin la noi da pe termen lung si fara oprire...sotul meu are probl. muult mai mari si ia fara intrerupere de peste 1 an!! bine ca am testat si noi BU dar dr. ne-a zis sa terminam cu prostiile asa ca a scapat de ea! Fetele eu de 2 zile am facut comanda de MACA...si-i administrez si sotului 3 pe zi.... La fel si io!!Plus ca amandoi inghitim ac. folic de 1 an!!
Sper sa culegem si roade...

Dany
Va doresc o zi si o sapt. minunata....
D-zeu sa va daruiasca ceea ce va doriti cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Salut!
Vad ca in ultimul timp nu prea a fost mare activitate...
Ura...am intrat in posesia schemei...De saptamana viitoare incepem lupta impotriva cuceririi lumei
Sper ca peste trei luni sa avem multi "prizonieri".
Va pup dulce si va tin la curent cu tot ce se mai intampla cu ..gigeii nostrii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danyalo

Cred ca ar fi bine sa-i dai in loc de zinc bio seleniu -zinc e mai complex, contine multe chestii...Insa ideea e ca da se obtin rezultate cel putin la noi da pe termen lung si fara oprire...sotul meu are probl. muult mai mari si ia fara intrerupere de peste 1 an!! bine ca am testat si noi BU dar dr. ne-a zis sa terminam cu prostiile asa ca a scapat de ea! Fetele eu de 2 zile am facut comanda de MACA...si-i administrez si sotului 3 pe zi.... La fel si io!!Plus ca amandoi inghitim ac. folic de 1 an!!

Danyalo eu stiu ca dr S recomanda Zn simplu dar nu stiu de ce. Maca dc e de la Innovatics se ia 3 pe zi (amandoi). Bu da rezultate bune pe termen lung si nu cred ca tb sa renuntati. Unii dr sunt impotriva tratamentelor naturiste pt ca nu cunosc ac domeniu si dau raspunsuri de genul "sa terminati cu prostiile". Prostii nu sunt pt ca rezultate bune s-au vazut si numai cu BU.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

miki-miki
Noi adik sotul meu ia de mult bio seleniu zinc si nu renuntam caci s-a vazut clar un progres... Nici eu nu inteleg pt. ca seleniul reduce efectele nocive ale fumului de tigara,poluantilor atmosferici...etc.Plus ca are si putina vit. E. Referitor la BU mi-am luat gandul oricat de buna ar fi( nu o suporta si pace!!!). Alti doctori nu mai vreau sa experimentez... M-am oprit pt. problema sotului la dna dr. Matei si acolo ramanem... Da...luam maca de la Innovatics de 3 ori pe sapt...
Fetelor ce ma fac cu sotul meu...care de fel e docil inghite tot ce-i dau mai putin BU...azi de dimineata inainte de a pleca la serv. a facut o criza de nervi...ca ma tin dupa el cu pastile...ca nu sunt sanatoasa sa dau lunar atatia bani pe ele...ca oricum nu vad ca nu se intampla nimic!!!

Mi-e mila de el sa-l chinui asa!!! Saracul el si-a cam pierdut speranta!!! Eu nu dar simt ca daca nu se intampla ceva ..nush...o sa ma consolez cu gandul ca nu ne este dat sa avem si noi un bbic.
O sa incerc o inseminare-doua-trei si apoi voi face cu donator...asta ca sa zic ca nu am incercat!!! La adoptie parca nu m-as arunca!!! Off sunt confuza total!!
DANY

Mergi la inceput