Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Acum sa ma laud si eu cu ursuleatza mea. Astazi a venit nashica in vizita pe la noi si Clara a ras in hohote, pentru prima data. Nashica o tinea de subtiori si radea la ea, iar Clara hohotea de ti-era mai mare dragul, noi radeam de rasul ei, iar ea de al nostru. Dupa un timp, s-a speriat de rasul ei si a inceput sa puna botic si in final sa planga. Si-acuma imi vine sa rad cand imi aduc aminte cum radea piticania.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Bravo..Simo...Uite un Clarei pentru asa isprava....si tie unul ..ca ai facut mindrete de fata...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Noi am facut baitza..papat..acum doarme la mami in brate..si merg si eu la nani..ca azi chiar am fost o mare scriitoare aici...
Noptik linistita,mamici si bebici...pe miine....
Va .

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Nico, multam pentru aprecieri
Cata, am vazut si eu amorezii. Ai ma, si chiar se tineu ei de manutza asa?? Da nici cu voi mamele nu mi-e rusine. Parca astfel de "aranjamente" se practica la puradei mai colorati. Acum o chem pe baroneasa Emma Nicholson pe capu vostru.
Cata, daca tot te-am prins, zi-ne si noua cu CIC-ul asta...dupa cate luni de la depunerea actelor ai primit banii? Eu am depus in mai si cica primesc abia in iulie.Da oare primesc macar pe doua luni?

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica, stim ca Dienuta ta e gimnasta mare, Alain e mai grasun si se misca mai greu.Pupicei la Dienuta, cred ca o curtam si noi chiar daca avem rivali seriosi.
Alain nu a mancat decat 50 de ml la ora 21, a mancat la 19 200 ml parca vad ca maine se trezeste la 6,30 sa manace. de maine ii dau si eu cereale, o sa iau de la Milumil fulgi de orez, ca maine facem 4 luni. Daca ati dat si voi si sunt ok, incercam si noi, cei mai simpli, fara nici un fel de gust. Pupicei,
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, ma tot minunez ce metabolism are Diana! Pai la ce mancacioasa e, trebuia sa aiba vreo 8 kg. Noi mancam in viteza melcului turbat. Adica incet de tot. BAg o lingurita mica mica in gura fetei, ea scuipa aproape tot, eu prind ce scuipa ea de n-shpe mii de ori si tot asa pana pe la 10 lingurite cand incepe protestul! PAi si cand protesteaza atunci scuipa vartos de tot deci stop joc. Uffffff, cred ca noi vom diversifica incet de tot, ca fii-mea e nelamurita cu gusturile astea noi: sa-i placa, sa nu-i placa! O singura data m-am prins sigur ca nu-i place ceva: cand i-am dat legume de la Hipp si aveau si conopida! A facut o mutrita tare scarbita. SI parca parca, bananele alea alergene si gazate ii plac. DE mar nici nu vrea sa auda. O sa incep curand si cu branzica, sa vedem. Eu de cereale sunt lecuita. La ce ore tarzii se plimba fata ta! O invatati prost! A mea la 8 e in pat. Nici nu stiu ce fac la vara cu ea ca la pranz n-o pot plimba, iar seara doarme. Mai ramane dimineata.
Silvi, eu am incercat sa pun morcovul si-n biberon, dar il refuza oricum. CAt ai mai slabit? IMi pare rau ca a fost Alain marait. Parca ai inceput cu ceva suculet, nu? Poate nu-i prieste.
AnaM si eu sunt de acord ca pitulicea ta cu gaza mea seamana. Parca totusi Clara e mai blondutza (sau o fi mai cheluta). CAt despre tine, puteam sa jur ca esti mai inalta.
Nicole, am vazut-o si eu pe Dariuca scumpa. CE tine ea piciorusele pe sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Simo, hai sa-ti spun si eu cu CIC-ul. Am depus Actele pe 27 Februarie. Am primit pe 11 Aprilie banii pe Feb+ Martie. Iar luna asta pana pe 12 trebuia sa-mi vina banii pe Aprilie........si inca astept.. Adica sunt in pom si pomul in aer. Cum ti-o fi norocul si tie!

Mergi la inceput

Bee Alain a baut suculetul din biberon, era de morcovi noi si i-a placut f tare. I-am mai dat suc, nu de aceea a fost marait, era mort de oboseala cred. Referitor la slabit, am ajuns la 67 deci am slabit 3 kg in 5 zile, abia astept sa ma cantaresc din nou maine. In seara asta am mancat pui dar maine am o zi f naspa cu dieta, Jean a zis ca pleaca de acasa si se intoarce pe seara, cand mananc si eu. Parerea mea e ca merita. Eu am mai slabit 3 kg cu monti si inca patru cu stresul cu alaptatul, cand avea Alain o luna aveam 77 de Kg , cred ca numai inainte de nastere am mai avut atatea. Bine ca am mai slabit ca nu se mai putea asa, deja ma dureau genunchiide la greutatea mea+ Alain in brate.

Mergi la inceput

Eu am depus actele la sfarsitul lui martie si deja mi-au venit banii pe aprilie, in 12 ( deja i-am stricat ) daca nu ti-au venit banii e de vina agentul postal.

Mergi la inceput

Fetelor care vreti sa va intoarceti la munca, mie nu-mi vine zau sa ma duc inapoi la scrabici. Eu lucrez la stat, la o agentie de presa, si stiti si voi cum e...barfa, barfa si iar barfa. Mai degraba as incerca sa intru la master in toamna ca sa ma mentin in forma intelectuala. Tot imi propun si eu sa citesc, sa studiez, dar e greu cand nu esti in legatura cu altii care invata sau studiaza. La scoala, e altceva, se deschid alte perspective.
Parca zicea cineva ca mai invata pentru master sau pentru examene...despre tine era vorba Nicoleta?

poze Clara

Mergi la inceput