Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!
DENISA ,drum bun si sa nu ne uiti,
IRINA,insanatosire grabnica lui marian si intra si tu mai des
MONI,si dani papa piureul de fructe cu viteza sunetului,fac scurta la mana si nu mai prididesc cu varatul linguritei in gura,altfel face galagie mareeeeeeee.la dia
ALINA,ce bine seamana ayan cu tine si ce "barbat" bine e,frumos ca mami....
CATA,ai fost cu bia la lipeala?
SILVI,parca tu ziceai ca se misca alain ca busola,pai asa si dani si noaptea ma dispera(de cateva nopti),acu'cred ca se trage mai mult de la gingii.azi noapte l-am scos de n ori cu picioarele dintre gratiile patutului,si i-am bagat suzi de jdeori...si e marait,nevoie mare si plange in somn
BEE,SI DANI SE CULCA DEVREME,lasa copii ca-si fac somnul de frumusete si nu umbla hai hui noaptea pe drumuri,copii cuminti...
MARAKI,tot cu arsuri te lauzi?
NICO,frumoase poze de la botez,si fetele si mai frumoase
ANAM,si zici ca-i placea clarei la funduletzul gol?pai pe caldura asta ...cred si eu.dani sufera rau pe caldurile astea...
DIANA,GIOVA,TEOLINDA,IOANA,DEEA,PISOI SI RESTUL FETELOR,NU VA SUPARATI PE MINE,DA'S RUPTA DE OBOSEALA SI NU MAI STIU CE SI CUI SA RASPUND.
maine intru dupa amiaza(vin pe la10.30seara),intru sambata si duminica toata ziua(garda)si luni,marti miercuri dupa masa.asta ca sa stiti de mine,in caz ca nu apar sa stiti ca nu am disparut ca magarul in ceata

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ASTIA MA DISPERA AICI CU PIUREURILE LOR DE FRUCTE,TOATE CONTIN ZAHAR SI OREZ,NU-I DESTUL DANI CONSTIPAT...stiu ce ziceti ca -s cam puturoasa si nu-i fac eu in casa ,dar ma gandesc ca si fructele lor crescute artificial...si in plus nu ma satur de stat cu dani,iar cand ramane mami cu el`,nu-l scapa din ochi,nu cumva sa maraie baiatul.acu' sa nu va ganditi ca stiu numai munca si copil,ca mai iese mami cu el afara si mai imi fac si eu trebile,desi eu as sta numai cu el

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela . te intelegem nu-i bai. fugi in patut.
Cata sorry, dar nu se punre problema de bigamie. asa ca... al meu fecior e liber.

Cine vrea un grasun blondut, cu parul cret si ochi albastrii?????

Intrebare: Cine mai e cu ochi albastrii???

Nico ti-am vazut buburuza. e mortala cum s-a tot intors in patut.
Parca Daria nu e promisa. Il vrea pe Marcolino? si cei daca e micuta, lasa mama, creste fata mai incolo.

Nici eu nu am primit nicun ban din CIC, din cauza ca eu am depus dosarul in Alba sui cum am flotant de Timisoara, l-au trimis astia la verificat la Buc., de aprobat e aprobat si se pare ca primesc pe 3 luni in iunie.
Alocatia de stat am fost azi la posta si nu au primit-o, cica e la posta mare si nu vin toate in aceeasi zi. sa mai incerc si maine si poimaine. cred ei ca eu am timp de mers la posta.daca nu vine postasul in 24 sunt acolo sa-i ridic, ca sa nu-i trimita la Directia Muncii inapoi.

Copilul meu e cazut la datorie.
merg si eu sa vad ceva mobila pe net si pe urma in pat.
maine dim. avem musafiri(o prietena cu fetita ei).
si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Patura am luat-o de la Miniblu. Cerealele de orez, simple nu sunt deloc rele la gust(cel putin alea de la nestle). Pe bune. Seamana la gust cu grisul cu lapte.
Mirela Spor la munca. Vad ca te asteapta zile grele.
Cata si Alina Frumosi copii aveti!
Bee Si fii-miu tot la 8 se culca, dar eu ma bucur. Seara o am libera.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA sper sa rezisti in ritmul asta! Deci nu sunt singura cu hapaiat la mancare! De fapt asa si sugea si precis de aia dadea afara! Acum nu prea mai da,ca suge doar de mai putine ori in 24 de h:seara inainte si dupa baie ,noaptea odata,dimineata - in cazurile astea doarme dupa si nu da afara,apoi pe la 15 cand vin acasa si pe urma ,depinde...odata sau chiar si de 2-3 ori pana la baie,cateodata.Atunci ,daca se zbenguie dupa,mai curge cate putin.
SIMO felicitari pentru hohotele de ras eu cand am auzit-o prima oara nu mi-a venit sa cred!
BEE pai cu metabolismul, doar e fiica mea - si eu pap en gros si nu ma ingras deloc Noi asa agitate, consumam energie.N-ai vazut-o ce se incrunta la jucarii? Pai asta cere consum energetic nu gluma Si se enerveaza destul de des: cand ii pui ser in nasuc,cand o imbraci cu bluza sau caciula (cu pantalonii e mai toleranta,cand nu sar la interval cu tzatza sau mai nou cu piureul,asa de repede cum vrea ea (si eu sunt asa nerabdatoare mai ales cu papica).Pai noi stii cum facem? Ducem caruciorul in bucatarie si gagica asista la prelucrare.Si ea deja stie ca pentru ea lucreaza robotul ala si incepe si da din picioare sa finalizez odata problema! Ca vrea repede repede! Si naiba stie cum poate baga juma de banana in ea,aici seamana cert pe Ghita ca el e bananier rau.Eu nu ma omor dupa ele.Cat despre gust,azi cand am facut suc de piersici,i-am dat intai doua linguritze sa vad cum reactioneaza.Sa vezi ce strambatura baga - mie una nu prea mi-a placut gustul - dar l-a hapait! Restul l-am amestecat cu suc de mar si asa i l-am dat.Portocala n-am mai pus ca e acida,eu am un acid.....en gros si poate si ea e sensibila.Asa ca eventual mai stoarcem un pic cateodata.
A! Si ea n-a scuipat niciodata nimic! Cel mult se stramba rau (ca le are cu astea ) si eventual incepe sa strige si se fereste daca nu mai vrea,ceea ce se intampla cam rar! Chiar ma mir!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, Diana are ochi albastri, tata-su ii are verzi asa ca poate se schimba..desi mi-ar placea culoarea pe care o au acuma. Vad ca te-ai bagat pe Dariutza...sa-ti traiasca nora, chiar asa mica, dar e scumpa foc! lui Marcolino cel frumos, vad ca nu vrea bigamie..!
Moni, mersi de pont, mai o sapt si o trec pe fulgi, ca nu se poate asa, vreau sa vad si eu o crestere spectaculoasa in greutate, nu crezi ca ar fi cazul? A ramas cea mai mica din secta...
Bee, pai si Diana atata da din piciorushe ca ma dispera efectiv..mai ales dupa ce papa si ma gandesc oare cu ce ramane din tot laptele ala? Poate de aia e atat de silfida.. puiutzei tale!
Eu ma uitam pe Discovery la Nostradamus, dar am venit jos ca tot astept sa se scoale sa pape si nika pana acum...doarme dusa. Sunt deja 4 ore, ar cam fi cazul.
Ma duc inapoi la vizionat filmul si ma intorc dupa papa si baitza mea..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Inca nu m-am bagat la somn, caci cauta Clau nu stiu ce pe net.
Ingrid inca nu m-am bagat pe daria, sa vedem ce zice.dar n-ar fi rau nici cu Diana ta, ca e aici aproape. ce zici?
deci mai e un bebe cu ochi albastri.
Moni deci i se fac caprui?asta e.eu vroiam verzi la al meu si is albastri. tu vroiai albastri si ies caprui
Moni, Simona e super misto cand rad in hohote, nu? si mie mi-a ras Marco azi in hohote. a doua oara. pe cand sa-l filmez s-a oprit. nu stiu ce-i place asa camera de filmat, ca e cu ochii tot pe ea. la printesita strengarita.

Nu stiu ce sa fac, azi am fost la sala aia de fitness si mi-a zis ca nu ma lasa cu bebe inauntru. cu cine sa-l las? arunc o pastila la nasi-sa sa vedem daca se ofera. ca sta aproape de noi, are timp liber, ca nu are ore multe la faculta si peste 2 sapt. intra in sesiune, numai sa-i fie bine ca e si .

Am uitat sa va spun: m-a apucat curatenia la ora 9. asa ca am aspirat, spalat pe jos si sters praful. mi-a mai ramas sa sterg in sufragerie, dar fac maine dim.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gio, si printesa mea are ochii albastrii . Noi suntem toate culorile in casa noastra. Eu caprui, sotul verzi si ea albastrii. Cei mai frumosi sunt ai ei, clar, nu ? Si inspre margine sunt albastrii iar inspre mijloc, in jurul pupilei sunt aproape albi. Ca un husky e.

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LunaNoua

Gio, si printesa mea are ochii albastrii . Noi suntem toate culorile in casa noastra. Eu caprui, sotul verzi si ea albastrii. Cei mai frumosi sunt ai ei, clar, nu ? Si inspre margine sunt albastrii iar inspre mijloc, in jurul pupilei sunt aproape albi. Ca un husky e.

Pozele puiutei

Misto culoare are Dariuta.
si la noi la fel: sotul caprui, eu verzi, bebe albastri. dar nu-i are ca un husky.

gata, plec la somnic.
noapte buna tuturor: mamici si bebici.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Si eu ma chinui tare mult sa o filmez pe Daria . La fel face: cand vede camera uita tot ce facea pana atunci si se pironeste cu ochii pe camera. Eu o filmez tot din unghiuri de unde nu ma poate vedea.

Azi am constatat ca puiuca mea s-a facut mare... Sta singura in fundulet. Daca o tin in brate, nu o mai sprijin deloc si ea sta dreapta-dreapta de spate, si cu capusorul foarte ferm. Daca o pun pe canapea in fundulet, sta si acolo, dar e mai greu ... ca se agita si isi pierde pozitia. Da din maini si din picioare si isi pierde echilibrul. Noa...fata mea sta in fundulet, dar pe burta, Doamne fereste sa o pun. Nu sta decat 3 secunde si se maraie.

Fetele cu retele, multumesc mult ca imi dati si mie idei. Eu nu am reusit sa ii dau papa cu lingurita. Cert este ca nici nu m-am straduit prea tare. E mai comod cu bibe Dar va trebui sa ajung si la lingurita. Eu am facut o incercare de supa de legume, dar nu mi-a iesit deloc. Nu mi-a placut nici mie ... ce sa-i mai cer ei ?? Nu imi ies astea in miniatura. Eu stiu sa fac supa o oala mare, nu 5 lingurite Voi cum procedati? Puneti la fiert in fiecare zi care un sfert de morcov ... cartof .. etc ???

Pozele puiutei

Mergi la inceput