Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE AZI: MARIO, STEFAN, DAVINA SI VLAD!
Bee scumpa, eu ma simt grasa dintr-un motiv f. bun: nu ma incape nimic dinainte de sarcina , si am doar treninguri si o sg pereche de blugi elastica (adik ce poate fi mai naspa) ce o purtam si in sarcina. Pai sa nu-ti vina sa urli? Iar ca sa pun capac la toate ieri am bagat (nu la sfatul Monicai) o ciocolata Milka luffe si niste gem de zmeura cu pita cu unt (na, painea era de secara, sic!).
Eu i-am dat suc de morcovi cu biberonul si l-a baut fara probleme, acuma facem pauza pana nu mai are diaree (probabil ca 20 ml de 3 zile a fost cam mult pt ea) si dupa ii dau direct un amestec din morcov, telina si mar ras. Cik e cel mai bun, nu face copilul alergie si nici diaree de la el. Om vedea..
Ce sa mai spun? Am fost cu fetitza la pediatra sa o masuram si cantarim, imi vine sa urlu, fetelor! Pai intr-o sapt si 2 zile, ea imi pune 130 de grame...adik are acum 4900, nici macar 5 kg amarate!!! Dar a crescut 2 cm, tot in intervalul asta, se poate, avea 58,5 si are 61! Cik , ia mai putin cand creste...zis-a pediatra cu voce mieroasa...imi venea sa o , zic dar ceva mai concret nu ne puteti spune...cik, au perioade si perioade. Bine, zic eu...se pare ca a mea creste si se hraneste cu perioadele...sau intre perioade, ca alta explicatie nu am, si asta tocmai cand mananca exact ca o nehalita...la 2 ore, la 3 ore, cum o apuca mai bine. Am venit acasa, ii era o foame de nu se vedea pt ca morcovul diparuse din program...a ras 105 ml, bun zic, inceputul e promitator. La nici 2 ore mai papa 100 ml, daca o tine asa vom lua o cutie la 2 zile...nu-i bai numai sa creasca odata in greutate.
Iar cu rahitismul, pe recomandarea pediatrei de la spital scrie 2 pic de Vigantol pe zi, aia nu considera ca e o problema, ea mi-a zis ca are fontanela ok la 1,5/1,5, asta de la circa, citeste ca vita trimiterea si-mi recomanda scurt: 5 pic pe zi. Adik acuma dupa control imi zice ca nu mai sunt oasele capului moi si nici cu fontanela nu e problema, mi-a spus data trecuta sa-i dau 4 pic si acuma, dupa ce totul e ok, vine cu 5? E sarita rau de pe fix.
Ma duc la copil, ca gangure prea tare...si se transforma in tipat acusi.
Ingrid S si Diana
teolinda spune:
Si eu cand ma gandesc la cariera..... Dar vorba ta Crisu.. nu las puradelul acasa cu tantici d-astea amatoare de telenovele.Oricum aici la mine nu e cablu iar cu antena asta nu prind decat TVR , PROTV si ANTENA .Ma bucur pt voi cele care sunteti happy ca v-ati reluat activitatea profesionala.
Fug sa ademenesc papanasul cu niste iaurtel cu bananutza gazata.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
alina80 spune:
Fetelor, au fost CATA si Bia pe la noi, ne-am simtit foarte bine, Ayan si Bia s-au placut, s-au tinut de manuta si s-au jucat cu o jucarie improvizata de CATA: o punga. Pun poze mai incolo, va anunt eu!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
diana12 spune:
Vorbarete ati mai fost azi. De o jumate de ora va tot citesc si bineinteles ca deja am uitat cui vroiam sa raspund.
Maraki, bine ca mai e cineva care face botezul in vara.
Calciul, asa cum zicea cineva pe aici stiam ca nu se da vara, cand e soare si frumos. Stiam ca se da in lunile care contin litera "r" (sept, oct, nov, etc).
De zymaflour stiu ca parerile sunt impartite. Eu nu i-am dat mandrei mele cu toate ca imi recomandase doctorita. Am preferat sa spal dintisorii de cand au aparut, la inceput cu un tifon, cand aveam unu, doi dintisori, dupa aia trecut la periuta de dinti. Si fata mea la sase ani are niste dinti frumosi si nici o carie. Dar recunosc ca nu cred ca are vreo zi in care sa nu se spele dimineata si seara pe dinti. Si poate tortul mai tine si de materialul genetic.
S-a trezit Peter, revin.
03/02/2006 si 25/04/2000
nicoleta raducu spune:
Asa..deci avem prima "lipeala" live....Ayan si Bia...
Alina..chiar asteptam sa va vad reactia..cum s-au comportat...
Ma bucur ca s-au tinut de minuta..Daomne...ce copii mari avem...
Si ieri alaltaieri eram p'aici vaitindu-ne ca babutele..ca ne dor salele..ca ne pisulim prea des..cite si mai cite..si acum...avem bebei superbi...
iNGRID...ma bucur ca DI e mincacioasa..lasa ca ai sa vezi tu ce fetita se face ea...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
alina80 spune:
Am pus pozele la Ayan si Bia. Sunt superbe!
CATA arata foarte bine, minte cand va spune ca e grasa! Si Biencuta este o papusica super frumoasa si haioasa!
Alina si Ayan
alina80 spune:
NICO, da, s-au placut, se poate vorbi de o lipeala!
Alina si Ayan
nicoleta raducu spune:
Vazut poze..nota 25... Bravooo mamicile...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
LunaNoua spune:
Nico, am vazut si eu pozele de la botez. Superba printesuca Mi-au mai placut efectele ...alea de zici ca va dedublati ....si preotul ... ce tanar !!! Cum a fost slujba?
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
Bee spune:
Alina am vazut si eu pozele. SUper. SI parca seamana amandoi, doar ca Ayan e mai brunetel, Bia e mai falcoasa, iar Ayan mai lung. Faine rau si se vede ca s-au placut. Marcolino nu esti gelos? Sa vad acum si eu cine o s-o suporte si pe zgatia mea. Buna ideea cu punga. Cum am vazut am umflat si eu o punga si s-a bucurat mult gaza.