Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID sunt de la MILUPA pe cutie scrie "BIO CEREALE FARA LAPTE - FULGI DE OREZ"; am cerut cereale fara gluten pentru 4 luni si vanzatoarea (de la farmacia de alaturi) mi-a dat pachetul asta! Si-s foarte faini se topesc in orice supa,lapte,piure si nu i-a refuzat pana acum!
CATA eu pastrez si doua zile legumele fierte in supa ca fierb mai multe si cand vreau sa fac piureul le incalzesc cu supa ,apoi le scot si le pun in blender. Sau ieri si alaltaieri,cum n-a putut veni mami si Ghita nu s-a bagat la tehnica,le-am scos reci din frigider la 8 cand am plecat si le-am facut asa,i le-am lasat afara si pana pe la 11-12 au ajuns la temperatura camerei...le-a papat un-doi si asa! Pe langa legume eu mai pun o lingura de fulgi din aia,unt si supa,caat sa iasa moale piureul.
GIOVA acum ca ati divortzat sa te vad pe ce nora pui ochii Sau pune el ochii...aia albastri! Lasa ca eu m-am cam desumflat,ca am impresia ca ai Dianei vor fi caprui pana la urma! Are tot un gri inchis din ala nedefinit de ma dispera Macar sa stiu o treaba! Intr-o vreme se deschisessra,acum parca iar sunt mai inchisi la culoare

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

NICOLE am uitat sa-ti zic ti-am vazut papusica gimnasta,eu cred c-o va lua pe urmele celor doua Diane,adica va fi o gagicutza activa? Apropo cu cine te incuscresti?
SILVI si Diana se invarte ca o morisca in patul nostru,acolo se poate desfasura.Eu nici n-o pun deloc in patutz ziua,eventual ca sa doarma! Poate cand va incepe sa se ridice in picioare ii voi muta sediul acolo sa aiba de ce se tinea,de gratii!
Acum e dusa la plimbare si inainte de aia a mai papat o tzatza en gros! Si parca vad ca vine lihnita! Inca am mai gandesc daca sa-i mai dau si piure de banana sau nu...
Eu am stat juma de ora in pat, dupa aia am pigulit hainele patate ,am pus pe ele Vanish si le-am pus la spalat.Supa o fierb mai tarziu,ca incerc sa-l prostesc pe Ghita sa curetze el zarzavaturile Si hainele le va intinde tot el

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni..astept oferte..string zestre....sa vedem cine se anunta...la o asa miniona...Miniona,miniona..dar desteapta foc draga mamii...
Moni..cum ia Di in greutate dupa cerealele astea?
si tie si la Di..

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

NICOLE stai linistita,ca precis n-o sa ia cine stie ce! In 2 saptamani a pus 200 de grame,dar inca nu-i dadusem decat o linguritza de cereale pe zi.Acum ii pun 2-3 linguri pe zi in piureuri
La cat se zbenguie....cred ca tot degeaba!

Iar am uitat!
LA MULTI ANI BBEBEILOR NASCUTI AZI! EVIDENT IN MOD SPECIAL IUBITZELULUI MARIO !

POZE DIANA

Mergi la inceput

Moni..o dulce mai Di..ma uitam acum la poze..draga mamii...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Nico, super poza cu Dari cu picioarele pintre gratii!Giova imi pare rau de divort, dar Bia a fost sedusa!Auzi, nu se poate o bigamie mica, ca bag seama ca pe Bia nu o deranjeaza!Monica buna ideea sa las legumele in supa si sa le incalzesc cu totul pe loc, altfel este greu ca se prinde pe foc, daca e mai viscoasa, iar daca e sa o incalzesc in alt vas cu apa, dureaza o vesnicie, mai ales daca o prind pe Bia in crize!Aoleo, nu mai are Dia ochii verzi? Ce te faci? Ii iei lentile de contact sa ii colorezi?Imi place de Ghita la !

poze noi - Bia si Ayan, primul barbat din viata ei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Cata..toate ca tote..numa'' nu incuraja bigamia..soro...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

CATA pai las ca destul am eu lentile Macar daca nu-s verzi sau albastri,as prefera negri.Da tare mi-e ca vor fi caprui-verzui exact cum nu prea imi place.Oricum,pana alaptez nu voi stii se pare.
Cat despre divortzuri,e o mare problema pe aici . MARIO (adica ma-sa ) ne-a cam parasit si acum mai e si Marcolino liber si e foaaaaarte aproape , odata punem de-o intalneala! Auzisi IRINOOOOO? Sper ca s-a reparat cum trebuie Marian! Si sa mai apari si tu prin zona! Ca uite apar divortzurile!

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Fetelor, unde sunt pozele cu micii amorezi, ca m-ati facut tare curioasa?
Eu nu le gasesc.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Simo baga un ochi in primul meu album de la semnatura!
Monica, de unde pina unde cit alaptezi nu se stie culoarea ochilor?

poze noi - Bia si Ayan, primul barbat din viata ei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput