Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
nicoleta raducu spune:
Deea..super efecte......Preotul a fost intr-adevar tinar..este cel la care am mers eu inainte sa ramin graviduta..si va ramine preotul Dariei...acolo o voi impartasi...etc...
Am spus tot timpul ca ea a venit pe lume printr-o mare minuen Dumnezeiasca...la ce probleme aveam eu..si faptul ca nspe medici imi zisesera sa-mi iau gindul..de ajunsesem sa cautam bebe de infiat...
Eh...multumim lui Dumnezeu...
A fost super botezul...45 de persoane...si super atmosfera...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
nicoleta raducu spune:
Bee..ai gasit telul dnei dr?Ti l-am lasat pe mess..Am vb cu dinsa..e ok...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
LunaNoua spune:
Nico, sunt de acord Si Daria noastra tot cam asa a venit. Noi nu am avut copii 7 ani, apoi am mers la o slujba de dezlegare la o biserica de care tot auzeam ... si luna urmatoare ... Daria era in burtica
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
monica70 spune:
Ceau fetele si eu abia v-am citit atata ati scris
Am vazut pozele cu amorezii,BEE a facut observatiile corecte
Bee si eu i-am dat acu o punga ,dar in 2 secunde a dezumflat-o ,oricum e incruntata rau si se mai lupta cu ea inca
I-am luat-o deja ca-i jale! Si stiti ce i-am dat? O papusea din aia cum aveam noi cand eram mici,care se strange si piuie si a inceput sa rada in hohote la ea! Am primit-o de la o baba,vecina cu socru-meu Vad ca se joaca cu ea!
Am vazut ca au inceput caderile din pat...bine ca-s ok bebeii!
Noi o tinem tot pe meniul obisnuit: cand plec la birou tzatza,pe la 10 suc de mere,pe la 12 piure de legume si cand m-am intors la 14,30 iar tzatza,nici nu s-a mai obosit Ghita azi sa incerce cu lapte din bibe...ca n-avea rost! Acum in loc de piure de banana gazata si alergena (eu i-am dat din prima un sfert si acum ii dau jumate pe zi) am facut piure dintr-o piersica (prima oara!),pulpa de la un mar si o lingura de fulgi de orez.Si l-a papat urgent,ar mai fi vrut inca! Acum ma mai gandesc daca sa-i fac pe la 20 si piure de banana...probabil ca da,ca piureul de legume dat azi a fost cam putin.
Dar am cumparat iar legume si ii fac iar azi supa,si pe langa morcovi,cartofi ,patrunjel,telina si pastranac o sa bag si dovlecel mai mult,si ceapa si frunze de telina si patrunjel.Asa am supa pe maine si legume pentru piure! Ca asta mica chiar s-a obisnuit cu mancarea! Si inca n-a refuzat nimic in afara de supa goala,dar o camuflez eu cu fulgi de orez
MARAKI uitam,sa stii ca asa cum ti se pare caraghios acum cu hainutzele,asa ni se va parea peste vreo doi ani faza cu...ce si cum papa ,vezi mai sus dar mie chiar mi-a prins bine sa citesc pe aici,care ce papa,ca m-am mai inspirat!
Acum astept sa vina Ghita s-o scoata la plimbare ca a inceput cu strigaturile si vreau sa ma odihnesc,macar o ora...
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
utocatalina spune:
Iaca si eu la spartul tirgului ca mi-a luat-o Alina inainte!
Deci..Bia si Ayan s-au placut tare, s-au pipait, s-au jucat, au marait si plins impreuna, ce mai ca 2 De la atita amor, Bia a papat 175 acasa, ca niciodata..ce face D-le iubirea din om..ingrasa!
poze noi - Bia si Ayan, primul barbat din viata ei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
monica70 spune:
Mai si la voi cele care le dati piure bebeilor,papa asa in viteza? Ca eu n-apuc sa-i dau pe cum papa ea si da din picioare de nerabdare,plus ca tot se chinuie sa prinda ea linguritza! Papa repede ca mine si face kk ca tata-su ...zilnic
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Noi ieri si azi am papat mai bine , uneori chiar laptic cu lingurita , cum o fii dar tot a papat. Acum are multe mese dese ( cred ca 7 sau 8) , da nu-i bai lasa sa pape fata . si cum la noi sunt caldurile astea de iti vine sa mori , ieri am lasat-o in funduletul gol, pe o paturrica. A stat draga de ea si i-a placut la nebunie, atata de mult i-.a placut ca a tras si un kk singura singurica ( de 2 sapt doar cu termometru sau supozitor facea ) a, asa ca o sa o mai pun. A stat 2 ore singurica timp in care eu eram cu mancarea la bucatarie . Azi dimineat ami-a dat trezirea la 6 , asta dupa ce ca de 2 nopti am dormit cate 4 ore, aseara m-am dus si eu mai repede la somn ( pe la 23 ) ca picam, a fost aici nu stiu ce draci de meci si a castigat Barcelona si pana pe la 1 noaptea numai claxoane si artificii au fost , ca la 12 jumate m-a trezit un pac de am zis ca -i impusc pe toti . Nu pot sa-si manifeste bucuria la ei acasa, trebuie sa trezeasca tot orasu , i-am injurat de i-a luat naiba
Alina , super poze si mie mi se pare ca seamana princhideii intre ei , dolofani ambii. Ascundeti-va acum ca vine Giova cu
Irinelmai tinut cu sufletul la gura cu povestea voastra, bine ca nu a patit nimic pitica. Asa m-am speriat cand am citit ca a mea iubita dormea la mine in pat si am luat-o si am pus-o in patutul ei. A stat o ora dar a dat semne de trezire, i-am dat sa pape si acum iar e la mine in pat. Ce sa fac daca acolo doarme cel mai bine ziua ?
Tina, mersi de schema de alimentatie am salvat-o si eu.
Teolinda, bine ce n u e bacteria aia.
Bee m-am uitat acum pe pozele noastre si din nou imi dau seama ce mult seamana cu Clara a mea , iubita ta. Asa ca daca tot sunt "surioare" sa stii ca si a mea se joaca cu pachetul de la Huggies, ii place cum fosneste . Si daca tot vorbiti ca sunteti grase sa va zic ca eu va intrec pe toate : am 82 la 1,65 . N-am mai avut greutatea asta de vreo 6 ani . Da inaca nu ma pot mobiliza suficient. Dar si cand voi termina cu alalptatul ........sa va tineti Mamma ce tare ma dau acum si parca vad
Diana , mersi de reteta
Denisa drum bun !!!
Sambata trecuta am facut o tura de baton si a iesit asa de bun , dar barbatu-miu are ambitie sa slabeasca si nu vrea din el asa ca ghiciti cine ii da tarcolae toata ziua ?
Ma duc sa fac niste ficatei ca imediat se trezeste pitulicea.
V-am pupat
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ana M, mi-ai furat porecla , tot asa ii spun si eu Dianei, ca mi se pare ca asa face...acum se intoarce in pat in toate felurile, cu picioarele printre gratii, e o nostima, iar eu ma zbantzur prin fata ei pe muzica de Strauss...poate ma baga si mine in seama...
Sa stii ca si fetitza mea papa tot atat de des, nu stiu ce a apucat-o, preferam mai rar si mai mult, dar daca asa poate e ok pt mine, cat timp face minim 600 ml pe zi. dulcikai!
Alina, Cata puneti de o incuscrire? , mai ce grasuti si dulci sunt cei doi, faine poze! pt ei!
Cine zicea de pungi? Eu am de unica folosintza, sa-i pun pampersul in ele, ei cand o vede, toata o smotoceste, noroc ca nu apuca sa o duca la guritza...
Moni, ce bine papa Dienutza, abia astept sa-i diversific, cred ca nu se mai satura de la lapte...zici ca ii bagi fulgi de orez in lapte sau supica? De la ce firma, ca il trimit pe sotz sa ia... frumoasei!
Mai, atata "canta", ca trebuie sa stau cu ea, revin.
Ingrid S si Diana
diana12 spune:
Vazut si eu pozele cu cei doi amorezi. Frumosi foc.
Vazut si pozele de la botezul Dariei lui Nico. Nico, Daria seamana cu tine, cel putin in primele poze se vede foarte bine. Pupicei la printesa mica.
Si sa nu uit. La multi ani sarbatoritilor zilei de azi. Sa fie sanatosi si norocosi, sa creasca mari si frumosi.
Fug sa ma uit la pozele cu Mario ca acum mi-am amintit ca a zis Irina ca a pus poze noi. Drum bun parintilor tai, Irina si sanatate si refacere rapida sotuluin tau.
03/02/2006 si 25/04/2000
utocatalina spune:
Asa..scriu repede ca se trezeste terorista...Maraki, cred ca m-am exprimat gresit..vroiam sa zic ca abia astept sa scot masa de prinz de lapte si sa o inlocuiesc cu piureu de legume/supa..dar azi cind sa i-o dau am prins-o pe foc..ufff..fetelor cum incalziti piureul gros de fructe/legume? Ingrid, vad ca s-a lungit Diana, dar tot manechin ramine!Acum eu stiu ca trebuie sa ia cam 130/sapt., dar sa stii ca si eu am avut sapt. cind Bia a luat numai 90..Teolinda si Ioana pupici multi si sanatate printisorilor Nicolas si Razvan!Monica, mama dar ce de papa Dia, iar noi nici macar supa nu o papam inca..ce sa mai vorbesc de restul!Bia este incintata foc de pungi, dar trebuie lasata sa se joace numai supravegheata, ca si-o poate trage pe cap sau o poate hali..Vad ca si Ayan a fost foarte incintat de jucaria improvizata si i-a furat-o!Ana_m si noi avem 6-7 mese..cam 4 ziua si 2 noaptea, numai asa ajungem si noi pe la 700/zi!
poze noi - Bia si Ayan, primul barbat din viata ei
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca